Grenland nije država nego samo je dan otok koji pripada Danskoj...Sarajlijc@ je napisao/la:Ja mislim da je Grenland rijedje naseljen al' hajde.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Grenland nije država nego samo je dan otok koji pripada Danskoj...Sarajlijc@ je napisao/la:Ja mislim da je Grenland rijedje naseljen al' hajde.
Jeste , moja greskaSheyi je napisao/la:Grenland otok, koji je u sastavu Danske,ako se ne varamSarajlijc@ je napisao/la:Ja mislim da je Grenland rijedje naseljen al' hajde.
Beneluks. Da pucam?Senaid L.F.C je napisao/la:posto niko ne postavlja a da ne cekamo ove dvojice ja cu postavit pitanje:
Kako se jednim imenom nazivaju drzave Nizozemska,Beligija i Luxsemburg?
Senaid L.F.C je napisao/la:dobro pucas
Sporazum o slobodnoj trgovini zemalja centralne i jugoistočne evrope, a ta zemlja je MoldavijaArnelinho je napisao/la:Senaid L.F.C je napisao/la:dobro pucas![]()
Šta je CEFTA i koja država je jedina u njoj, koja ne graniči sa ostalim državama članicama CEFTE
Finska.hilmo je napisao/la:Koja zemlja u Evropi ima najviše jezera?
ne znas pa da ti mi kazemo je li?madridist je napisao/la:hajmo bez druga gogle glavni grad Mongolije
Ulan bator. Kunem ti se djetom da nisam guglo.madridist je napisao/la:hajmo bez druga gogle glavni grad Mongolije
madridist je napisao/la:Discovery-udješ i ostaneš
Bez guglanja ovaj ne bih znao, jer je savezna država. Inače, znam da nije država na istoku, gdje je grad Washington, nego na sjevero-zapadu. Eto, biću pošten pa reći da ne znam.madridist je napisao/la:Suva, inače sam u 1 srednje prvi čas iz geografije dobio 1 jer nisam znao glavni grad Mongolije ,nakon toga sam iz inata počeo pamtiti ove egzotične, evo glavni grad savezne države Washington u SAD-u
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, RodjeniiBrato i 4 gosta.