nerminh74 je napisao/la:Neznam po kojem parimetru bukuva moze biti zadovoljan sto je dvojac rahimic-demic odigrao dobro pa nece valjda njih dvojica sa preko 30 god. biti okosnica buducnosti Bosne ja bi se prije zabrinuo sto dosada kostatni hodzic podbacio (uvjetno receno) jer su ocigledno uticala ona promasena bacanja za pobjedu/izjednacenje sa capljinom ili sto camdzic-buza-ali demic nemaju znacajnije uloge kako u pobjedama tako uopsteno u ekipi jer oni sa hodzicem trebaju ciniti okosnicu tima sa sve znacajnijom ulogom vukovica vec od sljedece sezone a ne sindis demic, batina, guzonjic pa i "slovenac" alispahic
I još nešto mi nije jasno. Što nije Čamdžića spomenuo. Momak zabio više nego Demić bar po Avazu. Također kritika svim portalima jer nijedan nije prenio klasični izvještaj sa strijelcima. Nekad poeni malo govore ali red je momka spomenuti. Meni je SImke drag, ali Simke i Guzonjić (i Guza je super momak) out bez imalo razmišljanja pa čak i po cijenu par poraza više mada ja mislim da se to ne bi ni osjetilo. Vjerujte mi da bi mali Rešidović zabio više nego Sindis. Prvi korak brži a samopouzdanja ne manjka. Gledao sam malog neki dan.