Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Hocemo,prekinucemo je cim se zavrsi..AboveTheLaw je napisao/la:Oj lakrdije Boze dragi, prekinite ovu utakmicu ovo je sramota gledat, moze li United makar jednom na posten nacin pobijedit nekog ili uvijek moraju bit crveni kartoni, penali itd..
Cuj da prekinemo utakmicu sto se vama ne svidja crveni karton..hahaha
Ebo vas LUIS SUAREZ,kak vas nije stid.......R.J.W.G. je napisao/la:Ni prvi ni zadnji put da igrač iako pokupi loptu dobije karton zbog načina na koji je išao na istu. Šta bi se desilo da Nani nije poskočio? Pravila jasno nalažu da se start s dvije noge okarakteriše crvenim kartonom.tevezito je napisao/la:Jarane bio je penal ali i ti brate seres cuj crveni.Matere mi moje sramota bi me bilo slavit ovu pobjedu.Eto dav ce te dobit 9:0 da vam srce bude na mjestu ali ovo je smjesno.Ako je ono crveni sta su startovi Jonesa i Giggsa to je za zatvora ako je ono crveni.I pita te se sto pola zemaljske kugle mrzi United.Najveca sudijska lakrdija od kako je lopta krenula.I nije mi krivo.I zivio Luis Suarez.Rooney88 je napisao/la:Hajd` jos recite da ono nije bio penal?![]()
![]()
![]()
0:3.
Jedina sramota jeste tvoj post u kojem veličaš rasistu.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
A sto je pickama krivoo..

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ne mozemo nikako drugacije. tako dobijamo od osnivanja kluba. Sta ces? Svako ima svoj nacin. Neko igra lijepo, neko na guzove a neko sudiju podmiti.AboveTheLaw je napisao/la:Oj lakrdije Boze dragi, prekinite ovu utakmicu ovo je sramota gledat, moze li United makar jednom na posten nacin pobijedit nekog ili uvijek moraju bit crveni kartoni, penali itd..

Sao Roma Manchester...

Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 08 jan 2012, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
ekipe koje igraju europa ligu nisu vrijedne paznje 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Znate šta je najgore u svemu ? Ovdje se ne pojavljuju navijači City-a (možda jedan samo), nego "Džeko fanovi" i Unitedomrsci sa svojim teorijama zavjere . 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Po cemu to je cist ? Za mene ono jedva da je i prekrsaj...pluton je napisao/la:crveni cist ko suza

L-Train je napisao/la:ekipe koje igraju europa ligu nisu vrijedne paznje

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Sta se ti smijes,vi ne igrate evropu nikako..Stivi_Dzi je napisao/la:L-Train je napisao/la:ekipe koje igraju europa ligu nisu vrijedne paznje![]()
![]()

Evo, sada se UJEDINITE!L-Train je napisao/la:ekipe koje igraju europa ligu nisu vrijedne paznje

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kaze onaj komentator na holandskom Man Utd je underdog
vjerovatno se ispravio poslje,na City mislio...

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:Evo, sada se UJEDINITE!L-Train je napisao/la:ekipe koje igraju europa ligu nisu vrijedne paznje

-
- Kontakt:
Iso ko tornado na njega, sa dva dzona gdje nije?starmo94 je napisao/la:Po cemu to je cist ? Za mene ono jedva da je i prekrsaj...pluton je napisao/la:crveni cist ko suza
EDIT: jos sada kada SCHOLES UDJEEE
Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 08 jan 2012, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam vidio taj start do poluvremena (sad prikazaše na tv-u).
Gledam utakmicu i kontam kako Manchester pravi višak, pa tek komentator reče da je Kompany pocrvenio.
Helem, mislim ipak da je prestrogo pokazan put u svlačionicu. Oštro je išao, al' nije zahvatio Nanija. Žuti bi bio dovoljan, al' ko te sad šta pita.
Btw, na stranu sve, al' 2 stvari bih izdvojio:
1. Smalling pojeo Aguera. Ne mogu da vjerujem kako se postavlja i kako ne dopušta Argentincu da se razmaše.
2. Jones vs Rio.
Ne znam da l' ste primijetili galamu Ria na Jonesa, a bilo je jasno da je Ferdinand kriv (bukvalno dodao loptu Silvi). Jones mu pokazuje šta je trebao raditi i nastavlja igrati kao da se ništa nije desilo.
Rooney?
Kako reče komentator na Sport 1 "Glava na kojoj je kosa od 36 hiljada Eura je zabila odličan gol". Apsolutno. 

Gledam utakmicu i kontam kako Manchester pravi višak, pa tek komentator reče da je Kompany pocrvenio.

Btw, na stranu sve, al' 2 stvari bih izdvojio:
1. Smalling pojeo Aguera. Ne mogu da vjerujem kako se postavlja i kako ne dopušta Argentincu da se razmaše.
2. Jones vs Rio.

Rooney?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
come on united UBACI SCHOLESA Fergie
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
svaka cast unitedu,bas su se zadali da citiju vrate za onu visoku pobjedu na old trafordu.,prognoza do kraja meca 0:4 il 1:5 
edit: drago mi je sto vam se scholes vratio

edit: drago mi je sto vam se scholes vratio

Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 08 jan 2012, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
upravu si ja mislim daaaa nema navijaca CITIY-a nikako nego samo nako DZEKO FAN i ostalo da zafrkavaju navijace manchestera uniteddda.......Patrice_Evra_3 je napisao/la:Znate šta je najgore u svemu ? Ovdje se ne pojavljuju navijači City-a (možda jedan samo), nego "Džeko fanovi" i Unitedomrsci sa svojim teorijama zavjere .
Čelik volim ja. Srce je k'o Zenica. Sanjam sretno Bilino.
Ma samo trpajte svejedno mi je.Citav svijet je vidio sta je bilo samo eto vi tvrdite da je crveni.Eto vam taj F.A. Cup a kad bude mec u prvenstvu posaljite onda Webba da ne bude sumnjivo bas toliko.Uzivajte u ne postenoj pobjedi i nek bude jedno 8:0 do kraja da vam srce bude na mjestu.Svako pobjedjuje na svoj nacin.Do sad su se te sudijske pomoci mogle i progutat ali ovo je do sada najocitiji primjer kako sudije proteziraju jedan klub.dr.van nostrand je napisao/la:Evansov crveni nije bio preostar![]()
Cuj nije crveni
![]()
Samo nastavi trpati
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Što Evra Richardsa izgura .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.