FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Samo Zeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Samo Zeljo » 24 avg 2009, 02:20

upitnik je napisao/la:U MOM SRCU JEDNA LJUBAV I NE POSTOJI DRUGA !!!
SMRT PADOBRANCIMA REALNO!!!
kakvim padobrancima :?
koreografija je fkt vrh nisam odavno bolju vidio...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 24 avg 2009, 02:46

harinjo je napisao/la:stole ja poslije rata nisam fulio par utakmica 1985 sam god al mi žao raje ostale jer ovo u 2 kola kući ravno je 0 u rangu prošle sezone 20 000 dvije tekme neka izgubimo nedaj bože ove 2 u gopstina vjeruj mi biće nas 2000 neka gube bodovo al bar da imamo igru kad čovjek plati kartu da vidi neešto :(
Nisi fulio tekme, jel; Kako smo igrali prošle godine a navijač ? Sadiković bek a ne zna da pogodi šesnaesterac. Jal počne drugo poluvrijeme ovi ne mogu da potrče, grčevi ih hvataju. Ili pretprošle sezone kada Šeha nije NIJEDNE odbrane kada je lopta iša u gol. A onaj Wood invalid. Ne s.eri svega ti.
Drug moj, dok je navijača kao što si ti, nema nam hajra. Ti ko da si zadnji i prvi put bio na tekmi protiv Njukastla, takva ti je priča ili si kakav provokator. Tišu zato, ako ti se nešto ne sviđa, **** ganola.

Zasluženo osvojen bod Zrinjskog, Bekrić se nafurao da je igrač, KLOC iz Gradine. Meni taj ne bi sjedio na tribini a kamoli na klupi al srećom se ja ne pitam :mrgreen:

Ništa, idemo dalje u najveći park na svijetu.

Zaista bi se trebala forsirati pjesma:

hajde Željo zabij gol
samo tebi pjevamo
Željo ti si šampion
pjeva cijeli stadion
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

mokechino
Kontakt:

Post Postao/la mokechino » 24 avg 2009, 03:41

ma nema veze za veceras,bice bolje drugi put!ipak smo igrali protiv prvaka BiH! a sto se tice navijanja,fakat ne kontam ove djecije pjesmice tipa hajde zeljo zabij gol,itd,stvarno su bezze i po mo misljenju preduge. treba nam nesto krace da se ori stadion,a ne da zvuci kao hor bolesnih macaka!

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 24 avg 2009, 03:44

Osim je upravo rekao da je potrebno vise kvaliteta i iskustva ali polako ne treba gubiti nadu.Sto se tice navijanja i koreografije to je bilo super.

anel_tm87
Kontakt:

Post Postao/la anel_tm87 » 24 avg 2009, 03:58

Igru komentarisite, ali navijanje nemojte molim vas ! kakve nebuloze pisete ne mogu da vjerujem ... :evil:

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 24 avg 2009, 07:43

E zeljovci trebali ste izgubiti , vi ste penal ekipa :D :D :D

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 24 avg 2009, 08:51

GRIZLI je napisao/la:Daj ba sta je ovo vise, moze li ovaj Zeljo ikome dva gola dati jarane, 4 tekme 4 gola, lafo se zahukala plava masina, jasta je. Ali cuj ovog SAMPIONSKA KRECE PLAVA PRUGA, sta si ti imo iz bosanskog. Prvo i osnovno, kako ce se pruga kretati ??? Jos fali da nas Slavija nakanta, i eto ti ga. Pa jarane tim koji je najposjeceniji u BiH, pred punom Grbavicom nemozes dobit. Znam bice sad komentara, tek je pocelo vako nako, pogledajte Borca, imaju zabranu navijaca, a isto tako imaju i maksimalan ucinak!!!
Pa vi ste nama odavno musterija i u nedelju ce te da budete...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 avg 2009, 09:43

