Senijad Ibričić

ramiral
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la ramiral » 05 jan 2012, 14:17

Seljačina bio, seljačina ost'o
i za ono ''bem i tebe i navijače'' je trebao dobiti ban
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 05 jan 2012, 14:20

Ma covjek je jednostavno seljak i gotovo. Docepo se love i sad misli da je bog i batina a znam ga kad je bio mladji i isao u srednju skolu nije imao ni za kifle.

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 05 jan 2012, 14:43

vendeta87 je napisao/la:Ma covjek je jednostavno seljak i gotovo. Docepo se love i sad misli da je bog i batina a znam ga kad je bio mladji i isao u srednju skolu nije imao ni za kifle.
Ko je tebi,il meni kriv sto nismo se docepali love kao on,nego trljamo jaja,i pisemo po forumu :oops:
Ovo ne treba opravdavati,al treba sacekati i drugu stranu price :roll:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 05 jan 2012, 14:57

vendeta87 je napisao/la:Ma covjek je jednostavno seljak i gotovo. Docepo se love i sad misli da je bog i batina a znam ga kad je bio mladji i isao u srednju skolu nije imao ni za kifle.
Potpuno si u pravu,i ne samo on svi se dignu kada dođu do para i zaista to je ruzno sto je uradio ako je prvi Ibricic poceo naravno.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 05 jan 2012, 15:08

Ovo nemogu reci nista nisam iz Sanskog Mosta , nit zivim u blizini a to preko medija (gdje ima vatre tu ima i dima :D )

medjutim sjetimo se kad je BHF slavio pobjedu nad rumunijom pa sad spahic i dzeko zovu sve igrace da proslave sa njima pobjedu a on na hodniku vice: "Boli me ku,ac za navijacima" i kad je vidio da svi idu i on je izasao znaci po tome se da prosuditi da je covjek SELJACINA i to teska...

A i opcenito mi djeluje kao los covjek ono karakter. koliko se godinama ufulava ovoj Torcidi nije normalno lik je znaciii FUJJJJ!!!
>>No body likes us but we dont care<<

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 05 jan 2012, 15:11

kelner je napisao/la: E ja im spike u p.m...Sigurno ce ga neko zbog tog isprebijati,joj joj.Evo,dobio si svojih ''5 minuta '' u medijima,vjerovatno ti je to i bio cilj... :evil:
Nema nikakvog smisla priča, ispada da je Ibro pretukao čovjeka jer je plakao u WC-u njegovog lokala?! Ono "nećeš mi ti plakati u lokalu za novu godinu, mamu ti"... i gruh.
100% sportski i krajnje opušten potpis

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 05 jan 2012, 15:14

RiNo je napisao/la:
kelner je napisao/la: E ja im spike u p.m...Sigurno ce ga neko zbog tog isprebijati,joj joj.Evo,dobio si svojih ''5 minuta '' u medijima,vjerovatno ti je to i bio cilj... :evil:
Nema nikakvog smisla priča, ispada da je Ibro pretukao čovjeka jer je plakao u WC-u njegovog lokala?! Ono "nećeš mi ti plakati u lokalu za novu godinu, mamu ti"... i gruh.
Brate nisu oni dzaba dobili sebi , ne branim nikoga ... al da te neko prebije sto mu 15 minuta places u WC-u --- cisto sumnjam.... vjerovatno su lupali po wc i tako...

ma nezz covjek nemoze biti pametan na ovu temu, iako mrzim ibricica sumnjam da je ovo istinia... nije mi logicno
>>No body likes us but we dont care<<

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2012, 15:17

RiNo je napisao/la:
Places pi.ko,ne placem oca mi.aaa ti si Dino,e necemo tako,necemo bogami tako pa gruh Dinu u ormar.A radnja se odvijala u WC-u.
Ne znas ko je gori, ko ovo ovako napisa ili oni koji jedva cekaju ''materijala''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 jan 2012, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 05 jan 2012, 15:18

ma kakve veze ima zasto je koga prebio :?
ne mozes hodat okolo i tuci ljude, na koga djeca da nam se ugledaju kad ni na sportase ne mogu?
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2012, 15:27

Veci WC od kafica njih deset navalilo na dvojicu a isto tako spominju Hasu Husica(k'o da su birali za kakav vic)da je dobio batina.Ako su nasrnili na njih dvojicu valjda su obojica trebali ''primiti.il mu je i jaran pomagao ovima i marisao Husu i Hasu.Pokusavao da ga ''UTESI''u po Sanskog Mosta,ma hajde de.
Vijest je ''prekrasna'' i puno opsirnosti.Nista ni sa cim. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 05 jan 2012, 15:38

D€LUX je napisao/la:Ovo nemogu reci nista nisam iz Sanskog Mosta , nit zivim u blizini a to preko medija (gdje ima vatre tu ima i dima :D )

medjutim sjetimo se kad je BHF slavio pobjedu nad rumunijom pa sad spahic i dzeko zovu sve igrace da proslave sa njima pobjedu a on na hodniku vice: "Boli me ku,ac za navijacima" i kad je vidio da svi idu i on je izasao znaci po tome se da prosuditi da je covjek SELJACINA i to teska...

