NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 avg 2009, 19:51

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Evo me maloprije sa utakmice.
Zvijezdina odbrana nije opravdala svoju reputaciju, moglo je biti jos golova samo sto mi imamo los napad da bog sacuva.
Zovem tipa na utakmici i javlja da gubimo sa 2:0 i kaže da ne igramo loše. Kasnije ga opet zovem i javlja mi da gubimo sa 3:0 i da nam je odbrana veoma loša :lol: Pa da se zaključit iz rezultata kakva je odbrana bila :mrgreen:
Eto valjda će se uvježbat ta odbrana do utakmice sa Borcom :roll:
Dragon Town

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 22 avg 2009, 20:36

NedzadPD je napisao/la:Zao mi sto nismo dali jos par golova kad smo mogli u 100% sansama al jbg dobro je i ovo da se ekipa malo zaleti :D

Inace bilo je i navijaca iz Gradacca dvadesetak koji su od 90 minuta navijali svega 10 kad se skupi al dobro kontam da su to ipak vise simpatizeri, i da ``pao``im je jedan dres na poluvremenu koji je zapaljen u toku utakmice od strane alkohol boysa.

Sve u svemu odlicno

P.S

Sudjenje i nije bas bilo najbolje za ekipu Rudara, podjelio je zute kartone za skoro svaki start i konstantno opominjao nase igrace i ako nije imao razloga, al dobro je sto se nije odrazilo na rezultat.

Sve u svemu po tom segmentu sudjenja Zvijezda moze da bude prezadovoljna.
to sa paljenjem dresova..kasnite jedno stoljece
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

NedzadPD
Kontakt:

Post Postao/la NedzadPD » 22 avg 2009, 20:44

Ok, sta ima lose sto vam je pao dres?
Vasi navijaci su bili jako ljuti zbog toga koliko sam mogao da primjetim.
Ne smijete da dopustite da vam drugi navijaci dodju do dresova, transparenata i sl. u navijackom svijetu je to jako ponizavajuce :)

P.S

Al najace je bilo na pocetku kad su ``Zmajevi`` na ogradu okacili transparent naopako :D

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 22 avg 2009, 20:51

NedzadPD je napisao/la:Ok, sta ima lose sto vam je pao dres?
Vasi navijaci su bili jako ljuti zbog toga koliko sam mogao da primjetim.
Ne smijete da dopustite da vam drugi navijaci dodju do dresova, transparenata i sl. u navijackom svijetu je to jako ponizavajuce :)

P.S

Al najace je bilo na pocetku kad su ``Zmajevi`` na ogradu okacili transparent naopako :D
jbt. sto je tesko doci do dresa
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 22 avg 2009, 23:29

Te price se mogu pricati nekome ko nije bio na utakmici, a pravo da se sad k.urcis imas potpuno, jer k.urac nisi trebao sjeci i onda ga sad mozes mahati.
Za one koji nisu bili na utakmici stanje je takvo da smo imali u najmanju ruku isti broj izglednih sansi kao i domacin, precka, promasen prazan gol. itd, a i domacin je pored 3 gola imao jos 2 veoma izgledne sanse.Oni svoje dali, mi ne.Sama cinjenica da su u 2. pol 4 puta presli centar dovoljno govori.
Gledali su da na svaki nacin povrijede nase igrace tako da je Delic sa terena otisao direktno u svlacionu na nosilima.
Krkanska, gadzinska i seljacka ekipa kakva se rijetko vidja, a nema potrebe jer ima par pojedinaca koji znaju da igraju lopte.
Navijaci, dno dna.Nadam se da ce ih uskoro neko opametiti, od vecih navijackih skupina

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 22 avg 2009, 23:46

samuraj je napisao/la:Te price se mogu pricati nekome ko nije bio na utakmici, a pravo da se sad k.urcis imas potpuno, jer k.urac nisi trebao sjeci i onda ga sad mozes mahati.
Za one koji nisu bili na utakmici stanje je takvo da smo imali u najmanju ruku isti broj izglednih sansi kao i domacin, precka, promasen prazan gol. itd, a i domacin je pored 3 gola imao jos 2 veoma izgledne sanse.Oni svoje dali, mi ne.Sama cinjenica da su u 2. pol 4 puta presli centar dovoljno govori.
Gledali su da na svaki nacin povrijede nase igrace tako da je Delic sa terena otisao direktno u svlacionu na nosilima.
Krkanska, gadzinska i seljacka ekipa kakva se rijetko vidja, a nema potrebe jer ima par pojedinaca koji znaju da igraju lopte.
Navijaci, dno dna.Nadam se da ce ih uskoro neko opametiti, od vecih navijackih skupina
nadam se da ce doci u grad Zmaja od Bosne

