Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
pa i da je mlad, i najboljoj formi u karijeri, nema sanse da ode u Manchester
ma pustite medije i njihove pouzdane izvore sam fergi je rekao da nema od tog nista.
sta ocekivat sutra ja se nadam samo da ce bit borbeni ostalo me nezanima nek izgube 15-0 al nek odigraju muski pa sta bude. city jest u prednosti kako igrackoj tako i psihickoj ali united je to kad nas svi otpisu mi se vratimo
sta ocekivat sutra ja se nadam samo da ce bit borbeni ostalo me nezanima nek izgube 15-0 al nek odigraju muski pa sta bude. city jest u prednosti kako igrackoj tako i psihickoj ali united je to kad nas svi otpisu mi se vratimo

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Ako Lampard ikad pređe u United kao igrač ja odlazim s foruma.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
držim te za riječJohnyx95 je napisao/la:Ako Lampard ikad pređe u United kao igrač ja odlazim s foruma.

Jarane jel utakmica sutra il prekosutra,pise u Extri da je u nedjelju u 2,a mogu se zaklet da sam vidio na sportklubu da je u subotu utakmica u 2..motty je napisao/la:ma pustite medije i njihove pouzdane izvore sam fergi je rekao da nema od tog nista.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nedjelja u 14:00h. Po nasem vremenu utakmica.
100%.
100%.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
sezona 2000/2001motty je napisao/la:najtuznije od svega sto ni ovaj sto je napisao tekst nevjeruje u tu glupost
PS. kad smo zadnji put izgubili 3 utakmice za redom???

sezona 2001/2002

http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Trebalo bi ovog Jordana Rhodesa dovesti. 21-godisnji englez iz Huddersfield Town-a. Odigrao 23 utakmice dao 32 gola. Znam da su govorili da ga United prati i da je moguce da posalju ponudu za njega u januaru. Sinoc dao 5 golova u pobjedi nad Wycombe-om od 6:0.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Dvije zanimljive vijesti danas.
Scholes bi mogao da prekine penziju i zaigra opet zbog silnih problema koje imamo na sredini.
http://uk.eurosport.yahoo.com/07012012/ ... nited.html" onclick="window.open(this.href);return false;
United ostro demantovao prodaju Rooneya
http://www.newkerala.com/news/2011/worl ... 40631.html" onclick="window.open(this.href);return false;?
Scholes bi mogao da prekine penziju i zaigra opet zbog silnih problema koje imamo na sredini.
http://uk.eurosport.yahoo.com/07012012/ ... nited.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.newkerala.com/news/2011/worl ... 40631.html" onclick="window.open(this.href);return false;?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
ma kakav povratak scholesa cisto sumnjam u to trebalo bi mu bar 2 mjeseca da se vrati u takmicarsku formu a do tad cemo imat na raspolaganju i andu i kleverlija te kerika i vjerovatno jonesa buduci da ce i odbrana manje vise bit kompletna.Rooney88 je napisao/la:Dvije zanimljive vijesti danas.
s druge strane zanimljivo je da ove price oko rooneya uvijek pocinju pred neki veliki derbi slucajno ili ne
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
jel ovo zatisje pred buru pa niko nista nepise 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ma jarane sta cemo pisat kad znamo sta nas sutra ocekuje, jos jedno sramocenje od strane onih nasih debila koji neznaju dva pasa sastavit kako treba, nemamo nikakve sanse sutra i to je sigurno samo neznam koliko ce lopti zavrsiti u nasoj mrezi, samo fergie moze reci da naam netrebaju pojacanja a cijeli svijet vidi da trebaju, pa koga on tu pravi budalommotty je napisao/la:jel ovo zatisje pred buru pa niko nista nepise

