Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 avg 2009, 22:47

izet fazlinovic je napisao/la:Sta ce ti recepti ako nemas kuhara koji ce tebi iskuhati veceru?!^^

Imamo dobre igrace, to stoji ali treba mo jednog selektora, koji moze napraviti od tih igraca jednu velesilu.
I to je Ciro, iskusan je, i sta mene iznenadzuje, kako Repka igra lijep i moderni fudbal sa njim.

Nam treba jedan, koji moze smiriti igrace, da sacuvaju hladnu glavu. Nas mentalitet je takav, da mi vec na pocetku kvalifikacija pocinemo izracunati bodove i zamislimo da naprimjer bi bilo dobro protiv spanije igrati nerijesno itd.
Ali on kaze, da je svaka utakmica vazna i pripremi igrace da budu 100% spremni.

I netreba gledati kakav je politicar i koju zemlju vise voli hr ili BiH, neka on nas samo odveze nas na SP 2010 i to je to. Kako ima svaka druga reprezent. jednog stranca kao selektora pa ih taj vodi dobro, svejedno jeli voli tu drzavu koju trenira ili ne. Neka se ciro osjeca ko hrvat, meni je to svejedno on sada radi dobro kao selektor BiH.
jel mi gledamo istu reprezntciju...lijep i moderan fudbal...pa covjece Boziji jesi ti svjestan sta pises...halo ba moderan fudbal...bio bi vjerovatno moderan da se igra 68 a sad tesko da moze biti i lijep a kamoli moderan....
pogledaj malo bolje....

ahmic je napisao/la:Hvala mu na dvije pobjede nad Belgijom...Po prvi put je bilo srce puno i ponosno jer je bosansko....Nakon Belgije bio je s marjanom uzivo na HTV i covjek je sasvim normalan,ne vidim u cemu je problem...Pa ljudi ako je covjke Hrvat-katolik njegova stvar, sta je tu lose....ON JE RADNIK NASE REPKE ,SAVEZA ,on radi za pare i nema nam sta ne jasno biti...
nema nikakve, ama bas nikakve veze sto je covjek katolik al ima veze sto mrzi Bosnu...

pa i Zeljko Komsic je katolik pa covjek je bolji od svih muslimana politicara i vise radi za Bosnu...
pa ovdje niko nikoga ne mrzi zato sto je druge vjere...

P.S. izvinjenje adminu zbog nekoliko rijeci koji nisu bas vezani za sport...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 23 avg 2009, 22:53

Za sve se slazem ali za to sto mrzi bosnu za mene nema smisla. pa zasto bi covjek bio selektor drzave koju mrzi?

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 23 avg 2009, 22:53

nema nikakve, ama bas nikakve veze sto je covjek katolik al ima veze sto mrzi Bosnu...

e pa haj nam reci neku izjavu ili bilo kakav dokaz da je on rekao ili uradio nešto zato što mrzi Bosnu.........
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 avg 2009, 23:00

noah je napisao/la:Za sve se slazem ali za to sto mrzi bosnu za mene nema smisla. pa zasto bi covjek bio selektor drzave koju mrzi?
Radi para, sta mislis! :roll:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 23 avg 2009, 23:02

pa dobro, kada covijek nekoga mrzi, onda mora i izmisljati samo da bi ostvario svoj cilj, da ga mrzi jos vise i da ga i drugi mrze, jer je u ovome slucaju malo onih koji ga mrze pa covijek nezna odakle vise da izvlaci neistine pa uvijek govori isto, ZNAJTE DA VAS JE MANJINA KOJI GOVORITE PROTIV CIRE, ali neka i vas ima 0,001 % koji ste protiv Cire da je malo interesantnije na forumu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 23 avg 2009, 23:03

Tarik14 je napisao/la:
noah je napisao/la:Za sve se slazem ali za to sto mrzi bosnu za mene nema smisla. pa zasto bi covjek bio selektor drzave koju mrzi?
joj ba jaro sta izmisljas sta se prosipas ako je to razlok onda sam ja Robin HOoooood!!!!!!!!!!! ;)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 23 avg 2009, 23:05

Tarik14 je napisao/la:
kakve ba pare radi toga je najmanje ovde,ima on bolan para moze ovu drzavu citavu kupit.on je tu samo radi jednog razloga.covjek je poceo padat u zaborav i da ga narod ne bi sasvim zaboravio odlucio je napravit jos jedan veliki rezultat a to je da se plasira s nama na prvenstvo a to ce i uspjet :D :D
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 avg 2009, 23:06

pa ciro je imo 2 opcije...da nastavi srati po Bosni ili da bude kao neki veliki prijatelj Bosne, ovamo pomalo sere po njoj i da se digne iz zaborava, on je odbaro drugu opciju, normalno da bi vratio sebe na ono staro mjesto..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 avg 2009, 23:38

Ciro potpisao ugovor sa Animal Planetom!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 avg 2009, 23:51

BIHfan je napisao/la:Ciro potpisao ugovor sa Animal Planetom!
pa zar i zivotinje znaju pisati????
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 23 avg 2009, 23:55

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ciro potpisao ugovor sa Animal Planetom!
pa zar i zivotinje znaju pisati????
joj e fakat ti Ciru mrziš samo zato što je Hrvat i katolik drugi razlozi ne postoje!!!!!!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 24 avg 2009, 00:04

al zato mi je vise nego drag onaj musliman Zeljko Komsic...
Brate pa dokad vise!Znas na sta mislim....
AMAR OSIM!!!