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 23 avg 2009, 09:29

Samo jedna jasna poruka upravi i igracima ma napusite se vise majmuni jedni prodali ste i otjerali igrace sto valjaju a doveli ste igrace sa dvije lijeve noge nama govorite et nemoj te vrijedjati gostujucu ekipu i navijace dok nama na strani psuju balisku majku i pjevaju neke cetnicke pjesme da bi nas komandir meni rekao na sastanku et mozetel vi utjecat na one koji psuju ma daj stvarno mi je vise pun qrac svega eto uspijeli ste da rastjerate i ovo malo navijaca sto je bilo jer od samoga pocetka ulaska u P.L to pokusavate stvarno ste smijesni i samo jos da znate tko je ovo napisao jeste Fatmir Okanovic da nemislite da me je strah dali ce te ovo procitati bas bih i volio da ovo vidite majmuni jedni :evil:

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 23 avg 2009, 14:12

Fatko je napisao/la:Samo jedna jasna poruka upravi i igracima ma napusite se vise majmuni jedni prodali ste i otjerali igrace sto valjaju a doveli ste igrace sa dvije lijeve noge nama govorite et nemoj te vrijedjati gostujucu ekipu i navijace dok nama na strani psuju balisku majku i pjevaju neke cetnicke pjesme da bi nas komandir meni rekao na sastanku et mozetel vi utjecat na one koji psuju ma daj stvarno mi je vise pun qrac svega eto uspijeli ste da rastjerate i ovo malo navijaca sto je bilo jer od samoga pocetka ulaska u P.L to pokusavate stvarno ste smijesni i samo jos da znate tko je ovo napisao jeste Fatmir Okanovic da nemislite da me je strah dali ce te ovo procitati bas bih i volio da ovo vidite majmuni jedni :evil:
ma rodjak...mislim da je najvise kriv ferhat..nekako se ne uklapa u tu pricu..dosao je samo jer je kao mogao nabaviti nekih financija ali nabavio je "nista"...

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 23 avg 2009, 14:54

edo_malesak je napisao/la:
Fatko je napisao/la:Samo jedna jasna poruka upravi i igracima ma napusite se vise majmuni jedni prodali ste i otjerali igrace sto valjaju a doveli ste igrace sa dvije lijeve noge nama govorite et nemoj te vrijedjati gostujucu ekipu i navijace dok nama na strani psuju balisku majku i pjevaju neke cetnicke pjesme da bi nas komandir meni rekao na sastanku et mozetel vi utjecat na one koji psuju ma daj stvarno mi je vise pun qrac svega eto uspijeli ste da rastjerate i ovo malo navijaca sto je bilo jer od samoga pocetka ulaska u P.L to pokusavate stvarno ste smijesni i samo jos da znate tko je ovo napisao jeste Fatmir Okanovic da nemislite da me je strah dali ce te ovo procitati bas bih i volio da ovo vidite majmuni jedni :evil:
ma rodjak...mislim da je najvise kriv ferhat..nekako se ne uklapa u tu pricu..dosao je samo jer je kao mogao nabaviti nekih financija ali nabavio je "nista"...
ma zaboli me vise za njima samo sam dzabe trosio svoje vrijeme i pare ali kada su ulazili u P.L tad smo im trebali bilo je na svakom gostovanju bezplatan prevoz koliko god nas bilo 2 ili 3 busa nije bitno samo neka se ide a sada im kao netrebamo ali da vidim jos jednog igraca koji bude hodo dignute glave po gradu nece dugo ni moc hodat noge i koljena cu im polomit ma preodane duse mogu da nam puse slijedi transparent protiv borca koja ce mislim biti jasna poruka njima 8-)

NedzadPD
Kontakt:

Post Postao/la NedzadPD » 23 avg 2009, 16:40

Logicno je da svi klubovi koji u nazivu imaju Rudar imaju te boje i nemoj tako bzvz da odgovaras decko te fino pitao jer stvarno podsjeca!

Mene intresuje ko vam je onaj tamnoputi napadac koji je utakmicu proveo na klupi?

Cini mi se da je decko brz, al nista vise od toga :D sut katastrofa :D

I da imate onog momka koji igra krilo sa plavom kosicom, cini mi se broj 24,definitivno najbolji igrac u Zvijezdi,
brz, jak, dobar sut, centarsut, stvarno odlican igrac?

Ocekujem neki normalan odgovor poznavaoca Zvijezde jer me stvarno intresuje ako moze da napise par rijeci o ovom sto sam pitao...Unaprijed Hvala!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 23 avg 2009, 17:12

NedzadPD je napisao/la:Logicno je da svi klubovi koji u nazivu imaju Rudar imaju te boje i nemoj tako bzvz da odgovaras decko te fino pitao jer stvarno podsjeca!

