Koja lakrdija od suđenja
Rooney fantastičan gol ,ali kakav crveni karton za Kompanya koji je trenutno bolji od Ferdinanda i Jonesa zajedno.Kakav crveni karton ,kakva lakrdija ,ljudi moji.Pa tu ni je*enog kontakta nije bilo ,Nani i da je ostao pored Kompanya,ovaj ga ne bi ni dirnuo jer čovjek je samo zaustavio loptu i uopće mu nije bila namjera povrijediti Nanija.Presmiješno,jednostavno presmiješno.Iskreno ,da sam navijač Uniteda ,ja bi se stidio ove pobjede.
Ljudi i sa igračem manje dominiraju sve do drugog istina sjajnog gola Welbecka.E onda tek United preuzima kontrolu ,napadaju i iz čistog penala Rooney na odbijenu loptu zabija.
I onda sa igračem manje,pazite dobro,sa igračem manje ljudi su uspjeli postići dva gola i samo NEVJEROVATNA sreća je spasila United velike sramote.Ne znam stvarno ,ali sa igračem manje ljudi su im dali dva gola iako su oni dominirali.Treći gol je jednostavno visio u zraku ,vrlo lahko se mogao svirati i jedanaesterac ,Lindegaard pokazao da nije golman za United ,imao je previše nesigurnih intervencija ,dosta sreće za jedan UNITED ,morali su do posljednjih sekundi strepiti da njihov tim neće prokockati 3:0 i IGRAČA VIŠE.Jednostavno,sramota.
Ako se mene pita,City će bez problema osvojiti Premiership ,a Unitedu su podhitno potrebna pojačanja ,nevjerovatno koliko grešaka su danas imali ,ali eto,uz nepromišljenu odluku suca kada je dao crveni + veliku sreću uspjeli su proći dalje.I onda se priča kako je penal samo namjerno igranje rukom.Dobro razmislite ,koja budala će namjerno igrati rukom ako baš nije bitno kao npr.Suarez protiv Gane i još nekoliko primjera kada su dobili i kartone zbog namjernog igranja rukom i to je čist penal ,ali samo to ,po gore nečijem mišljenju ko je nekoliko puta naveo da nije bilo namjere igranja rukom.Presmiješno.
You'll never walk alone.