Rooney88 je napisao/la:Hajd` jos recite da ono nije bio penal?![]()
![]()
![]()
0:3.
Ko ba sta govori za penal...o crvenom se prica...mani se sad ti djeciji gluposti aj sad reci da nije ovo il ono....crveni nije a sve poslije toga je ne vazno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Rooney88 je napisao/la:Hajd` jos recite da ono nije bio penal?![]()
![]()
![]()
Dobro je pa nije nevažno .jelle je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Hajd` jos recite da ono nije bio penal?![]()
![]()
![]()
Ko ba sta govori za penal...o crvenom se prica...mani se sad ti djeciji gluposti aj sad reci da nije ovo il ono....crveni nije a sve poslije toga je ne vazno
Jarane bio je penal ali i ti brate seres cuj crveni.Matere mi moje sramota bi me bilo slavit ovu pobjedu.Eto dav ce te dobit 9:0 da vam srce bude na mjestu ali ovo je smjesno.Ako je ono crveni sta su startovi Jonesa i Giggsa to je za zatvora ako je ono crveni.I pita te se sto pola zemaljske kugle mrzi United.Najveca sudijska lakrdija od kako je lopta krenula.I nije mi krivo.I zivio Luis Suarez.Rooney88 je napisao/la:Hajd` jos recite da ono nije bio penal?![]()
![]()
![]()
Tjesi setevezito je napisao/la:Jarane bio je penal ali i ti brate seres cuj crveni.Matere mi moje sramota bi me bilo slavit ovu pobjedu.Eto dav ce te dobit 9:0 da vam srce bude na mjestu ali ovo je smjesno.Ako je ono crveni sta su startovi Jonesa i Giggsa to je za zatvora ako je ono crveni.I pita te se sto pola zemaljske kugle mrzi United.Najveca sudijska lakrdija od kako je lopta krenula.I nije mi krivo.I zivio Luis Suarez.Rooney88 je napisao/la:Hajd` jos recite da ono nije bio penal?![]()
![]()
![]()
i ti bi kada bi igrac uletio ti kao brzi tornado sa dvije noge?BluesForever je napisao/la:Što sudija usra utakmicu sa ovim mozda i prestrogim crvenim kartonom.
Emocije te nose previše, bojim se . Za tvoje dobro, bolje da ne postaš neko vrijeme, popićeš ban kakav pa s kim ćemo raspravljat onda ?tevezito je napisao/la:Jarane bio je penal ali i ti brate seres cuj crveni.Matere mi moje sramota bi me bilo slavit ovu pobjedu.Eto dav ce te dobit 9:0 da vam srce bude na mjestu ali ovo je smjesno.Ako je ono crveni sta su startovi Jonesa i Giggsa to je za zatvora ako je ono crveni.I pita te se sto pola zemaljske kugle mrzi United.Najveca sudijska lakrdija od kako je lopta krenula.I nije mi krivo.I zivio Luis Suarez.Rooney88 je napisao/la:Hajd` jos recite da ono nije bio penal?![]()
![]()
![]()
jelle je napisao/la:Jbt ovi untdovici jos ponosni s ovim......Moj tim da dobije vako mene bi bilo sramota....a oni jos se kurce...![]()
![]()
A dobro boli supcic od zadnji 6:1 razumjem vas![]()
![]()
Ni prvi ni zadnji put da igrač iako pokupi loptu dobije karton zbog načina na koji je išao na istu. Šta bi se desilo da Nani nije poskočio? Pravila jasno nalažu da se start s dvije noge okarakteriše crvenim kartonom.tevezito je napisao/la:Jarane bio je penal ali i ti brate seres cuj crveni.Matere mi moje sramota bi me bilo slavit ovu pobjedu.Eto dav ce te dobit 9:0 da vam srce bude na mjestu ali ovo je smjesno.Ako je ono crveni sta su startovi Jonesa i Giggsa to je za zatvora ako je ono crveni.I pita te se sto pola zemaljske kugle mrzi United.Najveca sudijska lakrdija od kako je lopta krenula.I nije mi krivo.I zivio Luis Suarez.Rooney88 je napisao/la:Hajd` jos recite da ono nije bio penal?![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.