Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Nije Ibro ništa uradio, braća da, koja ga redovno sramote na svakom koraku.. A ni ova dvojica pretučenih baš nisu za pohvaliti 

- Principatus
- Kontakt:
Isao dakle na WC sa drugom da place, jer je vidio bivsu curu.
Sorry ali...
Sorry ali...

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
@vandeta87 pa jesi ti bio prisutan ili samo nagađaš? Ja sam čuo da su dvojica, od kojih jedan ima preko 40 godina, izbili vrata od WC-a (sigurno od silnog tješenja) nakon čega su izbačeni iz lokala. A Ibro nije bio ni prisutan tad.
A to spominjanje da Ibro u srednoj nije imao za kifle pokazuje samo koliko si jadan i ljubomoran. Da bar više djece, koja nemaju za kiflu, uspije k'o Ibro.
A to spominjanje da Ibro u srednoj nije imao za kifle pokazuje samo koliko si jadan i ljubomoran. Da bar više djece, koja nemaju za kiflu, uspije k'o Ibro.
100% sportski i krajnje opušten potpis
To za tucu sto kazes i ja sam cuo da je tako bilo tj. da su ta dvojica zapravo kriva. A ovo sa kuflom mozda jeste mnalo ruzno receno (nisam ni ja bio nista bolji od njega) al htio sam reci da se malo previse razmahao i umislio od kad je dosao do love, sto je ocito jer i u fudbalskom (igrackom) smislu je na silaznoj putanji. I ova kritika je dobronamjerna jer bi za njega bila najveca steta (a naravno i za BIH repku) da mu se ova stagnacija i nazadovanje u karijeriu nastave.RiNo je napisao/la:@vandeta87 pa jesi ti bio prisutan ili samo nagađaš? Ja sam čuo da su dvojica, od kojih jedan ima preko 40 godina, izbili vrata od WC-a (sigurno od silnog tješenja) nakon čega su izbačeni iz lokala. A Ibro nije bio ni prisutan tad.
Ibro i sakom i kapom pomaze i djeci i ljudima ne samo u Sani vec u regionu.Sto je vec u dosta navrata i pisalo.I kad je bio u Hajduku i sad kad je u Moskvi.Da li preko svog dzepa ili preko organizovanja humanitarnih akcija ,nebitno.
Tako da prica o ''razmahivanju i umisljanju ne pije vode
Tako da prica o ''razmahivanju i umisljanju ne pije vode
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 jan 2012, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nema to veze sa pomaganjem i humanim stvarima. Nego je njemu izgleda sve drugo bitnije od njegove profesije tj. igranja fubala, o tom pricam a ne o tome da li je on dobar ili los kao covjek uostalom to nas navijace nebih trrebalo ni interesovati.harishp je napisao/la:Ibro i sakom i kapom pomaze i djeci i ljudima ne samo u Sani vec u regionu.Sto je vec u dosta navrata i pisalo.I kad je bio u Hajduku i sad kad je u Moskvi.
Tako da prica o ''razmahivanju u umisljanju ne pije vode
Krkanluk i seljakluk:) alkohol čuda čini,:D samo mi je žao za medije da mu ovo treba za javnost ,ne profi!
-
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo te scene..
Ja i? Gdje se ovdje vidi da je Ibro to rekao? Mogao je biti bilo ko
Senijad Ibričić, fudbaler Lokomotive iz Moskve i reprezentativac BiH, na novogodišnjoj proslavi u svom kafiću „17“ u Sanskom Mostu, zajedno sa braćom, brutalno je pretukao sugrađanina Hasu Husića!
Prema pisanju srbijanskog Pressa, Husić tvrdi da je nastradao ni kriv, ni dužan. Prema njegovim riječima, on je sa društvom čekao Novu godinu u Ibričićevom lokalu, a brutalno je pretučen samo zato što se sa prijateljem zadržao u toaletu.
„Sve je bilo u najboljem redu, dok moj prijatelj Medin Dračić nije ugledao bivšu djevojku. Briznuo je u plač i otrčao u WC, a ja sam pošao za njim. Pokušavao sam da ga utješim i malo duže smo se zadržali u WC-u. Nismo primjetili da neko lupa na vrata, a kada smo otvorili, njih desetorica, među kojima su bili i Senijadova braća Mihret i Hasib, nasrnula su na nas. Počeli su da nas udaraju i šutiraju i izbacili su nas iz WC-a. Na kraju je došao slavni fudbaler i u maniru velikog bosa šutnuo me nogom u glavu. Stavio sam ruke na glavu da se zaštitim i jednim od udaraca slomio mi je prst“, izjavio je Husić za Press.
Chuk Norris
tugara! Svašta.
Prema pisanju srbijanskog Pressa, Husić tvrdi da je nastradao ni kriv, ni dužan. Prema njegovim riječima, on je sa društvom čekao Novu godinu u Ibričićevom lokalu, a brutalno je pretučen samo zato što se sa prijateljem zadržao u toaletu.
„Sve je bilo u najboljem redu, dok moj prijatelj Medin Dračić nije ugledao bivšu djevojku. Briznuo je u plač i otrčao u WC, a ja sam pošao za njim. Pokušavao sam da ga utješim i malo duže smo se zadržali u WC-u. Nismo primjetili da neko lupa na vrata, a kada smo otvorili, njih desetorica, među kojima su bili i Senijadova braća Mihret i Hasib, nasrnula su na nas. Počeli su da nas udaraju i šutiraju i izbacili su nas iz WC-a. Na kraju je došao slavni fudbaler i u maniru velikog bosa šutnuo me nogom u glavu. Stavio sam ruke na glavu da se zaštitim i jednim od udaraca slomio mi je prst“, izjavio je Husić za Press.
Chuk Norris

