Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

anonymousHD
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la anonymousHD » 08 jan 2012, 16:08

Hmm.. svi nešto pričaju nije sviran penal, oštećen shity, a što je Kolarov napravio penal u drugom poluvremenu? Čist ko suza, tu se niko ne žali, a? Drago mi je što je Manutd prošao! Zasluženo..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 jan 2012, 16:08

Utd veoma slab u drugom pol , City iako sa igračem manje zaslužio je remi ali sudija izgleda nije tako mislio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 jan 2012, 16:10

anonymousHD je napisao/la:Hmm.. svi nešto pričaju nije sviran penal, oštećen shity, a što je Kolarov napravio penal u drugom poluvremenu? Čist ko suza, tu se niko ne žali, a? Drago mi je što je Manutd prošao! Zasluženo..
Pazi sta pricas. Dzeko igra u Cityu! Mogli bi ovi njegovi sektasi na forumu na zub da te uzmu. :mrgreen:
Namjerno nisam htio da spominjem faul Kolarova nad Valenciom u drugom dijelu kada nije sviran takodjer penal za nas. Pa ono je prije bio "jedanaesterac" nego Jonesova ruka ali eto o tome niko ni rijeci. :D :lol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 jan 2012, 16:11

Man.utd je danas imao dva igrača više.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 08 jan 2012, 16:11

Rooney88 je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:Čist penal nije sviran ljudima, ako ćemo realno. Mogo je se iskupit za onaj crveni sudija al et.
Moze li neko naci snimak penala? Ja ne mogu da komentarisem jer na Sport Klubu je bio samo jedan ponovljeni snimak a na njemu mi se ucinilo kako je Jones loptu prvo dirao nogom odakle se ona odbila u ruku. To se ne svira prijatelju, nikada.
Ma sta da ti trazimo.Sudija zna da on nije imao namjeru ali je zato Kompany imao.Razumijem da toliko volite i navijate za klub ali budite realni sudija je ovo odlucio.Ali nema veze sretno da vam bude u nastavku ovog kupa.A kako ste se bili uplasili na 2:3 niko nista da napise to mi je malo smijesno.A kada je bilo 0:3.pise se idemo im vratit ovo ono itd.I na kraju najzanimljiviji detalj izlazi sudija sa terena i Ferguson mu se nesto zali kad nisam umro od smijeha.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 jan 2012, 16:12

mozak je napisao/la:Man.utd je danas imao dva igrača više.
ali jedan uopste nije dirao loptu,tako da... :mrgreen:
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 08 jan 2012, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 08 jan 2012, 16:12

Rooney88 je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Hmm.. svi nešto pričaju nije sviran penal, oštećen shity, a što je Kolarov napravio penal u drugom poluvremenu? Čist ko suza, tu se niko ne žali, a? Drago mi je što je Manutd prošao! Zasluženo..
Pazi sta pricas. Dzeko igra u Cityu! Mogli bi ovi njegovi sektasi na forumu na zub da te uzmu. :mrgreen:
Namjerno nisam htio da spominjem faul Kolarova nad Valenciom u drugom dijelu kada nije sviran takodjer penal za nas. Pa ono je prije bio "jedanaesterac" nego Jonesova ruka ali eto o tome niko ni rijeci. :D :lol:
Iskreno, jel ono tebi crveni karton?
Potpis!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 jan 2012, 16:13

Svaka cast ! :D
Pa prije nego sto je dzeko dosao,Citijeve fanove si mogao u Bosni na prst jedne ruke izbrojati,sad su svi navijaci citija,jednu utakmicu govore mancini kreten ne ubacuje dzeko,sljedeca utakmica Mancini prekucao fergusona..
Hajd jos recite izgubili smo sto nam nije bilo Tourea i Dzeke i Balotellia... :D (naravno pored nezasluzenog crvenog,sto vam nisu svirali penal i ostalih "sudijskih gresaka")

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 jan 2012, 16:14

L-Train je napisao/la:
Ali je najzaslužniji za pobjedu ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 jan 2012, 16:15

mozak je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Ali je najzaslužniji za pobjedu ;)
igrac utakmice :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 jan 2012, 16:15

tevezito je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:Čist penal nije sviran ljudima, ako ćemo realno. Mogo je se iskupit za onaj crveni sudija al et.
Moze li neko naci snimak penala? Ja ne mogu da komentarisem jer na Sport Klubu je bio samo jedan ponovljeni snimak a na njemu mi se ucinilo kako je Jones loptu prvo dirao nogom odakle se ona odbila u ruku. To se ne svira prijatelju, nikada.
Ma sta da ti trazimo.Sudija zna da on nije imao namjeru ali je zato Kompany imao.Razumijem da toliko volite i navijate za klub ali budite realni sudija je ovo odlucio.Ali nema veze sretno da vam bude u nastavku ovog kupa.A kako ste se bili uplasili na 2:3 niko nista da napise to mi je malo smijesno.A kada je bilo 0:3.pise se idemo im vratit ovo ono itd.I na kraju najzanimljiviji detalj izlazi sudija sa terena i Ferguson mu se nesto zali kad nisam umro od smijeha.
Cekaj, znaci bio je penal? :D
OK. Moze ovako?
Osteceni ste svakom njegovom odlukom, trebali ste nas opet pregaziti sa sesticom po prikazanoj igri, mi nismo prisli golu kako treba, konstrolisali ste igru cijelih 90 minuta, Belgijanac nije zasluzio crveni, penala nad Welbeckom nije bilo, penala nad Valencijom takodjer, Jonesova ruka je bila cist penal za vas, pregazili ste nas i stidim se ove pobjede.
Moze ovako prijatelju stari pa da nam oboici bude lakse? ;)

