ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Je li ovo Federer predao meč?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sto nije poceo mec tsonga-federer ???
Federer predao zbog problema sa leđima. Pametno !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja kontam kakav crni Edberg.
Ma najbitnije je da bude spreman za AO. Doha nije pod moranjem, a sasvim sigurno da bi se dobrano namučio kontra Tsonge (pa eventualno u finalu kontra Nadala) i samo pogoršao situaciju. Ovako je to ipak najbezbolnije rješenje. A baš sam se nafurao na gledanje jednog odličnog meča. Ništa, ostaje mi onda samo da čekam Rafu i Monfilsa. Valjda će tu sve biti ok.

Ma najbitnije je da bude spreman za AO. Doha nije pod moranjem, a sasvim sigurno da bi se dobrano namučio kontra Tsonge (pa eventualno u finalu kontra Nadala) i samo pogoršao situaciju. Ovako je to ipak najbezbolnije rješenje. A baš sam se nafurao na gledanje jednog odličnog meča. Ništa, ostaje mi onda samo da čekam Rafu i Monfilsa. Valjda će tu sve biti ok.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Rekao je da je imao jak grc u ledjima, da je bilo pitanje da li ce uopste da igra, da bi mu dan odmora super dosao, ali to je nemoguce posto je finale u subotu. Servis mu je isao jedva oko 190km/h, a ono malo sto sam ja gledala, videlo se da nije trcao na lopte koje je realno mogao da stigne, a 2. servis je samo ubacivao u polje.
Dalje je rekao da su ga ledja samo odjednom zabolela u sredu i da je posle puno masaza ipak uspeo da izadje na teren i da je skoro iznenadjen da je uopste pobedio. Medjutim rekao je da ipak nije toliko strasno, da je "misicni" problem, nista ozbiljnije.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Dobra odluka, bas sam se cudio sto ne servira jace od 180km/h, sad ima finih desetak dana da se odmori za AO, ne mora ni Dubai igrat...
retro, jel' mu se predaja bez borbe broji kao poraz? Ja mislim da se ne broji, tako da ima idalje 20 u nizu
Monfils uzima Rafu, pazite sta vam kazem
retro, jel' mu se predaja bez borbe broji kao poraz? Ja mislim da se ne broji, tako da ima idalje 20 u nizu

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
@Edine, jesam rekao da ce ga Tsonga dobiti (nisam dzaba ja dao prednost njemu), sto se i dogodilo. 

Izdržati, to je temelj vrline!
Ti bi kao veliki pozanalac tenisa trebalo da znas da se mecevi ne racunaju, ako nije odigran barem jedan poen.Edin TM87 je napisao/la:Dobra odluka, bas sam se cudio sto ne servira jace od 180km/h, sad ima finih desetak dana da se odmori za AO, ne mora ni Dubai igrat...
retro, jel' mu se predaja bez borbe broji kao poraz? Ja mislim da se ne broji, tako da ima idalje 20 u nizu![]()

Pa to sam i rek'o, znaci da Roger nastavlja niz, samo Boze zdravlja, sta prognoziras za ovo drugo polufinale?MaGiCa je napisao/la:Ti bi kao veliki pozanalac tenisa trebalo da znas da se mecevi ne racunaju, ako nije odigran barem jedan poen.Edin TM87 je napisao/la:Dobra odluka, bas sam se cudio sto ne servira jace od 180km/h, sad ima finih desetak dana da se odmori za AO, ne mora ni Dubai igrat...
retro, jel' mu se predaja bez borbe broji kao poraz? Ja mislim da se ne broji, tako da ima idalje 20 u nizu![]()
Znao sam ja da si ti veliki znalacrogeRF je napisao/la:@Edine, jesam rekao da ce ga Tsonga dobiti (nisam dzaba ja dao prednost njemu), sto se i dogodilo.