Jel to Željo preuzeo štafetu od Slavije :lol: :lol:
Dragon Town

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 24 avg 2009, 09:51

harinjo je napisao/la:NEZNAM LJUDI SADA SAM SA TEKME TOTALNO RAZOČARAN NEMAMO IGRU NEMAMO EKIPU TO JE POKAZALA OVA I TEKMA SA ŠIROKIM IGRA BEZ IGRE BEZ IDEJE NEMA VEZNE LINIJE MEHIĆ -SMIJEŠAN BEŠLIJU POD HITNO U VISOKO POSLATI MEŠANOVIĆ PA NEMOŽE SAM POPOVIĆ FUJ ODBRANA JE OK ŠEHIĆ DOBAR NEZNAM ,SADA DVIJE IDEMO NEK NAM JE BOG NAPOMOĆI NEG MI ŽAO ŠTO NALOŽIŠE OVOLIKU RAJU ŽELJO TV ONO-OVO I NA KRAJU KATASTROFA :cry: SRAM VAS GOSPODO BILO 2 TEKME 20 000 A NIŠTA ZAUZVRAT DA JE BAR KUP ZAGANJAT VOLIM TE ŽELJO A VI pitari tišu na dnu ste još uvijek :mrgreen:
HAlo ba ljudi sta vam je sjetiti se malo prosle sezone i sve ce vam biti jasno gdje je ZELJO sad a gdje je bio.Pune tribine,slidno stanje na tabeli,mali udbasi nam zavide vise pisu na nasoj temi nego na njihovoj.
Ja nigdje nisam cuo ni procitao izjavu ni OSIMA ni ZUJE da cemo u ovom dijelu sezone biti prvaci.Uvjek su govorili da treba napraviti ekipu za drugi dio prvenstva pa onda jurisati na titulu.
Nemojte ba da budete takvi pesimisti dosli su ljudi koji nesto hoce da naprave od ZELJE da ne budemo 20 godina mali kao oni sa koseva.Samo malo strpljenja i sve ce doci na svoje mjesto ABD.
PONOSNO I HRABRO

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 24 avg 2009, 10:12

Old tawn je napisao/la:
harinjo je napisao/la:NEZNAM LJUDI SADA SAM SA TEKME TOTALNO RAZOČARAN NEMAMO IGRU NEMAMO EKIPU TO JE POKAZALA OVA I TEKMA SA ŠIROKIM IGRA BEZ IGRE BEZ IDEJE NEMA VEZNE LINIJE MEHIĆ -SMIJEŠAN BEŠLIJU POD HITNO U VISOKO POSLATI MEŠANOVIĆ PA NEMOŽE SAM POPOVIĆ FUJ ODBRANA JE OK ŠEHIĆ DOBAR NEZNAM ,SADA DVIJE IDEMO NEK NAM JE BOG NAPOMOĆI NEG MI ŽAO ŠTO NALOŽIŠE OVOLIKU RAJU ŽELJO TV ONO-OVO I NA KRAJU KATASTROFA :cry: SRAM VAS GOSPODO BILO 2 TEKME 20 000 A NIŠTA ZAUZVRAT DA JE BAR KUP ZAGANJAT VOLIM TE ŽELJO A VI pitari tišu na dnu ste još uvijek :mrgreen:
HAlo ba ljudi sta vam je sjetiti se malo prosle sezone i sve ce vam biti jasno gdje je ZELJO sad a gdje je bio.Pune tribine,slidno stanje na tabeli,mali udbasi nam zavide vise pisu na nasoj temi nego na njihovoj.
Ja nigdje nisam cuo ni procitao izjavu ni OSIMA ni ZUJE da cemo u ovom dijelu sezone biti prvaci.Uvjek su govorili da treba napraviti ekipu za drugi dio prvenstva pa onda jurisati na titulu.
Nemojte ba da budete takvi pesimisti dosli su ljudi koji nesto hoce da naprave od ZELJE da ne budemo 20 godina mali kao oni sa koseva.Samo malo strpljenja i sve ce doci na svoje mjesto ABD.
hahahaha pa onaj ispred je dobro rekao samo vas zavlace,dobili ste celik na guzove tabelu cete zavrsiti kao i prosle sezone imate losu ekipu.....al sretno....cekamo vas u lukavici...:D

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 24 avg 2009, 11:20

sorrow je napisao/la:kuki poderat cemo vam guzove, kako na tribinama tako i na terenu :twisted:
na trebinama stoji jbg ipak ste brojniji a na terenu necete 100% posto svaki put hocete da napustite teren a tm87 "tako mali" napustaju svaku tekmu u lukavici ......sve je jasno!!! :DDD