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bilo kako bilo...mediji izokrenu priču...ali nije dobro.
Ovo može samo negativno utjecati na njega.
Ovo može samo negativno utjecati na njega.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
a ti bi povjerovao da postoji Prdavac kad bi netko napisao!!! a i ova dvojica navedeni isto beskaharni decki!!!loptica je napisao/la:Senijad Ibričić, fudbaler Lokomotive iz Moskve i reprezentativac BiH, na novogodišnjoj proslavi u svom kafiću „17“ u Sanskom Mostu, zajedno sa braćom, brutalno je pretukao sugrađanina Hasu Husića!
Chuk Norristugara! Svašta.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Senijad je i prije nego je postao poznat kao fudbaler, u Sanskom Mostu bio poznat, kao tip sa kratkim fitiljem što je često rezultiralo marisanjem. To znam iz pouzdanih izvora. Ali također znam i to da nije tip koji je marisao bez razloga...vrebac86 je napisao/la:a ti bi povjerovao da postoji Prdavac kad bi netko napisao!!! a i ova dvojica navedeni isto beskaharni decki!!!loptica je napisao/la:Senijad Ibričić, fudbaler Lokomotive iz Moskve i reprezentativac BiH, na novogodišnjoj proslavi u svom kafiću „17“ u Sanskom Mostu, zajedno sa braćom, brutalno je pretukao sugrađanina Hasu Husića!
Chuk Norristugara! Svašta.
Tako da je vrlo moiguće da je neko dobio degenek, ali zaslužen... (Čuj vidio bivšu djevojku, briznuo u plač i otišao u WC)