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisam bas siguran da ce nas city pobijediti,nema im brace toure i Balotellia,po meni Toure im je jedan od glavnih igraca,onaj De Jong se samo udarati zna i sigurno nece moci zamijeniti Tourea kako treba.
Al sve zavisi koga ce Fergie izvesti..
Al sve zavisi koga ce Fergie izvesti..
We're the famous Man united and we're going to Wemberly
ja sam opet siguran da necemo izgubit nije ni city bog zna u kakvoj formi jesu dali liverpoolu 3 komada al sam gledao tekmu i nisu me odusevili a druga stvar da ce united odigrat i 3 tekmu onako uzasno cisto sumnjam red je za jednu bez primljenog gola a bgm i da rooney konacno povuce ekipu
ja sam opet siguran da necemo izgubit nije ni city bog zna u kakvoj formi jesu dali liverpoolu 3 komada al sam gledao tekmu i nisu me odusevili a druga stvar da ce united odigrat i 3 tekmu onako uzasno cisto sumnjam red je za jednu bez primljenog gola a bgm i da rooney konacno povuce ekipu
Daj ba sta je sa onim Cleverleyom,koda je nogu slomio,rekli su da se vraca 31 decembra,a izgleda njegov povratak nije ni blizu..
I jel se iko oporavio za sutrasnju utakmicu?
ako sam dobro upratio SAF je rekao da je nepromjenjen igracki kadar tj nit se ko oporavio nit ozlijedioNarin je napisao/la:Daj ba sta je sa onim Cleverleyom,koda je nogu slomio,rekli su da se vraca 31 decembra,a izgleda njegov povratak nije ni blizu..
a tom je na twiteru objavio da se uskoro vraca e sad jel poceo trenirat ne bih znao rec
Rafael je tu jel tako?
Ako jeste onda bi volio vidjeti ovakav sastav :
De Gea (mozda bolje lindegaard,ali posto jednu utakmicu brani jedan,drugu drugi,onda ce vjerovatno de gea stati na gol)
Rafael Jones Ferdinand Evra
Valencia Carrick Giggs Nani
Rooney Welbeck
Ako jeste onda bi volio vidjeti ovakav sastav :
De Gea (mozda bolje lindegaard,ali posto jednu utakmicu brani jedan,drugu drugi,onda ce vjerovatno de gea stati na gol)
Rafael Jones Ferdinand Evra
Valencia Carrick Giggs Nani
Rooney Welbeck
da rafael je zdrav kao i anderson tako da me nebi iznenadila 4-5-1 formacija tako da ocekujem andu caricka i giggsa ili parka u sredini na stranama antonija i nanija i u vrhu napada rooneya.
naravno tesko je pogodit sta fergi smjera a jos je i FA cup u pitanju po meni bi najbolji bio remi iz dosta razloga
naravno tesko je pogodit sta fergi smjera a jos je i FA cup u pitanju po meni bi najbolji bio remi iz dosta razloga
ma nemamo šta pisati,nisam siguran da će City pobijediti,mada priznam da su favoriti.
Po meni realno je 60%-40% za njih.Pojačanja trebaju obavezno.Još smo u utrci za titulu(mada iako osvojimo,sezona mi je ogađena).Sutra ne treba se igrati sastavom.Ova utakmica je važna posebno na psihološkom smislu.
Jer će se dići bar malo samopuzdanje,koje je vrlo nisko.Titula nije izgubljena 100%,treba sad dovesti pojačanja(obavezno),popraviti igru i neigrati se u nastavku sezone sastavom.Ako mi može rećo koje sve spreman za meč ,jer objavio bih svoj sastav,ali neznam koje spreman,koje povrieđen....
Po meni realno je 60%-40% za njih.Pojačanja trebaju obavezno.Još smo u utrci za titulu(mada iako osvojimo,sezona mi je ogađena).Sutra ne treba se igrati sastavom.Ova utakmica je važna posebno na psihološkom smislu.
Jer će se dići bar malo samopuzdanje,koje je vrlo nisko.Titula nije izgubljena 100%,treba sad dovesti pojačanja(obavezno),popraviti igru i neigrati se u nastavku sezone sastavom.Ako mi može rećo koje sve spreman za meč ,jer objavio bih svoj sastav,ali neznam koje spreman,koje povrieđen....
- Thunderstruck
- Kontakt:
Je l' to ispade što šutimo da se bojimo Cityja?
Ja se vala nimalo ne plašim, sutra će biti izjednačena utakmica, veće šanse dajem nama.
Fergie očito nešto krije što se tiče Cleverleya, ja ga očekujem sutra na klupi.-

Ja se vala nimalo ne plašim, sutra će biti izjednačena utakmica, veće šanse dajem nama.

Fergie očito nešto krije što se tiče Cleverleya, ja ga očekujem sutra na klupi.-
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.