raul-zakon je napisao/la:Bilo je malo gutavo, al' kasnije kao po običaju, čim se povede sa jednim golom razlike, odmah ide drugi, treći, četvrti... Benz odličan, Varane ako ga zadržimo do kraja, ne gine nam novi Fernando Hierro...
Varane je prava budućnost ovog' tima
To ti kažem, treba imat daMu k'o u vola pa pravit onakve klizeće sa samo 18 godina.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
raul-zakon je napisao/la:Ma ko njega može braniti...prije bi mi Sedin Torlak igrao nego onaj panj...
To više govori o tebi nego o Albiolu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
L-Train je napisao/la:Ne znam ali mi primamo od najgore ofanzivne ekipe u ligi gol na Bernabeu,primili smo od Malage 2,Getafea 2,Raya 2 itd. onda zaista ne treba previse ni da se nadam kada igramo protiv Barce
ej logike ebo ga ja..
ako je Malga losa ofanzivna ekipa -.-
Getafe,Rayo se desilo za vrijeme mini krize..i sad primismo gol,normalno bog te znaju igrat lopte jbt
razmazeni to je problem.
Ne igramo dobro al vodimo,malo lakse.
ne,nisam rekao da je Malaga losa ofanzivna ekipa samo mi je krivo kada nam neke ekipe ovako lagano zabijaju golove.Npr Barci se to na Nou Campu ne desava,oni ne dozvoljavaju svom protivniku da im kako treba pridje golu,a mi dozvoljevamo da nam Granada napravi 4-5 sansi
E upravo to.Mi stvarno deremo na Bernabeu(osim one 1 tekme ) ali rijetko kada to prodje "s nulom" .
I često se igrači pate i troše u 1. poluvremenu baš jer prime neki pogodak(rayo,atletico,getafe,osasuna,malaga)da bi izvukli bilo kakvo vodstvo do kraja poluvremena.I onda gotovo uvijek nakon pauze(valjda im Mou očita lekciju) odmah na početku u prvih 5-10 minuta dadnu 1-2 pogotka.
Nezz kakva je to razlika 1. i 2. poluvrijeme.
Ugl drago mi je da smo opet pobijedili s velikim plusom,al stvarno iritira to što smo opet primili pogodak.
Čekam samo jednu tekmu da odigramo bez ronalda,da vidim na šta bi to ličilo,ili bar 20 min igre,kakva bi bila razlika.
Varane i Benz-savršeni.
Btw Ramos odigro 250. meč u Primeri a Benz dao 50. i 51. gol u službenim utakmicama
Nail for Real je napisao/la:@McMamananaananmaamm prodana dusa . Gubimo ljude, ne valja to.
Zasto bi McManaman bio prodana dusa?
Real Madrid je oduvijek bio gospodski klub, simbol prefinjenosti i elegancije. Ni plavo, ni crveno nego bijelo, klasika - vrhunac u svakom smislu rijeci. A otkad Madridom vedre i oblace portuglaski prgavci, Real Madrid je sve osim kraljevski klub. I sad vi koji se vodite Mourinhovom interpretacijom poznatog bushizma sa laznom dihotomijom, sve koje ne podrzavaju Mourinhove bahate metode i kocijasko ponasanje, po automatizmu markirate kao prodane duse
Jedno je sigurno: ti nemas pojma o povijesti Real Madrida niti icemu sto krasi i ne krasi ovaj klub, vodis se sterotipima i mislis da je Mourinho jedini covjek u povijesti kluba koji je narusio ugled kluba, bez da si ista znao o ovome: " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
Hugo Sanchez y genitales, Leo Benhaker, la pelea ante el Barca. http://s.libertaddigital.com/fotos/gale ... ichkov.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
I mogu ti nac jos barem 20 takvih primjera, ljudi koji su "narusili" ugled kluba. Za razliku od Mourinha koji je Real iz obicne prosjecnosti doveo do nivoa kada je isti drugi/prvi najjaci tim svijeta. A to dole oko Ronalda necu ni komentirati, presmesno.
Donedavno si branio i Mourinha i Cristiana i Madrid, sad si odjednom sve okrenuo na drugacije. U redu, mozda i trolas, ali sudeci po ovome, tu es un cigan, koji je poceo navijati za Barcu. Eto ti Barca yebla te ona. Sutra again +6.
anonymousHD je napisao/la:Ronaldo je najgori igrač u istoriju Real Madrida, tu nema uopšte priče. Ja sam zato da Ronaldo ne igra protiv Barcelone i 100% bi pobedili. Nemoj da misliš da svršavam na njega, to što mi stoji na avataru je čisto onako, moćna slika... Poserem se na njega i njegovu glumu. Jedino što ga vadi su neki gay golovi, koji bi i panj Albiol postigao da igra u napadu. Happy?
Bez uvrede ,al ti nisi dobar s glavom nikako. Donedavno Ronaldo Bog i Batina , donedavno Marcelo najbolji bek u historiji. De malo uzmi digitron pa se saberi. Udji si na profil i procitaj svoje postove redom. Mozda ce tebi zvucati kao neka uvreda ,ali ja uvijek direktno govorim.