Mene intresuje ko vam je onaj tamnoputi napadac koji je utakmicu proveo na klupi?

Cini mi se da je decko brz, al nista vise od toga :D sut katastrofa :D

I da imate onog momka koji igra krilo sa plavom kosicom, cini mi se broj 24,definitivno najbolji igrac u Zvijezdi,
brz, jak, dobar sut, centarsut, stvarno odlican igrac?

Ocekujem neki normalan odgovor poznavaoca Zvijezde jer me stvarno intresuje ako moze da napise par rijeci o ovom sto sam pitao...Unaprijed Hvala!
Taj tamnoputi nije napadac vec je vezni i ime mu je Mussa Diabang, a taj sa kosicom broj 24 je Haris Beslija. Zadovoljan!
Dragon Town

NedzadPD
Kontakt:

Post Postao/la NedzadPD » 23 avg 2009, 17:20

Stani to je onaj Beslija sto je igrao i u repki par puta?Nisam znao da je u Gradacu :shock:

A sto se tice Diabang il kako rece, stvarno ne znam zasto se momak uvjezbavao za napadaca i na zagrijavanju i na poluvremenu? :shock:

Imao je ulogu centarfora i sve lopte su isle prema njemu, vidim navijaci ga gotive :)
Al ni na zagrijavanju ni na poluvremenu nije uspio da dadne ni jedan pogodak od 40 suteva :D
Nikako, cak je i ceo stadion davao huk kad lopta ide prema njemu (na zagrijavanju) i on opali i ode u nedodjiju :D

Hvala na odovoru, i ako mi se cinio malo arogantan al to je vjerovatno sto imas predrasude prema meni zbog stvari prije utakmice al me jednostavno izbilo sto svi podcjenjuju Rudar i pricaju kako je ovo ono, nema sanse da pobjedi i sl a Zvjezda mu je bila sledeci protivnik protiv kojeg sam se jednostavno postavio u afektu...

Zvijezdi sve najbolje u nastavku i svaka cast na juce fer i korektnoj borbi 8-)

Pozdrav

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 avg 2009, 17:22

Mirsad Beslija je igrao u repki sada je u Želji :!:
Haris Beslija je posuđen iz Želje Zvijezdi :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 23 avg 2009, 20:09

Znamo da ima normalnih ljudi kao i svugdje, sa nekima sam jucer pricao na utakmici, ali takvih je premalo.Sjedio sam sa covjekom koji je realno rekao kako je rez 3-0 previsok za prikazano jer je Rudaru uslo manje-vise sve sto je islo u okvir, ali nebitno, proslo je.
Zvijezda Gradacac je osnovana 1921, a Crvena Zvezda ipak nesto kasnije.Vjerovatno da su neke slicnosti naknadno proizasle kroz godine takmicenja, jer zna se ko je bila Zvezda u bivsoj Yugi,dresovi su se tokom godina mijenjali.
Broj 24 je bio dobar sve dok nije par puta dobio u noge i onda se okanio driblanja.

NedzadPD
Kontakt:

Post Postao/la NedzadPD » 24 avg 2009, 01:37

Evo i izvjestaja s utakmice

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 24 avg 2009, 13:58

Da ne bude da mrzim Zvijezdu.
Skrivena zelja mi je da Zvijezda bude na sto visoj poziciji naravno odmah ispod Rudara,
Bili ste mi najdraza ekipa prosle sezone u BH PL.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 25 avg 2009, 11:45

Zmajevi sta bi ono kad ste nas snimali????? :D :D :D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 avg 2009, 13:01

Zvijezda je u debitantskoj sezoni pokazala da je jedna ozbiljna momčad i da se protiv njih mora igrati maksimalno oprezno. Kada bi igrali kući tri boda su im bila zagarantovana i ja neznam jeli ijedan klub odnio bodove iz Gradačca.

Želim vam puno sreće ove sezone.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 25 avg 2009, 13:02

rudarprijedor je napisao/la:Zmajevi sta bi ono kad ste nas snimali????? :D :D :D
to je samo bilo da pokazemo nasoj upravi jer nas optuzuju da smo mi neki nacionalisti pa da im pokazemo sta znaci biti nacinalista samo radi toga nemoj da mislite slucajno da ste bili toliko dobri pa da smo vas radi toga snimali jer i vasa policija je rekla to sto vi pjevate nema veze sa navijanjem nabijem ba ja i kosovo i srbiju niti imam sta od njih
a i vi dok neke stvari ne shvatite i prestanete biti toliko optereceni bezveze stvarima niko vas nece ni volit ni postovat ;)

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 25 avg 2009, 13:26

Obavljen razgovor izmedju navijaca i igraca n.k.zvijezda reci cu samo nije bio ni malo ugodan za igrace :evil:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.