Monfils je komotno mogao biti bolji, uspjesniji igrac od Rafe, da nije obicni komad budale.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Strašna igra Monfisa, vratio je game zaostatka u drugom setu, sad servira za meč.
Ž '21!
-
- Kontakt:
Nije ni zasluzio prolaz u finale kad je ispustio 3:0 a onda imao jos 2-3 puta po 40:30 ili prednost ali nije uzimao brejk.
Pored toga sto je Monfils pogadjao dobro i Nadal je grjesio puno, previse za njega, previse i za druge tenisere a ne Nadala. Malo nek se koncentrise i spremi do USO.
Pored toga sto je Monfils pogadjao dobro i Nadal je grjesio puno, previse za njega, previse i za druge tenisere a ne Nadala. Malo nek se koncentrise i spremi do USO.
Iznenađen sam bio Rogerovom predajom, svi znamo da su povrede i umor rijedak slučaj kod Švicarca. Uglavnom, smatram da je dobro postupio ne rizikujući i čuvajući svoje zdravlje i tijelo. Vrlo je bitno da fizički uđe maksimalno spreman na Australian Open, a Doha (koliko god da je želi osvojiti i apsolvirati) nije vrijedna, kao ni taj meč sa Tsongom te eventualno finale kontra Nadala. Očekujem da bol u leđima nije loše prirode, te da je uvjetovana umorom ili pretjeranim naprezanjem. Primjetilo se protiv Seppija da je Federeru teže izvoditi neke karakteristične udarce, baš kao i ubojit servis. Brz oporavak, Fedex! 

Ispast će da sam sitničar, al' radi se o AO.samosarajvo je napisao/la:Malo nek se koncentrise i spremi do USO.

-
- Kontakt:
A znam, zaeba se.LapsusClaus je napisao/la:Iznenađen sam bio Rogerovom predajom, svi znamo da su povrede i umor rijedak slučaj kod Švicarca. Uglavnom, smatram da je dobro postupio ne rizikujući i čuvajući svoje zdravlje i tijelo. Vrlo je bitno da fizički uđe maksimalno spreman na Australian Open, a Doha (koliko god da je želi osvojiti i apsolvirati) nije vrijedna, kao ni taj meč sa Tsongom te eventualno finale kontra Nadala. Očekujem da bol u leđima nije loše prirode, te da je uvjetovana umorom ili pretjeranim naprezanjem. Primjetilo se protiv Seppija da je Federeru teže izvoditi neke karakteristične udarce, baš kao i ubojit servis. Brz oporavak, Fedex!
Ispast će da sam sitničar, al' radi se o AO.samosarajvo je napisao/la:Malo nek se koncentrise i spremi do USO.
Nista nam ljudi ne preostaje, nego da @Edi cestitamo, jedini (javno) je prognozirao Monfilsovu pobjedu.Edin TM87 je napisao/la: Monfils uzima Rafu, pazite sta vam kazem

P.S. Trebamo ga proglasiti najvecim poznavaocem tenisa na forumu, ako iko zasluzuje, to je on.

Izdržati, to je temelj vrline!
Ironija pasa, ironija.hodža je napisao/la:retro je napisao/la:Monfils moze uzeti turnir u Doglodima.
![]()
![]()
retro je napisao/la:Monfils je komotno mogao biti bolji, uspjesniji igrac od Rafe, da nije obicni komad budale.
retro je napisao/la:Monfils danas sasvim solidan, mogao bi sutra napraviti probleme Rafi.
Dobio je on Nadala ovdje u Dohi 2009 godine.

rogeRF je napisao/la:Nista nam ljudi ne preostaje, nego da @Edi cestitamo, jedini (javno) je prognozirao Monfilsovu pobjedu.Edin TM87 je napisao/la: Monfils uzima Rafu, pazite sta vam kazem![]()
P.S. Trebamo ga proglasiti najvecim poznavaocem tenisa na forumu, ako iko zasluzuje, to je on.

- legenda reala
- Kontakt:
Hajmo gdje su ovi sa ovog PDF(Magi,Monolog,formance ,retro ) ,zahtjevam od sviju priznanje da je Edo najveći teniski stručnjak ovdje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.