@Stivi, svi smo znali kakav je Mourinho i niko se nije bunio nakon njegovog dolaska, a problem je nastao kada je poceo da radi stvari uobicajene za njega. Eto, nismo sad gospodski klub a Barca jeste .
Ne znam stvarno kakvu ste vi sliku o Realu imali, bas ko da su za Real igrali Isusovi ucenici a ne ljudi od krvi i mesa. I onda je pogresno ukazivati na realno stanje stvari...kocijasko ponasanje.... Al' dobro.
E da, malo vaznije stvari.
Utakmica nista posebno, dosadno do bola. Hrpa neraspolozenih igraca izuzev pojedinci. Morace stvari drasticno da se mijenjaju ako hocemo na kraju neki trofej. Ronaldo igra za sebe, Benz i Ozil se trude, Higuain ono sto dobije koristi, Xabi i Khedira rostiljaju na sredini terena...bekova nemamo. Uzas.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pavon je napisao/la:Jedno je sigurno: ti nemas pojma o povijesti Real Madrida niti icemu sto krasi i ne krasi ovaj klub, vodis se sterotipima i mislis da je Mourinho jedini covjek u povijesti kluba koji je narusio ugled kluba, bez da si ista znao o ovome: " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
Hugo Sanchez y genitales, Leo Benhaker, la pelea ante el Barca. http://s.libertaddigital.com/fotos/gale ... ichkov.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
I mogu ti nac jos barem 20 takvih primjera, ljudi koji su "narusili" ugled kluba. Za razliku od Mourinha koji je Real iz obicne prosjecnosti doveo do nivoa kada je isti drugi/prvi najjaci tim svijeta. A to dole oko Ronalda necu ni komentirati, presmesno.
Donedavno si branio i Mourinha i Cristiana i Madrid, sad si odjednom sve okrenuo na drugacije. U redu, mozda i trolas, ali sudeci po ovome, tu es un cigan, koji je poceo navijati za Barcu. Eto ti Barca yebla te ona. Sutra again +6.
Ti si posljednji od koga bih ocekivao da napises ovu prvu recenicu, al haj.
Bas lijepo od tebe sto si nam "slikovito" predstavio ovdje svu simboliku Reala, sve istinske vrijednosti koje nosi kraljevski klub, trebao si jos samo okacit Raulovu sliku sa zastavom, pa mozda i njegov neki klip iz Klasika pa kad je bal nek je maskenbal. Zizuovu posljednju minutu karijere i tako... I naravno, nisi Franca jos spomenuo Ima jedna pametna narodna, ko se ponosi ko stidi a ko pametan ko budala, al necu je ovdje citirat, necemo znat ni ko je pametan ni ko budala, jel... a usput da se zahvalim forumasu @madridist na toploj i srdacnoj dobrodoslici, koju mi je pozelio na jedan civilizovan i nadasve uctiv nacin, pravim kraljevskim manirima
Moj Reufe, djeca nam se smiju...
Mozda ces shvatit a mozda neces, samo cu citirat Danija Alvesa (mozda najprgavijeg igraca u Barcinom timu) - prve rijeci poslije poraza u finalu Kupa kralja prosle godine: "Cestitam Realu na pobjedi i osvojenom trofeju". Istom mjerom, prst u oko, jel...
Dosta od mene
HZ_ilidzaa je napisao/la:Bez uvrede ,al ti nisi dobar s glavom nikako. Donedavno Ronaldo Bog i Batina , donedavno Marcelo najbolji bek u historiji. De malo uzmi digitron pa se saberi. Udji si na profil i procitaj svoje postove redom. Mozda ce tebi zvucati kao neka uvreda ,ali ja uvijek direktno govorim.
Ja samo gledam kako Marcelo trenutno igra, a ovo za Ronalda sam napisao sarkastično... Kontaš?
raul-zakon je napisao/la:Ma ko njega može braniti...prije bi mi Sedin Torlak igrao nego onaj panj...
To više govori o tebi nego o Albiolu
Pa ljudi moji, šta je s pojedinim forumašima ovdje, ne smije čovjek ni progovoriti, odma' za oči ! Polako majka mu stara, nije šećer pao u vodu ! Ovo za Torlaka je bilo sarkastično jeboga ti. Čak bi mi i panj Albiol igrao ako bi mu alternativa bio Torlak... Ova usporedba mi je poslužila samo da istaknem koliko je Albiol ispod Realovog nivoa...Možda bi bio standardan negdje drugo, ali, let's face it, nije klasa za Real.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Bez uvrede ,al ti nisi dobar s glavom nikako. Donedavno Ronaldo Bog i Batina , donedavno Marcelo najbolji bek u historiji. De malo uzmi digitron pa se saberi. Udji si na profil i procitaj svoje postove redom. Mozda ce tebi zvucati kao neka uvreda ,ali ja uvijek direktno govorim.
Ja samo gledam kako Marcelo trenutno igra, a ovo za Ronalda sam napisao sarkastično... Kontaš?
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club