Bitna je pobjeda i prolaz dalje za povratak poljuljanog samopouzdanja.
A o suđenju će se uvijek pričati...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Kako ste samo jadni , stid da vas bude!!!armin je napisao/la:Još 3 komada i ja zadovoljan
Kakva ste vi ekipa,trosite po 100 M godisnje i opet vas Barca dere svake godine..L-Train je napisao/la:Kakva ste vi ekipa,zamalo da prokockate 0:3 i igraca vise.
Zamalo brate, kite smo, uzasni, nula bodova i bruka fudbala danasnjeg. Ali eto jedna, nimalo bitna, cinjenica - prosli smo.Aldinn1 je napisao/la:Nije Ferguson kupio sudije ovu utakmicu i vratio Skolsa da zamaže oči i da ljudi zaborave na poraze od mrtvog Blekburna i sad nastavite euforiju vratio se rumeni, a Mančester ne može meda na kiflu.
Džaba igrač manje, džaba penal kad im ovi opet zabiše dva, a zamalo i treći.
mozemo mi trositi i 500mil. kada ljudi imaju sistem igre i trenutno im nema ravnih,uostalom ni vi se bas niste proslavili protiv njihNarin je napisao/la:Kakva ste vi ekipa,trosite po 100 M godisnje i opet vas Barca dere svake godine..L-Train je napisao/la:Kakva ste vi ekipa,zamalo da prokockate 0:3 i igraca vise.
Moze li neko naci snimak penala? Ja ne mogu da komentarisem jer na Sport Klubu je bio samo jedan ponovljeni snimak a na njemu mi se ucinilo kako je Jones loptu prvo dirao nogom odakle se ona odbila u ruku. To se ne svira prijatelju, nikada.Stivi_Dzi je napisao/la:Čist penal nije sviran ljudima, ako ćemo realno. Mogo je se iskupit za onaj crveni sudija al et.
Između tog prokockati i zamalo prokockati je ogromna razlika. Poistovjeti to s:"Pobjediti Barcu i zamalo pobjediti!"L-Train je napisao/la:Kakva ste vi ekipa,zamalo da prokockate 0:3 i igraca vise.
Tako je i bilo, prvo ga udara u tijelo pa onda u ruku.Rooney88 je napisao/la:Moze li neko naci snimak penala. Ja ne mogu da komentarisem jer na Sport Klubu je bio samo jedan ponovljeni snimak a na njemu mi se ucinilo kako je Jones loptu prvo dirao nogom odakle se ona odbila u ruku. To se ne svira prijatelju, nikada.Stivi_Dzi je napisao/la:Čist penal nije sviran ljudima, ako ćemo realno. Mogo je se iskupit za onaj crveni sudija al et.
ne mogu to poistovjetiti kada obicno nismo niti blizuR.J.W.G. je napisao/la:Između tog prokockati i zamalo prokockati je ogromna razlika. Poistovjeti to s:"Pobjediti Barcu i zamalo pobjediti!"L-Train je napisao/la:Kakva ste vi ekipa,zamalo da prokockate 0:3 i igraca vise.![]()
Bolan cijelu utakmicu sa vama viktorije igramo i govoris kako smo jadni?revoX. je napisao/la:Kako ste samo jadni , stid da vas bude!!!armin je napisao/la:Još 3 komada i ja zadovoljan
Onda tu nema penala!Glupost je napisao/la:Tako je i bilo, prvo ga udara u tijelo pa onda u ruku.Rooney88 je napisao/la:Moze li neko naci snimak penala. Ja ne mogu da komentarisem jer na Sport Klubu je bio samo jedan ponovljeni snimak a na njemu mi se ucinilo kako je Jones loptu prvo dirao nogom odakle se ona odbila u ruku. To se ne svira prijatelju, nikada.Stivi_Dzi je napisao/la:Čist penal nije sviran ljudima, ako ćemo realno. Mogo je se iskupit za onaj crveni sudija al et.
Još kad' ti skontaš šta je Barcelona, a tek kad' skontaš kako ste vi smješni bili danas sve će biti okR.J.W.G. je napisao/la:Između tog prokockati i zamalo prokockati je ogromna razlika. Poistovjeti to s:"Pobjediti Barcu i zamalo pobjediti!"L-Train je napisao/la:Kakva ste vi ekipa,zamalo da prokockate 0:3 i igraca vise.![]()
Pa nismo,al opet mi ne trosimo tolike pare i mi ne govorimo da cemo ih oderati svake godine jer znamo da su bolji ( ne kazem da ti govoris,al ja kad sam napisao da barca uzima i ovaj derbi 100%,svi su govorili gdje si vidoviti,sta ima bla bla).L-Train je napisao/la:mozemo mi trositi i 500mil. kada ljudi imaju sistem igre i trenutno im nema ravnih,uostalom ni vi se bas niste proslavili protiv njihNarin je napisao/la:Kakva ste vi ekipa,trosite po 100 M godisnje i opet vas Barca dere svake godine..L-Train je napisao/la:Kakva ste vi ekipa,zamalo da prokockate 0:3 i igraca vise.![]()
@sikirica-niste,moj konacan odgovor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.