FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nakon višesatnog sastanka nekadašnji trener klubova Travnika, Posušja, Zrinjskog i aktuelni strateg Zvijezde iz Gradačca pristao je da preuzme bordo tim.
"Finalni pregovori protekli su korektno, uspjeli smo naći zajednički jezik. Upravni odbor FK Sarajevo trebao bi se sastati i dati zeleno svjetlo na zvanično imenovanje Jovića na mjesto trenera bordo tima", rekao je Dino Selimović, direktor FK Sarajevo.
"Finalni pregovori protekli su korektno, uspjeli smo naći zajednički jezik. Upravni odbor FK Sarajevo trebao bi se sastati i dati zeleno svjetlo na zvanično imenovanje Jovića na mjesto trenera bordo tima", rekao je Dino Selimović, direktor FK Sarajevo.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dragan Jović !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Izgleda da je to ipak Sir Dragan Jovic...tako pisu e sad koliko vjerovat pitanje je...
nije forum nas ,al mogul se bar oni koji odrzavaju ove teme "cistima" suzdrzati od gluposti i nebuloza pocevsi od toga da je Amar Osim vec trener repke itd itd da ne nabrajam dalje..

nije forum nas ,al mogul se bar oni koji odrzavaju ove teme "cistima" suzdrzati od gluposti i nebuloza pocevsi od toga da je Amar Osim vec trener repke itd itd da ne nabrajam dalje..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A to što si ti Jovića nazvao Sirom nije glupost?
Ma daaaaaaj!
Ma daaaaaaj!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
aleksandar_veliki je napisao/la:
Spominje se i on, ali iskreno nemam neki pouzdan info. Realno, malo mi je cudno pa celni ljudi Sarajeva dopustaju da se ovako igra sa imenom kluba, ne bi me cudilo da sutra i Braco kaze da je odbio Sarajevo. Nije to nikako dobro, no ono sto sam govorio prije godinu i pol sad se pokazuje tacnim. Ne mogu klub voditi navijaci ili ti ga Bordo prijatelji i nije mi jasno kako raja to jednostavno nece da shvati.
Slab strucnjak,los skroz,bezveze pravo,neko koga ce Irfan vrtiti kako hoce

Dragan Jović najbliži klupi FK Sarajevo, zamijenit će Plišeka
Komisija za izbor novog šefa stručnog štaba FK Sarajevo u sastavu Irfan Redžepagić, Dino Selimović i Munir Talović, danas je uspjela dogovoriti saradnju sa Draganom Jovićem, koji bi trebao zamijeniti dosadašnjeg trenera Jiržija Plišeka.
Nakon višesatnog sastanka nekadašnji trener klubova Travnika, Posušja, Zrinjskog i aktuelni strateg Zvijezde iz Gradačca pristao je da preuzme bordo tim.
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 05 jan 2012, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Ma to suza dajdžinaVanBasten je napisao/la:Nakon višesatnog sastanka nekadašnji trener klubova Travnika, Posušja, Zrinjskog i aktuelni strateg Zvijezde iz Gradačca pristao je da preuzme bordo tim.

Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
dobro brate,malo pjesnicke slobode..Bianconeri1988 je napisao/la:A to što si ti Jovića nazvao Sirom nije glupost?
Ma daaaaaaj!

iako svi znamo da je on dobar strucnjak i prije svega gospodin covjek..