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2009, 11:27

Old tawn je napisao/la: Kakvi ba aplauzi jesi li ti normalan,izjebali smo ih maksimalno spistenih su hlava napustili sjever.
ne pricaj gluposti imas jug ako ti se navija i ne se..
Ocigledno nisi bio u toku. Nekoliko puta su skandirali 'bice Zeljo k*rac sampion', i docekani su aplauzom, kasnije su skandirali neke hrvatske pjesmice, opet su docekani aplauzom, aplauzom cinizma, naravno. Kasnije su skontali da su ipak dosli u metropolu i da im primitivizam ne stoji. Ako ne razumijes, javi se na pm, da ti objasnim sta znaci rijec cinizam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 avg 2009, 11:29

Nakon prespavane noci da i ja napisem nesto o utakmici :arrow:

Prvo poluvrijeme dobro otvorili i poveli,nakon toga Zrinjski igrao odlicno mogli su i mnogo ranije izjednaciti ali Sehic je odlican bio sinoc,u drugom smo mi napadali Zrinjski cuvao rezultat i sacuvao ga.Na kraju nisam ni zadovoljan ni nezadvoljan,nekako ocekivano,niko od igraca se nije isticao niti je neko podbacio svi su igrali koliko mogu,1-1 na kraju najrealniji ishod

Treba jos spomenuti da su igraci nosili majice sa Anerovom slikom i na taj nacin odali pocast Buazu,posjeta bila odlicna oko 9000,ultrasa oko 200 :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 24 avg 2009, 11:42

igra jes slaba, zrinski je bolji to sve stoji, ali ne treba sad smanjiti posjetu jer je najvažnije da smo u ovoj sezoni što se tiče navijača ubjedljivo broj 1 kako na domaćem tako i na gostovanjima, a to je najvažnije, a rezultat će doći budite sigurni, uostalom amar je sam prije sezone rekao da mu je cilj na polusezoni biti 5-6 i na polusezoni dovesti prava pojačanja, što će osigurati evropu, a slijedeće godine titula je naša
evo sljedeće kolo na bht slavija-željo

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 24 avg 2009, 11:56

Izuzetno me nerviraju pojedinci ovdje, ali i na tribini, samo što je utakmica završila to psuju majke, zvižde...

Ne smijemo dopustiti da nas opisuje refren ove pjesme:

[youtube][/youtube]

Jedna pobijeda na strani - kujemo se u zvijezde
Remi kući - padamo u duboku depresiju

Naše je da dođemo u što većem broju na svaku utakmicu, a rezultati će doći sigurno.

I da, svi samo kritikujete, a nećete da spomenete da smo imali možda i najteži raspored do sada, a opet smo na dobrom mjestu, vidjećete kasnije kad dođu lakše utakmice da će sve to biti dobro.

IDEMO DALJE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 avg 2009, 12:00

Ne nasjedajte na provokacije :!:
Ne pisite o stvarima o kojima nemate pojma,jug je na kraju aplauzom i pjesmom ispratio nas tim :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 24 avg 2009, 12:01

Zaista je za nepovjerovat koliko neozbiljni, pa i glupi ljudi mogu biti...Trener dodje u ekipu mjesec - dva prije pocetka sezo0ne, tjera i dovodi igrace do dana kada se igra prva utakmica, javno i otvoreno kaze da nema ekipu za veliki domet, da su neuigrani...Ali ne. mi znamo bolje, mi znamo vise...Dajte ohladite malo, vi skeptici, ptice zlosutnice...Otidjite u teretanu i svoje frustracije lijecite tamo...ne unosite nemir...

Svaka od ovih odigranih utakmica za mene je napredak, u odnosu na prijasnje stanje...svaka naredna ce, abd biti daljnji napredak...A sad. slavija...tri boda odlicno, bod dobar..poraz - nista strasno... :D

High

Post Postao/la High » 24 avg 2009, 13:50

Postovi koji su se smatrali offtopicom su obrisani.Nevazno koja je tema,nevazno jesi li navijac tog kluba,vazno je da diskusija ne prelazi granice,da nema vrijedljivih postova,omalozavanja.Hvala
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 24 avg 2009, 18:04

Zrinjski treba sto prije zaboraviti i okrenuti se ka Slaviji ;) ;) losi smo bili i to je jasno :o :o

svi u Lukavicu :!: :!:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

upitnik
Kontakt:

Post Postao/la upitnik » 24 avg 2009, 18:08

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.