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 24 avg 2009, 00:06

csh je napisao/la:

Nemoj kolega više, banovat će te opet! :roll:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 24 avg 2009, 00:08

Jackie_Chan je napisao/la:
csh je napisao/la:

Nemoj kolega više, banovat će te opet! :roll:
jbg ljudi, ja se izvinjavam...
al kad Minche pocinje...nisam ja sad kriv...ja se izvinjavam jos jednom...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 24 avg 2009, 00:38

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa ciro je imo 2 opcije...da nastavi srati po Bosni ili da bude kao neki veliki prijatelj Bosne, ovamo pomalo sere po njoj i da se digne iz zaborava, on je odbaro drugu opciju, normalno da bi vratio sebe na ono staro mjesto..
a jesi se ti natovario covijeku na ledja, postao si predosadan, bila je ljepota dok si bio na hladjenju, bilo mirno-tiho a sada ti gluposti valjas

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2009, 03:32

Mi­ro­slav Bla­že­vić, se­le­ktor no­go­me­tne re­pre­zen­ta­ci­je, izra­zio je za­do­volj­stvo što je Asmir Be­go­vić bra­nio za Por­tsmut, te što su se opo­ra­vi­li na­pa­da­či Mu­sli­mo­vić i Ibi­še­vić. Ipak, se­le­ktor je ma­lo i «za­bri­nut» zbog ve­znja­ka. - Sa­da imam pet, šest su­per kla­snih ve­znja­ka; Mu­ra­to­vi­ća, Ra­hi­mi­ća, Baj­ra­mo­vi­ća, Mi­si­mo­vi­ća, Ibri­či­ća, Pja­ni­ća. Pja­nić se baš ra­zi­grao. Ni­je ma­la stvar ka­da on sa de­ve­tna­est go­di­na u je­dnom Li­onu ima pri­vi­le­gi­ju da izvo­di slo­bo­dnja­ke. To sve go­vo­ri o nje­mu - po­hva­lio je Ći­ro Pja­ni­ća, ko­jeg je du­go držao na klu­pi i uba­ci­vao ugla­vnom na «na­go­vor» na­vi­ja­ča. A, Pja­nić već dru­gu uta­kmi­cu u ni­zu re­še­ta pro­ti­vni­čke mre­že, prvo je na­čeo An­der­le­hta u Li­gi prva­ka, a po­tom u su­bo­tu do­tu­kao Okse­ra u fran­cus­kom šam­pi­ona­tu. - Mi­slim da ne­ću po­če­ti uz­vra­tni meč pro­tiv An­der­le­hta, ima­mo ogro­mnu pred­bnost iz prve uta­kmi­ce, ko­ju mo­gu sa­ču­va­ti igra­či sa klu­pe. Nas ne­ko­li­ko prvo­ti­ma­ca šef će odma­ra­ti za uta­kmi­cu prven­stva ko­ja sli­je­di idu­ćeg vi­ken­da pro­tiv Nan­si­ja. Put Sa­ra­je­va, na oku­plja­nje re­pre­zen­ta­ci­je, bih tre­bao kre­nu­ti odmah na­kon te uta­kmi­ce - ka­zao je za "San" Pja­nić.

O Stilicu ni rijeci,znaci sramotno sa njegove strane,spominju se veznjaci nebitno kvalitetni ili ne,a Stilu ni da spomene,pa kako onda ocekivati da ce mu dati priliku da igra fkt sramota prema momku,da je pametan nikad se ne treba vise odazvat pa nek ga kreten moli na koljenima da mu se vrati :evil:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 24 avg 2009, 03:38

O Stilicu ni rijeci,znaci sramotno sa njegove strane,spominju se veznjaci nebitno kvalitetni ili ne,a Stilu ni da spomene,pa kako onda ocekivati da ce mu dati priliku da igra fkt sramota prema momku,da je pametan nikad se ne treba vise odazvat pa nek ga kreten moli na koljenima da mu se vrati :evil:
ma ocekivano...i zove ga samo da mu nebi prigovarali...novinari 8 minuta..oman 1 minuta...iran 0 minuta...

dokle vise...nezz vecina bi digla ruke do sada...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 24 avg 2009, 10:28

LIvada je napisao/la:
ma ocekivano...i zove ga samo da mu nebi prigovarali...novinari 8 minuta..oman 1 minuta...iran 0 minuta...

dokle vise...nezz vecina bi digla ruke do sada...
ma ciro je za Jahica reko da nevalja, pa mu momak sad korisniji igrac od Dzeke...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 24 avg 2009, 20:16

Meni je Ciro nedefinisan covjek koji se zna cesto izblamirat i koji danas jedno kaze a sutra sasvim drugo radi...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 24 avg 2009, 20:30

Bitno je da Ciro ima odlicne rezultate i da ga cijene igraci i navijaci 99,7 %, a njegov privatni zivot me neintersuje, sta radi poslije i te gluposti.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.