FK SARAJEVO.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
eto jovića.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@mma_hz
Svakako Jović je odlično rješenje za klupu, samo treba pustiti čovjeka da radi i ne naređivati mu ko će igrati, a ako mu budu naređivali šta i kako onda se ništa neće promjeniti.
Svakako Jović je odlično rješenje za klupu, samo treba pustiti čovjeka da radi i ne naređivati mu ko će igrati, a ako mu budu naređivali šta i kako onda se ništa neće promjeniti.
Ž '21!
ja taman to krenuo napisati kad" izleti" tvoj post...al fkt od rijeci do rijeciBianconeri1988 je napisao/la:@mma_hz

FK SARAJEVO.
Sretno, iako se nece nista znacajnije promjenit.pacovi_tu_ima je napisao/la:eto jovića.
krepajte dušmani.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakav Jović, trebali smo Irfana za trenera, kad već on određuje ko će igrati .
Zašto bezveze davati platu Joviću
Zašto bezveze davati platu Joviću

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Eh, sad fino uz kaficu čitati komentare pojedinaca iz proteklih dana umjesto epizode Mućkih. 

ljudi ja mslm da odo ovog nema nista Jović ostaje kod nas al opet moze svasta bit vidicemo sutra
sretno dalje
sretno dalje
Ako se ispostavi tacnom ova informacija najvise ce mi biti zao ovih iz gradačca a i komsinica koji su se plaho zabrinuli 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
ne znam kako će @astra ovo preživit'.adnanhz je napisao/la:Ako se ispostavi tacnom ova informacija najvise ce mi biti zao ovih iz gradačca a i komsinica koji su se plaho zabrinuli

ostali momci iz Gradačca su bili korektni

Reci mi jedan razlog da se brinemo ?adnanhz je napisao/la:Ako se ispostavi tacnom ova informacija najvise ce mi biti zao ovih iz gradačca a i komsinica koji su se plaho zabrinuli
Dobijate novog trenera, ostaju isti igraci, sta ce se znacajno promjenit ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma bilo je jos njih al astra pogotovoVanBasten je napisao/la:ne znam kako će @astra ovo preživit'.adnanhz je napisao/la:Ako se ispostavi tacnom ova informacija najvise ce mi biti zao ovih iz gradačca a i komsinica koji su se plaho zabrinuli![]()
ostali momci iz Gradačca su bili korektni

i cim napisem kritiku oni odma dovedu trenera

Mi se ne furamo mi smo furka.
ako je ovo istina ljudi paste ga se a zasto da ga se pazite pitaj te onog travnicana sto ga zna najbolje niko mu od nas nije vjerovao al izgleda da je je bio u pravu
„Obavio sam danas korektne pregovore sa ljudima iz Sarajeva, međutim u ovom momentu nisam spreman za taj izazov. Imam ugovor sa Zvijezdom, koji važi do ljeta naredne godine i koji želim odraditi do kraja. Ljudi iz Zvijezde do sad su prema meni bili izuzetno korektni i nema razloga da takav ne budem i ja“, kazao je Jović za .........., te dodao:
„Sarajevo je veliki klub i bio bi to veliki izazov za mene. Međutim, ja u ovom momentu nisam bio spreman preuzeti tim sa Koševa“, zaključio je Jović.
Ovako je govorio prije 15ak dana i svi navijači Sarajeva, kao i Zvijezde su u tom momentu govorili - ipak je to čovjek od riječi i obavezno ga častili atributom gospodin.
Ukoliko se ovo završi i dotični postane trener Sarajeva - molio bih da riječi poštenje i gospodin ne prišivate uz ovog čovjeka. U Bosni se kaže: "Ljudi se drže za riječ, a volovi za rogove".
„Sarajevo je veliki klub i bio bi to veliki izazov za mene. Međutim, ja u ovom momentu nisam bio spreman preuzeti tim sa Koševa“, zaključio je Jović.
Ovako je govorio prije 15ak dana i svi navijači Sarajeva, kao i Zvijezde su u tom momentu govorili - ipak je to čovjek od riječi i obavezno ga častili atributom gospodin.
Ukoliko se ovo završi i dotični postane trener Sarajeva - molio bih da riječi poštenje i gospodin ne prišivate uz ovog čovjeka. U Bosni se kaže: "Ljudi se drže za riječ, a volovi za rogove".
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 05 jan 2012, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Pena, rimljanin90 i 38 gostiju.