hodža je napisao/la:skonto sam ba![]()
nego šega mi...čuj Doglodi![]()

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
hodža je napisao/la:skonto sam ba![]()
nego šega mi...čuj Doglodi![]()
Nikad oni to nece priznatlegenda reala je napisao/la:Hajmo gdje su ovi sa ovog PDF(Magi,Monolog,formance ,retro ) ,zahtjevam od sviju priznanje da je Edo najveći teniski stručnjak ovdje![]()
cek, cek, zar predaja ne bijase pichkanska stvar? folirantska, jadna, nesportska itd.Edin TM87 je napisao/la:Dobra odluka, bas sam se cudio sto ne servira jace od 180km/h, sad ima finih desetak dana da se odmori za AO, ne mora ni Dubai igrat...
retro, jel' mu se predaja bez borbe broji kao poraz? Ja mislim da se ne broji, tako da ima idalje 20 u nizu![]()
Monfils uzima Rafu, pazite sta vam kazem
Mjenjam prognozuhodža je napisao/la:Zato što je ubio Viktora sinoć![]()
![]()
fino te ja pitah neki dan gdje ti je Gale u prognozama![]()
Drugo je predati mec prije nego sto isti pocne, a drugo predati u toku istog, odnosno, predati kad stvari ne idu onako kako je ocekivano, pa se na ovaj nacin trazi izlaz. Ako aludiras ovdje na RF-a (na koga bi drugog), sto se njega tice, sve je jasno k'o dan, zna svako o kakvom teniseru (prije sve o kakvom COVJEKU) se radi, tako da, komentari su suvisni. Svi mi dobro znamo ko, kako i kada predaje meceve, i ko je pichkica, nema potrebe dodatno objasnjavatiDANTES je napisao/la:cek, cek, zar predaja ne bijase pichkanska stvar? folirantska, jadna, nesportska itd.Edin TM87 je napisao/la:Dobra odluka, bas sam se cudio sto ne servira jace od 180km/h, sad ima finih desetak dana da se odmori za AO, ne mora ni Dubai igrat...
retro, jel' mu se predaja bez borbe broji kao poraz? Ja mislim da se ne broji, tako da ima idalje 20 u nizu![]()
Monfils uzima Rafu, pazite sta vam kazem
Tako je. Federer je najveca, dozvoli da upotrijebim tvoj izraz, pichkica.rogeRF je napisao/la:Svi mi dobro znamo ko, kako i kada predaje meceve, i ko je pichkica, nema potrebe dodatno objasnjavati
Kako bih ja volio da Dimitrov bude isti kao Federer, al' da ga kopira u svakog segmentu, cak i malo kosice da pustiretro je napisao/la: P.S Dimitrov dao tri gema Fishu jutros na Hopman cupu, izgleda i Grisha odlucio da ipak bude nesto od njegove karijere.
Ukusi su razliciti.Edin TM87 je napisao/la: pichkica je taj s tvog avatara.
Ne znam kakav ukus moras imat da takvog gospodina nazivas tako kako ga nazivas, eto kao on ne priznaje poraz, a haj da si naveo nesto konkretno nego pricas gluposti, a sta se o dokovicu ima ispricat, knjiga citava, al necu da pricam s tobom o ovoj temiIgorBL je napisao/la:Ukusi su razliciti.Edin TM87 je napisao/la: pichkica je taj s tvog avatara.
Ti imas jedne kriterijume kod dodjeljivanja "titule pichkica", a ja druge. Ja sam napisao zasto tako velikog tenisera smatram "pichkicom". (Moramo pronaci bar jos jedan slican izraz, postaje dosadne i bljutavo).
Prvo, ovo nije moj izraz, vec gospodina kojeg sam citirao, a rekao je: "zar predaja ne bijase pichkanska stvar", samim tim su oni koji predaju pichkice.IgorBL je napisao/la:Tako je. Federer je najveca, dozvoli da upotrijebim tvoj izraz, pichkica.rogeRF je napisao/la:Svi mi dobro znamo ko, kako i kada predaje meceve, i ko je pichkica, nema potrebe dodatno objasnjavati
Nikad da prizna da je nadigran, uvijek se izvlaci na srecu i na losu formu; protivnik ga je mucki pobijedio samo zato sto on nije mogao naci svoj udarac, bla, bla, truc... Nikad ga protivnik nije pobijedio samo zato sto je bio bolji od njega tog dana.
Tako da se slazem s tobom, znamo ko je pichkica.
P.S. Za njega su Nadal i jedan Rodik, gospoda po tom pitanju. Gospoda.
Nije sve u pobjedama/titulama/forhendima i tako dalje. Ima nesto i pored toga.
Nemam snage za prepirku bas, pa cu probati odgovoriti samo na ovorogeRF je napisao/la: Ako nije sve u pobjedama, titulama... zbog cega se onda tenis, ili bilo koji sport uopsteno igra?! Nije valjda zbog toga da l' ce neko reci da je neko priznao poraz, ili ne?
Zato sto vecini forumasa i kvazi forumasa ss.ba smeta Djokovic. Direktno i indirektno. Izvlace se na te njegove predaju, lafo preda kad vidi da ce izgubiti i tako dalje. Momak boluje od 254 poznate bolesti i jedno 13 nepoznatih. Dobro je da je ziv, a kamo li na samom teniskom vrhu. A to da on predajom meca, umanjuje neciju pobjedu mi je smijesno. On je predao mec, zato sto vidi da ne moze nista uciniti, a pri tom rizikuje zdravlje zbog neke povrede.rogeRF je napisao/la:Ja ne znam sta se ti toga hvatas, i kakve to veze ima s ovim?! I u ovom dijelu koji si citirao je sasvim jasno na sta sam ja mislio, samo ti nesto deseto uzimas.
Gadna nekakva "pichkica",j e be čitav svijetIgorBL je napisao/la:Ukusi su razliciti.Edin TM87 je napisao/la: pichkica je taj s tvog avatara.
Ti imas jedne kriterijume kod dodjeljivanja "titule pichkica", a ja druge. Ja sam napisao zasto tako velikog tenisera smatram "pichkicom". (Moramo pronaci bar jos jedan slican izraz, postaje dosadne i bljutavo).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.