Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Seljačina bio, seljačina ost'o
i za ono ''bem i tebe i navijače'' je trebao dobiti ban
i za ono ''bem i tebe i navijače'' je trebao dobiti ban
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma covjek je jednostavno seljak i gotovo. Docepo se love i sad misli da je bog i batina a znam ga kad je bio mladji i isao u srednju skolu nije imao ni za kifle.
Ko je tebi,il meni kriv sto nismo se docepali love kao on,nego trljamo jaja,i pisemo po forumuvendeta87 je napisao/la:Ma covjek je jednostavno seljak i gotovo. Docepo se love i sad misli da je bog i batina a znam ga kad je bio mladji i isao u srednju skolu nije imao ni za kifle.
Ovo ne treba opravdavati,al treba sacekati i drugu stranu price
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- BluesForever
- Kontakt:
Potpuno si u pravu,i ne samo on svi se dignu kada dođu do para i zaista to je ruzno sto je uradio ako je prvi Ibricic poceo naravno.vendeta87 je napisao/la:Ma covjek je jednostavno seljak i gotovo. Docepo se love i sad misli da je bog i batina a znam ga kad je bio mladji i isao u srednju skolu nije imao ni za kifle.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ovo nemogu reci nista nisam iz Sanskog Mosta , nit zivim u blizini a to preko medija (gdje ima vatre tu ima i dima
)
medjutim sjetimo se kad je BHF slavio pobjedu nad rumunijom pa sad spahic i dzeko zovu sve igrace da proslave sa njima pobjedu a on na hodniku vice: "Boli me ku,ac za navijacima" i kad je vidio da svi idu i on je izasao znaci po tome se da prosuditi da je covjek SELJACINA i to teska...
A i opcenito mi djeluje kao los covjek ono karakter. koliko se godinama ufulava ovoj Torcidi nije normalno lik je znaciii FUJJJJ!!!
medjutim sjetimo se kad je BHF slavio pobjedu nad rumunijom pa sad spahic i dzeko zovu sve igrace da proslave sa njima pobjedu a on na hodniku vice: "Boli me ku,ac za navijacima" i kad je vidio da svi idu i on je izasao znaci po tome se da prosuditi da je covjek SELJACINA i to teska...
A i opcenito mi djeluje kao los covjek ono karakter. koliko se godinama ufulava ovoj Torcidi nije normalno lik je znaciii FUJJJJ!!!
>>No body likes us but we dont care<<
Nema nikakvog smisla priča, ispada da je Ibro pretukao čovjeka jer je plakao u WC-u njegovog lokala?! Ono "nećeš mi ti plakati u lokalu za novu godinu, mamu ti"... i gruh.kelner je napisao/la: E ja im spike u p.m...Sigurno ce ga neko zbog tog isprebijati,joj joj.Evo,dobio si svojih ''5 minuta '' u medijima,vjerovatno ti je to i bio cilj...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Brate nisu oni dzaba dobili sebi , ne branim nikoga ... al da te neko prebije sto mu 15 minuta places u WC-u --- cisto sumnjam.... vjerovatno su lupali po wc i tako...RiNo je napisao/la:Nema nikakvog smisla priča, ispada da je Ibro pretukao čovjeka jer je plakao u WC-u njegovog lokala?! Ono "nećeš mi ti plakati u lokalu za novu godinu, mamu ti"... i gruh.kelner je napisao/la: E ja im spike u p.m...Sigurno ce ga neko zbog tog isprebijati,joj joj.Evo,dobio si svojih ''5 minuta '' u medijima,vjerovatno ti je to i bio cilj...
ma nezz covjek nemoze biti pametan na ovu temu, iako mrzim ibricica sumnjam da je ovo istinia... nije mi logicno
>>No body likes us but we dont care<<
Places pi.ko,ne placem oca mi.aaa ti si Dino,e necemo tako,necemo bogami tako pa gruh Dinu u ormar.A radnja se odvijala u WC-u.RiNo je napisao/la:Nema nikakvog smisla priča, ispada da je Ibro pretukao čovjeka jer je plakao u WC-u njegovog lokala?! Ono "nećeš mi ti plakati u lokalu za novu godinu, mamu ti"... i gruh.kelner je napisao/la: E ja im spike u p.m...Sigurno ce ga neko zbog tog isprebijati,joj joj.Evo,dobio si svojih ''5 minuta '' u medijima,vjerovatno ti je to i bio cilj...
Ne znas ko je gori, ko ovo ovako napisa ili oni koji jedva cekaju ''materijala''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 jan 2012, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma kakve veze ima zasto je koga prebio 
ne mozes hodat okolo i tuci ljude, na koga djeca da nam se ugledaju kad ni na sportase ne mogu?
ne mozes hodat okolo i tuci ljude, na koga djeca da nam se ugledaju kad ni na sportase ne mogu?
...
