svih prvih deset ste skinuli ,niste drugi ,pa ne mogu da vjerujem

Tačan odgovor je :
2. Guangzhou – 24.9 milijuna stanovnika
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Tektonskim pokretkom u tektonskom jarku. Može zadovoljiti ili trebam i opisati?Edin TM87 je napisao/la:Posto nije niko tacno odgovorio, ja postavljam

Kako i gdje su nastala jezera u sredistu Afrike?

Središte afrike,tektonskim putem naravno.Edin TM87 je napisao/la:Posto nije niko tacno odgovorio, ja postavljam

Profesorice jestel to vi?Arnelinho je napisao/la:Tektonskim pokretkom u tektonskom jarku. Može zadovoljiti ili trebam i opisati?Edin TM87 je napisao/la:Posto nije niko tacno odgovorio, ja postavljam

Mogu nastati pomicanjem kontinenata, urušavanjem vulkana, ledenjaka pa čak i kod pada meteora. Naravno postoje i umjetna jezera. Ugasli vulkani i oni koji su neaktivni na vrhu imaju šupljinu koja se počinje puniti kišom, ili rastopljenim snijegom, te na taj način nastaje okruglo jezero, koje nazivamo Kratesko jezero.Edin TM87 je napisao/la:Posto nije niko tacno odgovorio, ja postavljam

Edin TM87 je napisao/la:Profesorice jestel to vi?Arnelinho je napisao/la:Tektonskim pokretkom u tektonskom jarku. Može zadovoljiti ili trebam i opisati?Edin TM87 je napisao/la:Posto nije niko tacno odgovorio, ja postavljam

Sheyi, i ti si pogodio, al' Arnela postavlja
 To smo mi.
  To smo mi.  Čuj Arnela, šta vam je pa mi svi ovih dana dajete ženska imena.
 Čuj Arnela, šta vam je pa mi svi ovih dana dajete ženska imena.  

VolimLiverpool je napisao/la:Saudijska Arabija.

) još nije, tako da adnan_hzsa nastavi.
 ) još nije, tako da adnan_hzsa nastavi.Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 114 gostiju.