Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Narin
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Narin » 07 jan 2012, 18:03

Kad se sjetim kad je Rooney se povrijedio protiv Bayerna,rekli nece ga biti Bog zna koliko,kad on u uzvratu protiv Bayerna u prvom timu,ja nisam mogao tada da vjerujem..
(koliko se sjecam to je bilo protiv Bayerna) :D
Al sumnjam da ce se Cleverley vratiti sutra,mada on bi nam puno znacio..

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 07 jan 2012, 18:05

de gea
lindegard
rafael
jones
ferdinand
park
valencia
rooney
berbato
giggs
welbeck
hernandez
evra
kerik
anderson
nani
KOGA SAM ZABORAVIO I KO RASPOLAŽE ZA MEČ OSIM OVIH????????????????????????????????

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 jan 2012, 18:06

ako se nevaram jos su ovi igraci povrijedjeni

Jonny Evans
Nemanja Vidić
Michael Owen
Tom Cleverley
Fabio
Ashley Young
Chris Smalling
Darren Fletcher

ostali su spremni bar koliko ja znam
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 jan 2012, 18:18

Evo malo nekih vijesti,nadam se da nisu bile,koliko sam vidio - nisu :D.

Mancini: “United je najbolji tim u Engleskoj” Da ne kopiram sad citav tekst,evo samo zakljucka :
“Manchester United je najbolji tim u Engleskoj. Možda trenutno nisu zbog mnogobrojnih povreda, ali imaju jak tim i čvrst mentalitet i nalaze se na samom vrhu” – tvrdi Mancini.

Napravljno je i 11 najboljih kad bi se spojili City i United,evo kako bi izgledao taj tim :
Hart
Richards Kompany Vidic Evra
Nani Toure Cleverley Silva
Aguero Rooney

Rooney: “Znamo kako pobijediti City” (samo da ne bude recept kao protiv Newcastlea :D )
“Utakmica FA Kupa nema nikakve veze sa Premiershipom ali psihološki može dosta toga promjeniti.” tvrdi Rooney.

“Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ovu ekipu Uniteda ne bih mijenjao ni za jednu u ligi. Imamo sjajan timski duh i pobjednički mentalitet. Ljudi moraju poštovati ono što smo postigli godinama.”

“Znamo kako osvajati trofeje.” zaključio je Rooney.

Rooney je također priznao da City lagano izrasta u veliku ekipu koja će imati značajnu ulogu u budućnosti engleskog i europskog nogometa.

“Oni su doveli dosta sjajnih igrača i mogu reći da mi je zadovoljstvo što grad Manchester ima dvije jake ekipe.” završio je Rooney.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 jan 2012, 19:20

Rooney88 je napisao/la:Scholes bi mogao da prekine penziju i zaigra opet zbog silnih problema koje imamo na sredini.
http://uk.eurosport.yahoo.com/07012012/ ... nited.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mog'o bi i Zeljo vratiti Dzelu Muharemovica da pomogne u nastavku sezone :mrgreen: .

Svasta,..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 07 jan 2012, 20:00

rio_Ferdy88 je napisao/la: ma jarane sta cemo pisat kad znamo sta nas sutra ocekuje, jos jedno sramocenje od strane onih nasih debila koji neznaju dva pasa sastavit kako treba, nemamo nikakve sanse sutra i to je sigurno samo neznam koliko ce lopti zavrsiti u nasoj mrezi, samo fergie moze reci da naam netrebaju pojacanja a cijeli svijet vidi da trebaju, pa koga on tu pravi budalom :( :oops:
I ? Prestaješ voljet United ako spušimo sutra a ako ne osvojimo ništa ove sezone štrikirat ćeš se tamo nekad u Maju , Junu ? Takvih je milion x10+ . Nisam naučio do prije par godina da se Unitedovcem deklarira idiom sa etiketom jedne od najnižih klasa ljudskog karaktera . Ali danas to uopšte nije čudno , lo stille Barca u15 . Move on . slika
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 07 jan 2012, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 jan 2012, 20:05

Rio_ferdy 88
Evo za tebe : " onclick="window.open(this.href);return false;
Moramo vjerovati! :D