Veci WC od kafica njih deset navalilo na dvojicu a isto tako spominju Hasu Husica(k'o da su birali za kakav vic)da je dobio batina.Ako su nasrnili na njih dvojicu valjda su obojica trebali ''primiti.il mu je i jaran pomagao ovima i marisao Husu i Hasu.Pokusavao da ga ''UTESI''u po Sanskog Mosta,ma hajde de.
Vijest je ''prekrasna'' i puno opsirnosti.Nista ni sa cim.
Vijest je ''prekrasna'' i puno opsirnosti.Nista ni sa cim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Vita_Novalis
- Kontakt:
D€LUX je napisao/la:Ovo nemogu reci nista nisam iz Sanskog Mosta , nit zivim u blizini a to preko medija (gdje ima vatre tu ima i dima)
Ja sam jedno 10 puta pregledao video i nigdje nisam mogao da vidim ko je to rekao. Neko je provalio Ibricic i onda se svi uhvatili toga. Daj mi dokaz da je on to rekao!
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo te scene..
Evo te scene..
Ovo sto sam ja konstatovao nije vezano za ovu tucu u kaficu. A pravo da ti kazem volim vise sto imam karakter nego svu lovu ovog svijeta. A pretukli su ove momke zbog toga jer su sigurno mislili da smrcu u WC-ukelner je napisao/la:Ko je tebi,il meni kriv sto nismo se docepali love kao on,nego trljamo jaja,i pisemo po forumuvendeta87 je napisao/la:Ma covjek je jednostavno seljak i gotovo. Docepo se love i sad misli da je bog i batina a znam ga kad je bio mladji i isao u srednju skolu nije imao ni za kifle.![]()
Koje momkevendeta87 je napisao/la:Ovo sto sam ja konstatovao nije vezano za ovu tucu u kaficu. A pravo da ti kazem volim vise sto imam karakter nego svu lovu ovog svijeta. A pretukli su ove momke zbog toga jer susigurno mislili da uzimaju drogu u WC-ukelner je napisao/la:Ko je tebi,il meni kriv sto nismo se docepali love kao on,nego trljamo jaja,i pisemo po forumuvendeta87 je napisao/la:Ma covjek je jednostavno seljak i gotovo. Docepo se love i sad misli da je bog i batina a znam ga kad je bio mladji i isao u srednju skolu nije imao ni za kifle.![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pouzdano ti kazem da hi je bilo dvojica samo sto je jedan od njih izvukao debli kraj, a drugi je bolje prosao. Ako nevjerujes procitaj novinski clanak.harishp je napisao/la: Koje momkesta ti je mahala.Pise da je pretucen jedan,a ovaj vec dodao i drugog.Jak karakter
Mora da je ovaj drugi od gume,ako su ih udarali,sutirali a samo jedan pretucen kako i pise.A bas ti navede da su obojica pretuceni.Kako rekoh mahala i kvazi novinarstvo ''cine cuda''.vendeta87 je napisao/la:Pouzdano ti kazem da hi je bilo dvojica samo sto je jedan od njih izvukao debli kraj, a drugi je bolje prosao. Ako nevjerujes procitaj novinski clanak.harishp je napisao/la: Koje momkesta ti je mahala.Pise da je pretucen jedan,a ovaj vec dodao i drugog.Jak karakter
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jesi ti nepismen boze dragi. Pa ako nekom opale par samara i koji put sakom a nekoga razbiju ko beba zvecku naravno da su obojica pretuceni al je ovaj prvi sto puta bolje prosao jel ti sad jasno.harishp je napisao/la:Mora da je ovaj drugi od gume,ako su ih udarali,sutirali a samo jedan pretucen kako i pise.A bas ti navede da su obojica pretuceni.Kako rekoh mahala i kvazi novinarstvo ''cini cuda''.vendeta87 je napisao/la:Pouzdano ti kazem da hi je bilo dvojica samo sto je jedan od njih izvukao debli kraj, a drugi je bolje prosao. Ako nevjerujes procitaj novinski clanak.harishp je napisao/la: Koje momkesta ti je mahala.Pise da je pretucen jedan,a ovaj vec dodao i drugog.Jak karakter
Nemoj @vendo o nepismenosti duse ti.Napises obojica pretuceni,a u izvjestaju da je jedan pretucen.Ko je sad tu nepismen?
@vendo lave.
@vendo lave.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Obojica su dobili batine samo jedan manje (udarili ga par puta) a drugi je dobio pravi degenek, kontas li sad. Jesil se ti ikad u zivotu potukao, izgleda da nisi cim ti se nemoze objasniti. Al tebi djaba objasnjavati procitaj novinski izvjestaj jos koji put pa ces mozda skontati da ih je bilo dvojica u WC-u, pa valjda je i tebi jasno da nisu samo jednog tukli a drugog pustili da ode kuci.harishp je napisao/la:Nemoj @vendo o nepismenosti duse ti.Napises obojica pretuceni,a u izvjestaju da je jedan pretucen.Ko je sad tu nepismen?
@vendo lave.
Imali gdje onaj face palm al sto veci,moze pomoci i onaj celo iz zvjezdani staza.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.