Ne znam ali mi primamo od najgore ofanzivne ekipe u ligi gol na Bernabeu,primili smo od Malage 2,Getafea 2,Raya 2 itd. onda zaista ne treba previse ni da se nadam kada igramo protiv Barce

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
ej logike ebo ga ja..L-Train je napisao/la:Ne znam ali mi primamo od najgore ofanzivne ekipe u ligi gol na Bernabeu,primili smo od Malage 2,Getafea 2,Raya 2 itd. onda zaista ne treba previse ni da se nadam kada igramo protiv Barce
zna iznervirat al necemo pretjerivat.anonymousHD je napisao/la:Onaj Marcelo je najgori levi bek u istoriji Real Madrida. Pa svaki put primimo gol radi njega, radi njegove opuštenosti. Ide mi na živce, treba ga oterati iz kluba!
ma poprilicno igra po sistemu toplo-hladno.Zaista nekad zna da bude izuzetan,ali nekad doslovno nema pojmaanonymousHD je napisao/la:Onaj Marcelo je najgori levi bek u istoriji Real Madrida. Pa svaki put primimo gol radi njega, radi njegove opuštenosti. Ide mi na živce, treba ga oterati iz kluba!
Sta reci za kragnu koja igra u napadu i koja nije sposobna odigrati dobru utakmicu protiv najljuceg rivala, jos uz to ima milion suteva od kojih 90% zavrsi pored ili preko gola.anonymousHD je napisao/la:Onaj Marcelo je najgori levi bek u istoriji Real Madrida. Pa svaki put primimo gol radi njega, radi njegove opuštenosti. Ide mi na živce, treba ga oterati iz kluba!
ne,nisam rekao da je Malaga losa ofanzivna ekipa samo mi je krivo kada nam neke ekipe ovako lagano zabijaju golove.Npr Barci se to na Nou Campu ne desava,oni ne dozvoljavaju svom protivniku da im kako treba pridje golu,a mi dozvoljevamo da nam Granada napravi 4-5 sansiRaul_64 je napisao/la:ej logike ebo ga ja..L-Train je napisao/la:Ne znam ali mi primamo od najgore ofanzivne ekipe u ligi gol na Bernabeu,primili smo od Malage 2,Getafea 2,Raya 2 itd. onda zaista ne treba previse ni da se nadam kada igramo protiv Barce
ako je Malga losa ofanzivna ekipa -.-
Getafe,Rayo se desilo za vrijeme mini krize..i sad primismo gol,normalno bog te znaju igrat lopte jbt
razmazeni to je problem.
Ne igramo dobro al vodimo,malo lakse.
Zasto bi McManaman bio prodana dusa?Nail for Real je napisao/la:@McMamananaananmaamm prodana dusa . Gubimo ljude, ne valja to.
E to,toStevieM je napisao/la:@Raul_64, jesam ispunio zelju?
Varane je prava budućnost ovog' timaraul-zakon je napisao/la:Bilo je malo gutavo, al' kasnije kao po običaju, čim se povede sa jednim golom razlike, odmah ide drugi, treći, četvrti...Benz odličan, Varane
![]()
ako ga zadržimo do kraja, ne gine nam novi Fernando Hierro...
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.