Šta sam vam rekao za Osvalda?! Odjednom nemamo klasičnog špica, prizivam da Totti igra tu poziciju kao u doba Mistera..
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: AS Roma
Fera, ne rise nam u ćejf.. Rekli smo da je fićo i tačka
Šta sam vam rekao za Osvalda?! Odjednom nemamo klasičnog špica, prizivam da Totti igra tu poziciju kao u doba Mistera..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
Evil Genius II
vrijeme je da borini zablista 
nije osvaldo vecinu utakmica ni igrao klasicnog spica..tako da ce ga bojan i borini koliko toliko nadomjestiti..nema potrebe za pojacavanjem napada
Unica grande amore
ja mislim da ce kapiten zablistati nakon ove povrede Osvalda, imam neki osjecaj
nema potpisa
čitam na milannews da se očekuje uskoro da ddr potpiše produžetak ugovora, je li neko iskopao nešto više o tome? mislim roma zaista nije normalna da sebi dozvole da se dovode u ovakvu situaciju i da ovakvu igračinu izgube bez bar 40m s obzirom da bi city npr. dao te pare za njega bez bismile 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Haman nam stize Amauri...Valjda valter zatrazio Quaglirelu,ali iz juvetusa nude Amauria...sta ce se na kraju sve izdesavati ostaje da se vidi......a sto se tice DDR-a.Roma je posstavila kao neki ultimatum-poslednja ponuda 6mil i jos neki bonusi.na 5god.sad je na njemu da odluci dal ide ili ostaje...Okaka izgleda ide u Parmu...!!!
ma sta ce nam amauri ili bilo koji drugi polovnjak, pa igramo samo ligu i eventualno kup
, a to se vala moze izgurati sa ovom ekipom. ak je ddr mogao igrat stopera, ak zafali napadaca prebacicemo ga tamo i et 
nema potpisa
Ako samo ne odeAdmir_Sa je napisao/la:ak je ddr mogao igrat stopera, ak zafali napadaca prebacicemo ga tamo i et
-
Evil Genius II
pare nisu problem, vele iz uprave rome na pitanje o ddr-ovoj buducnosti . . . izgleda da nam se capitano futuro necka oko ugovora zbog nedostatka trofeja tj glad za istima je ono sto bi moglo prevagnuti na stranu odlaska iz rome. iskren da budem, ako ode moze se komotno posrat na sve ono sto je napravio u romi jer vec pola godine se odugovlace pregovaranja i ako vec pare nisu problem trebao je to na vrijeme rec da bi ekipa imale kakve / takve finansijske koristi od svega toga a ovako ga (vjerovatno) gubimo za dz. doduse, 'cestitke' idu i nasoj upravi 
naravno, nista nije sigurno tako da sve ovo pisem pod pretpostavkom da su glasine o odlasku tacne.
u medjuvremenu, ko nema pametnijeg posla nek pogleda klip
[youtube][/youtube]
naravno, nista nije sigurno tako da sve ovo pisem pod pretpostavkom da su glasine o odlasku tacne.
u medjuvremenu, ko nema pametnijeg posla nek pogleda klip
[youtube][/youtube]
- spielführer_21
- Kontakt:
Neću žvaku, hoću kusurGoogle je napisao/la:Haman nam stize Amauri...Valjda valter zatrazio Quaglirelu,ali iz juvetusa nude Amauria
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Sad se spominje razmjena Pizaro->Krasic....mozda ovo i ne bi bio toliko los potez...kraske ne toliko los...!!!
-
Evil Genius II
stadion se izgradio, pola ekipe se dovelo, ganja se scudetto i stalna prica o poslovanjima koja su konstanto u plusu a cigancili bi s nama nekim posudbama i razmjenama, bitch please. samo pare treba uzet
bojan (borini) - totti (okaka) - lamela (caprari)
napadacki roster mozda nije extra kvalitetan al' dok se ne proda neko od nepotrebnih igraca (okaka prije svih) ne treba nikoga dovodit, ha ja.
bojan (borini) - totti (okaka) - lamela (caprari)
napadacki roster mozda nije extra kvalitetan al' dok se ne proda neko od nepotrebnih igraca (okaka prije svih) ne treba nikoga dovodit, ha ja.
-
Evil Genius II
lamela pade ko nasri
totti
hahahah ''izvinite na zakasnjenju''
koja kraljina jbt
totti
hahahah ''izvinite na zakasnjenju''
koja kraljina jbt
- kumkalesic
- Kontakt:
Dobra igra Rome u prvom poluvremenu, barem u ofanzivnom dijelu.
Samo vadit napolje ovog Heinzea koji je totalno izgubljen na terenu...
Samo vadit napolje ovog Heinzea koji je totalno izgubljen na terenu...
Joint_fc
Sto je smijesan? Postavio mu nogu frajer, mor'o je past.Admir_Sa je napisao/la:smjeshan penal fakat
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbt, Chievo 2-3 odlične prilike u 2. poluvremenu. Leteći Magarci su zaslužili gol s obzirom na igru koju su pokazali na Olimpicu. Roma neprepoznatljiva u ovih 25 minuta drugog poluvremena. Vjerujem da će ovdje biti još koji gol do kraja.
Nego, ne mogu da vjerujem u ovakve reakcije Bojana.
Pa u 2-3 navrata je kasnio sa pasovima za svoje saigrače, a bile su to odlične prilike.
Taddei.
Nego, ne mogu da vjerujem u ovakve reakcije Bojana.
Taddei.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.