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 07 jan 2012, 20:07

Bola We're Man United We'll do what We want. Sta ste se to uplasili. Kakav shity :twisted: :twisted:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jan 2012, 20:36

Sir Matt je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: ma jarane sta cemo pisat kad znamo sta nas sutra ocekuje, jos jedno sramocenje od strane onih nasih debila koji neznaju dva pasa sastavit kako treba, nemamo nikakve sanse sutra i to je sigurno samo neznam koliko ce lopti zavrsiti u nasoj mrezi, samo fergie moze reci da naam netrebaju pojacanja a cijeli svijet vidi da trebaju, pa koga on tu pravi budalom :( :oops:
I ? Prestaješ voljet United ako spušimo sutra a ako ne osvojimo ništa ove sezone štrikirat ćeš se tamo nekad u Maju , Junu ? Takvih je milion x10+ . Nisam naučio do prije par godina da se Unitedovcem deklarira idiom sa etiketom jedne od najnižih klasa ljudskog karaktera . Ali danas to uopšte nije čudno , lo stille Barca u15 . Move on . slika
to nisam nigdje rekao, samo sam iznijeo svoje misljenje o sutrasnjoj tekmi..normalno da cu navijat za united i ako ne osvojimo nista, pa navijao sam i kad je bilo gore od ovoga sada i neznam zasto bih sad prestao jer kao sto stoji u potpisu @blissa "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team." ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 08 jan 2012, 11:31

Valjda ce ovih 11 igrati mada Fergi sigurno sprema neko iznenadjene
lindegard
rafael-jones.rio-evra
valencia-kerik-ando-nani
roney-chicharito(siguran sam da ako bude igro da ce ga zabiti)
:D :D
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 08 jan 2012, 11:47

"Sir Alex Ferguson believes Tom Cleverley and Ashley Young are still around a month away from a first-team return." Fuck it . :evil:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 08 jan 2012, 11:51

Ne znam koji vam je k.urac vi vec ko da su nas nalupali 3 razlike a nije ni pocela ovo je fudbal braco mila svi ga volimo zato sto je nepredvidljiv i nikad ne znas sta ce biti.To da City ima trenutno jacu ekipu to stoji ali da su sad svi nasi igraci teski levati to me niko ne moze ubijediti. GLORY GLORY MAN UNITED
Glory Glory Man United !!! :D

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 08 jan 2012, 12:38

Imam osjecaj da ce MUFC danas oderat Shity-a. :D
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 jan 2012, 12:47

Edwin van der Sar: "Bilo mi je vrlo lijepo. Nakon što sam se odmorio, vratila se želja za igrom. Uistinu bih volio opet se takmičiti", rekao je Nizozemac za lokalne medije.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 jan 2012, 13:00

Jos sat vremena,jedva cekam.
Glory,Glory Man United! :D

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 08 jan 2012, 13:04

Zvanicno je , sretno Scholesu :)

Paul Scholes has rejoined the playing staff at Manchester United for the remainder of the season with immediate effect, after approaching Sir Alex Ferguson to reverse his decision, made at the end of last season, to retire.

He has gone straight onto the bench for this afternoon’s FA Cup third round tie against Manchester City.

Sir Alex Ferguson said: "It’s fantastic that Paul has made this decision. It’s always sad to see great players end their careers, but especially so when they do it early.

"But he has kept himself in great shape and I always felt that he had another season in him. It’s terrific to have him back."

Paul Scholes added: "I’ve been pretty clear since I stopped playing that I miss it. I’m delighted the manager feels I can still make a contribution to the team and I’m looking forward to playing my part in trying to bring more success to this great club.”
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 jan 2012, 13:06

Dobra vijest,samo se nadam da nije izasao iz forme.. :D
Moze posluziti svakako s obzirom koliko povreda imamo.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 08 jan 2012, 13:18

MUFC XI: Lindegaard, Jones, Ferdinand, Smalling, Evra, Valencia, Carrick, Nani, Giggs, Welbeck, Rooney

Subs; De Gea, Evans, Anderson, Hernandez, Park, Anderson, Scholes
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jan 2012, 13:21

Zar nije Saar na golu :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 08 jan 2012, 13:21

trxel je napisao/la:Zar nije Saar na golu :mrgreen:
sljedeci vikend :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.