kakvim padobrancimaupitnik je napisao/la:U MOM SRCU JEDNA LJUBAV I NE POSTOJI DRUGA !!!
SMRT PADOBRANCIMA REALNO!!!

koreografija je fkt vrh nisam odavno bolju vidio...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kakvim padobrancimaupitnik je napisao/la:U MOM SRCU JEDNA LJUBAV I NE POSTOJI DRUGA !!!
SMRT PADOBRANCIMA REALNO!!!
Nisi fulio tekme, jel; Kako smo igrali prošle godine a navijač ? Sadiković bek a ne zna da pogodi šesnaesterac. Jal počne drugo poluvrijeme ovi ne mogu da potrče, grčevi ih hvataju. Ili pretprošle sezone kada Šeha nije NIJEDNE odbrane kada je lopta iša u gol. A onaj Wood invalid. Ne s.eri svega ti.harinjo je napisao/la:stole ja poslije rata nisam fulio par utakmica 1985 sam god al mi žao raje ostale jer ovo u 2 kola kući ravno je 0 u rangu prošle sezone 20 000 dvije tekme neka izgubimo nedaj bože ove 2 u gopstina vjeruj mi biće nas 2000 neka gube bodovo al bar da imamo igru kad čovjek plati kartu da vidi neešto
Pa vi ste nama odavno musterija i u nedelju ce te da budete...GRIZLI je napisao/la:Daj ba sta je ovo vise, moze li ovaj Zeljo ikome dva gola dati jarane, 4 tekme 4 gola, lafo se zahukala plava masina, jasta je. Ali cuj ovog SAMPIONSKA KRECE PLAVA PRUGA, sta si ti imo iz bosanskog. Prvo i osnovno, kako ce se pruga kretati ??? Jos fali da nas Slavija nakanta, i eto ti ga. Pa jarane tim koji je najposjeceniji u BiH, pred punom Grbavicom nemozes dobit. Znam bice sad komentara, tek je pocelo vako nako, pogledajte Borca, imaju zabranu navijaca, a isto tako imaju i maksimalan ucinak!!!
HAlo ba ljudi sta vam je sjetiti se malo prosle sezone i sve ce vam biti jasno gdje je ZELJO sad a gdje je bio.Pune tribine,slidno stanje na tabeli,mali udbasi nam zavide vise pisu na nasoj temi nego na njihovoj.harinjo je napisao/la:NEZNAM LJUDI SADA SAM SA TEKME TOTALNO RAZOČARAN NEMAMO IGRU NEMAMO EKIPU TO JE POKAZALA OVA I TEKMA SA ŠIROKIM IGRA BEZ IGRE BEZ IDEJE NEMA VEZNE LINIJE MEHIĆ -SMIJEŠAN BEŠLIJU POD HITNO U VISOKO POSLATI MEŠANOVIĆ PA NEMOŽE SAM POPOVIĆ FUJ ODBRANA JE OK ŠEHIĆ DOBAR NEZNAM ,SADA DVIJE IDEMO NEK NAM JE BOG NAPOMOĆI NEG MI ŽAO ŠTO NALOŽIŠE OVOLIKU RAJU ŽELJO TV ONO-OVO I NA KRAJU KATASTROFASRAM VAS GOSPODO BILO 2 TEKME 20 000 A NIŠTA ZAUZVRAT DA JE BAR KUP ZAGANJAT VOLIM TE ŽELJO A VI pitari tišu na dnu ste još uvijek
hahahaha pa onaj ispred je dobro rekao samo vas zavlace,dobili ste celik na guzove tabelu cete zavrsiti kao i prosle sezone imate losu ekipu.....al sretno....cekamo vas u lukavici...Old tawn je napisao/la:HAlo ba ljudi sta vam je sjetiti se malo prosle sezone i sve ce vam biti jasno gdje je ZELJO sad a gdje je bio.Pune tribine,slidno stanje na tabeli,mali udbasi nam zavide vise pisu na nasoj temi nego na njihovoj.harinjo je napisao/la:NEZNAM LJUDI SADA SAM SA TEKME TOTALNO RAZOČARAN NEMAMO IGRU NEMAMO EKIPU TO JE POKAZALA OVA I TEKMA SA ŠIROKIM IGRA BEZ IGRE BEZ IDEJE NEMA VEZNE LINIJE MEHIĆ -SMIJEŠAN BEŠLIJU POD HITNO U VISOKO POSLATI MEŠANOVIĆ PA NEMOŽE SAM POPOVIĆ FUJ ODBRANA JE OK ŠEHIĆ DOBAR NEZNAM ,SADA DVIJE IDEMO NEK NAM JE BOG NAPOMOĆI NEG MI ŽAO ŠTO NALOŽIŠE OVOLIKU RAJU ŽELJO TV ONO-OVO I NA KRAJU KATASTROFASRAM VAS GOSPODO BILO 2 TEKME 20 000 A NIŠTA ZAUZVRAT DA JE BAR KUP ZAGANJAT VOLIM TE ŽELJO A VI pitari tišu na dnu ste još uvijek
Ja nigdje nisam cuo ni procitao izjavu ni OSIMA ni ZUJE da cemo u ovom dijelu sezone biti prvaci.Uvjek su govorili da treba napraviti ekipu za drugi dio prvenstva pa onda jurisati na titulu.
Nemojte ba da budete takvi pesimisti dosli su ljudi koji nesto hoce da naprave od ZELJE da ne budemo 20 godina mali kao oni sa koseva.Samo malo strpljenja i sve ce doci na svoje mjesto ABD.
na trebinama stoji jbg ipak ste brojniji a na terenu necete 100% posto svaki put hocete da napustite teren a tm87 "tako mali" napustaju svaku tekmu u lukavici ......sve je jasno!!! :DDDsorrow je napisao/la:kuki poderat cemo vam guzove, kako na tribinama tako i na terenu
Ocigledno nisi bio u toku. Nekoliko puta su skandirali 'bice Zeljo k*rac sampion', i docekani su aplauzom, kasnije su skandirali neke hrvatske pjesmice, opet su docekani aplauzom, aplauzom cinizma, naravno. Kasnije su skontali da su ipak dosli u metropolu i da im primitivizam ne stoji. Ako ne razumijes, javi se na pm, da ti objasnim sta znaci rijec cinizam.Old tawn je napisao/la: Kakvi ba aplauzi jesi li ti normalan,izjebali smo ih maksimalno spistenih su hlava napustili sjever.
ne pricaj gluposti imas jug ako ti se navija i ne se..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.