@Aldinn1
Bilo je elemenata za crveni, po pravilniku i jeste ali takodjer je i prestrogo iskljucen mada samo se zapitaj sta da Nani nije izbjegao onaj start? Sa dvije noge da je pogodio Nanija tu bi vrlo lako mogla i karijera igraca da zavrsi. Pa da je Da Silva izbjegao start Taylora svi bi pricali a ovaj drugi za to dobio crveni svi bi istu pamet kao i sada ovdje prosipali. A vidi sta je jedan takav start uradio Da Silvu! Zavrsio je u Ukraini nakon Engleske. Naravno da nije bio potpuno isti start ali ja samo kazem da je pogodio Nanijevu nogu vrlo lako bi mogao tezi lom noge da se desi. Sreca pa nije!
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 08 jan 2012, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 jan 2012, 16:17

L-Train je napisao/la:igrac utakmice :lol:
Nagradu će dobiti neoficijelno, u svlačionici uniteda :mrgreen:

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 08 jan 2012, 16:18

analiza:

igra Uniteda - loša .. Rooney dao golove, Smalling solidan, Welbeck se trudio, ostali nista posebno. Giggs nula, Valencia iznenadjujuce loš, Nani već dugo vremena loš, kao i Evra. Ferdinand nesiguran, Jones puno lopti izgubio, Carrick takodjer losiji nego u zadnjim utakmicama. Lindegaard također nesiguran, ali ništa nije mogao zapravo kod golova, nije kriv. Imao jednu dobru obranu.

Crveni: Sudac je procjenio opasnu igru sa podignutim đonovima, što je crveni karton. Start je na usporenoj jasno vidljiv, i radi se o graničnom slučaju, koji možda nije trebalo svirat, ali sumnjam da će se na kraju velika buka oko ovoga dogodit.

Penal(i): Penal za United čist ko suza, još jedan penal je trebao biti za united, još čistiji. Za City, ono je napucana lopta koja se odbila od nogu igrača te promjenila smjer i pogodila ruku Jonesa, moglo se svirati ali od sva tri slučaja, Cityjev je najslabiji

Igra Cityja: Bunker i dvi polušanse. Mogla bi se napisati priča "Aguero i devet braniča". Da je City ovdje spasio rezultat, to bi tek bilo nezasluženo, jer nisu šanse stvorili cijelu utakmicu, a dali su dva gola. United igra loše, ali je i takav bio bolji konkurent. Bez Y.Tourea i Balotellia, City nije ista ekipa

Utakmica je otišla u drugom poluvremenu u krivom smjeru, bilo je dosta nervoze pred kraj, ali bitno je da se pobjedilo, u gostima, kod velikog konkurenta ove sezone.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 jan 2012, 16:19

mozak je napisao/la:
ma da,mozda neku plavu kovertu :D

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 jan 2012, 16:19

mozak je napisao/la:
Bilo bi krajnje nekulturno od njih da ga ne ispoštuju do kraja ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jan 2012, 16:19

napokon i mi da dobijemo :o ..nisam imao snage :lol: ni gledati mec jer sam bio uvjeren da necemo dobit..nemogu komentarisati ovo iskljucenje za crveni, ali zaboravljate da smo i mi dobili u prosla dva meca sa cityem crveni, prvo scholes pa onda evans koji su imali kljucan uticaj na ishod tih tekmi, vjerovatno kao i ovaj ali opet smo prije toga imali prednost kao i city u proslim tekmama..jedina razlika je sto je city imao vrmena da se reorganizuje i postavi kako treba jer su crveni dobili u prvom poluvremenu i na odmoru su se reorganizovali, a mi smo u proslim mecevima dobijali crvene u drugom poluvremenu i nismo mogli na pravi nacin da se postavimo i organizujemo nakon toga jer nismo imali vremena a ni dovoljno siroku klupu.. ;) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 jan 2012, 16:20

Nego sta mislite o Scholesu?
Napravio je 2 greske,jednu kod gola,druga kod pasa kada je prebacivao teziste igre na drugu stranu.
Ali misljenja sam da je to zbog kise,dosta je lose vrijeme bilo..
Solidna partija,treba jos malo kondiciju vratiti,nadam se da ce biti od pomoci..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 jan 2012, 16:21

Interesuje me zašto Valencia od 10 lopti koje primi 8 vrati nazad , Kolarov neprelazan ili. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 08 jan 2012, 16:22

Narin je napisao/la:Nego sta mislite o Scholesu?
Napravio je 2 greske,jednu kod gola,druga kod pasa kada je prebacivao teziste igre na drugu stranu.
Ali misljenja sam da je to zbog kise,dosta je lose vrijeme bilo..
Solidna partija,treba jos malo kondiciju vratiti,nadam se da ce biti od pomoci..
Na koliko je dosao on kod vas ?
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 jan 2012, 16:22

Odlicno sto je ispao MC, nece imati prilike odbraniti titulu iz prosle sezone.
Nije se smilo dopustiti da se vrate onako u igru, ali na kraju vrijedna pobjeda.
Utakmica pomalo cudna, svega je bilo, prava takmicarska, borbena i neizvjesna do kraja.
2:3 slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.