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
besim ibrićić od ibre brat je lud lik i kratkog fitilja dok je ibro ćista suprotnost od njega
etoJučer su se pojavile informacije da je Senijad Ibričić u novogodišnjoj noći u svom kafiću "17" u Sanskom Mostu sa braćom pretukao izvjesnog Hasu Husića, ali naš fudbaler je za Avaz kazao da s događajem ima veze samo utoliko što je vlasnik lokala.
- "Provjerite u policijskoj stanici u Sanskom Mostu. Imate zapisnik o događaju ispred mog lokala. Ja tu uopće nisam bio prisutan. Bio sam kod kuće kada mi je brat Smajo, koji radi kafiću, javio za gužvu. Sjeo sam u auto i dovezao sam se na lice mjesta" - priča Ibričić i dodaje da ima stotinjak svjedoka, ali i policajaca koji mogu potvrditi da je došao naknadno.
...
- Principatus
- Kontakt:
Hehe koje "iznenadjenje".
Ibro mi bas nije najdrazi reprezentativac, ali da vidim ko ce sad da polize sopstvenu pljuvacku.
Ibro mi bas nije najdrazi reprezentativac, ali da vidim ko ce sad da polize sopstvenu pljuvacku.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
nema veze sa istinom ovo sto se pise o njemu...ovaj huse je obicni krkadon i gnjida u gradu ...dobio batine od brace nakon sto je napravio belaj u kafici sam je kriv, a sad zeli da od ibre uzme pare od odstete...trupko uopste nije bio u kaficu kad se to desilo, iz s mosta sam i znam sve kako je bilo...jos nesto??
Jučer su portale u regiji preplavile informacije o tome da je reprezentativac BiH i član moskovskog Lokomotiva Senijad Ibričić u novogodišnjoj noći u svom kafiću "17" u Sanskom Mostu sa braćom pretukao izvjesnog Hasu Husića, ali naš fudbaler jučer nam je kazao da s događajem ima veze samo utoliko što je vlasnik lokala.
- Provjerite u policijskoj stanici u Sanskom Mostu. Imate zapisnik o događaju ispred mog lokala. Ja tu uopće nisam bio prisutan. Bio sam kod kuće kada mi je brat Smajo, koji radi kafiću, javio za gužvu. Sjeo sam u auto i dovezao sam se na lice mjesta - priča Ibričić i dodaje da ima stotinjak svjedoka, ali i policajaca koji mogu potvrditi da je došao naknadno.
Načelnik PU Sanski Most Ferid Pijalić u telefonskom razgovoru novinaru "Dnevnog avaza" rekao je da su u policijskoj stanici te noći zadržani Hase Husić i Medin Dračić, dok portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić navodi da su se 1. januara oko četiri sata ujutro lica H. H. (39) i M. D.(46) drsko ponašala i razbili vrata toaleta u kafiću "17" , te da se umiješao M. I. koji se potom potukao sa H. H. a tuča je okončana ispred lokala.
Šiljdedić navodi da će protiv Hase Husića i Medina Dračića biti podnijeta prekršajna prijava zbog drskog ponašanja, dok će Husić i lice M. I., koji je zapravo Senijadov brat Mihret, dobiti prekršajnu prijavu zbog tuče i narušavanja javnog reda i mira. Husić, koji tvrdi da je brutalno pretučen od Senijada Ibričića, zadobio je lakše tjelesne ozljede.
- Zbog čega je mene gospodin Husić umiješao u navodnu tuču, on najbolje zna. Vjerovatno ga je neko pogrešno savjetovao. Takvo što nije mu trebalo - komentariše bh. reprezentativac.
Husu Hasića nismo uspjeli dobiti jer se nije javljao na telefon. Dnevni Avaz!
- Provjerite u policijskoj stanici u Sanskom Mostu. Imate zapisnik o događaju ispred mog lokala. Ja tu uopće nisam bio prisutan. Bio sam kod kuće kada mi je brat Smajo, koji radi kafiću, javio za gužvu. Sjeo sam u auto i dovezao sam se na lice mjesta - priča Ibričić i dodaje da ima stotinjak svjedoka, ali i policajaca koji mogu potvrditi da je došao naknadno.
Načelnik PU Sanski Most Ferid Pijalić u telefonskom razgovoru novinaru "Dnevnog avaza" rekao je da su u policijskoj stanici te noći zadržani Hase Husić i Medin Dračić, dok portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić navodi da su se 1. januara oko četiri sata ujutro lica H. H. (39) i M. D.(46) drsko ponašala i razbili vrata toaleta u kafiću "17" , te da se umiješao M. I. koji se potom potukao sa H. H. a tuča je okončana ispred lokala.
Šiljdedić navodi da će protiv Hase Husića i Medina Dračića biti podnijeta prekršajna prijava zbog drskog ponašanja, dok će Husić i lice M. I., koji je zapravo Senijadov brat Mihret, dobiti prekršajnu prijavu zbog tuče i narušavanja javnog reda i mira. Husić, koji tvrdi da je brutalno pretučen od Senijada Ibričića, zadobio je lakše tjelesne ozljede.
- Zbog čega je mene gospodin Husić umiješao u navodnu tuču, on najbolje zna. Vjerovatno ga je neko pogrešno savjetovao. Takvo što nije mu trebalo - komentariše bh. reprezentativac.
Husu Hasića nismo uspjeli dobiti jer se nije javljao na telefon. Dnevni Avaz!

Nema Ibricica ni na klupi ..
Je li u pitanju neka povreda??

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
I mene zanima. Večeras ista stvar.sikirica je napisao/la:Nema Ibricica ni na klupi ..![]()
Ekipa mu ima dobre šanse da igraju na Old Trafordu u 1/8 finala
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ibro je totalno propao u Rusiji
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.