dubrava je napisao/la:Sve to stoji, al uzmi u obzir da se park nalazi na površini od 17 tisuća hektara, a lovište Zelengora na 50 tisuca tako da to obuhvaća puno veće područje od samog dijela gdje je Tjentište i sam rub Bosne. Jer tu su ti planine i Zelengora, i Volujak, i Maglić...
Za bazen znam, to ti je bazen na otvorenom, slično kao Balkana kod Mrkonjića. Ne znam da li je u funkciji. A hotel ima samo jedan,a i njega obilaze samo lokalni padobranci i planinari. Nema promocije, nema marketinga.
Da je to negdje na zapadu, godišnje bi dolazilo i do milijun ljudi...
Ma znam
Bazen je u funkciji
Hotel ima jedan veliki,ali ima onih manjih objekata ,spomenici stoje ,slabo više ko gore ide
Da je na zapadu bi,koda nas ne ,okupe se Partizani jednom godišnje i to je to
Kod nas ima svega ,i meni je najgore kad raja priča nakon nekih klipova ,u Americi ovo,u Njemačkoj ono ,a i kod nas to sve ima samo niko to ne zna da iskoristi
Kod nas ima negdje neka pećina ,ko zna koliko je dugačka ,ali niko nije ušo u nju da to iztraži npr.,dok bi to u Njemačkoj bila atrakcija išlo bi se u obilazak toga ,osvjetlilo bi se ,plaćo bi se ulaz ,uz to bi se prodavo još neki suvenir itd,ali nismo mi Njemačka kažu
Sinoć gledam neku emisiju i kaže Hrvatska ostvarila od turizma dobiti 9 (mislim miliona ) nebitno vau ,(slijedi nastavak)ali nažalost novac nije ostao u Hrvatskoj jer su vlasnici većine hotela Njemački i Austrijski biznismeni

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.