A i opcenito mi djeluje kao los covjek ono karakter. koliko se godinama ufulava ovoj Torcidi nije normalno lik je znaciii FUJJJJ!!!

Ja sam jedno 10 puta pregledao video i nigdje nisam mogao da vidim ko je to rekao. Neko je provalio Ibricic i onda se svi uhvatili toga. Daj mi dokaz da je on to rekao!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 jan 2012, 15:41

[youtube][/youtube]

Evo te scene..

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 05 jan 2012, 15:44

kelner je napisao/la:
Ko je tebi,il meni kriv sto nismo se docepali love kao on,nego trljamo jaja,i pisemo po forumu :oops:
Ovo sto sam ja konstatovao nije vezano za ovu tucu u kaficu. A pravo da ti kazem volim vise sto imam karakter nego svu lovu ovog svijeta. A pretukli su ove momke zbog toga jer su sigurno mislili da smrcu u WC-u

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2012, 15:51

vendeta87 je napisao/la:
kelner je napisao/la:
Ovo sto sam ja konstatovao nije vezano za ovu tucu u kaficu. A pravo da ti kazem volim vise sto imam karakter nego svu lovu ovog svijeta. A pretukli su ove momke zbog toga jer susigurno mislili da uzimaju drogu u WC-u
Koje momke :? sta ti je mahala.Pise da je pretucen jedan,a ovaj vec dodao i drugog.Jak karakter :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 05 jan 2012, 15:53

harishp je napisao/la: Koje momke :? sta ti je mahala.Pise da je pretucen jedan,a ovaj vec dodao i drugog.Jak karakter :lol:
Pouzdano ti kazem da hi je bilo dvojica samo sto je jedan od njih izvukao debli kraj, a drugi je bolje prosao. Ako nevjerujes procitaj novinski clanak.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2012, 16:03

vendeta87 je napisao/la:
harishp je napisao/la: Koje momke :? sta ti je mahala.Pise da je pretucen jedan,a ovaj vec dodao i drugog.Jak karakter :lol:
Pouzdano ti kazem da hi je bilo dvojica samo sto je jedan od njih izvukao debli kraj, a drugi je bolje prosao. Ako nevjerujes procitaj novinski clanak.
Mora da je ovaj drugi od gume,ako su ih udarali,sutirali a samo jedan pretucen kako i pise.A bas ti navede da su obojica pretuceni.Kako rekoh mahala i kvazi novinarstvo ''cine cuda''.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 05 jan 2012, 16:06

harishp je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Mora da je ovaj drugi od gume,ako su ih udarali,sutirali a samo jedan pretucen kako i pise.A bas ti navede da su obojica pretuceni.Kako rekoh mahala i kvazi novinarstvo ''cini cuda''.
Jesi ti nepismen boze dragi. Pa ako nekom opale par samara i koji put sakom a nekoga razbiju ko beba zvecku naravno da su obojica pretuceni al je ovaj prvi sto puta bolje prosao jel ti sad jasno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2012, 16:11

Nemoj @vendo o nepismenosti duse ti.Napises obojica pretuceni,a u izvjestaju da je jedan pretucen.Ko je sad tu nepismen?
@vendo lave.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 05 jan 2012, 16:16

harishp je napisao/la:Nemoj @vendo o nepismenosti duse ti.Napises obojica pretuceni,a u izvjestaju da je jedan pretucen.Ko je sad tu nepismen?
@vendo lave.
Obojica su dobili batine samo jedan manje (udarili ga par puta) a drugi je dobio pravi degenek, kontas li sad. Jesil se ti ikad u zivotu potukao, izgleda da nisi cim ti se nemoze objasniti. Al tebi djaba objasnjavati procitaj novinski izvjestaj jos koji put pa ces mozda skontati da ih je bilo dvojica u WC-u, pa valjda je i tebi jasno da nisu samo jednog tukli a drugog pustili da ode kuci.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2012, 16:19

Imali gdje onaj face palm al sto veci,moze pomoci i onaj celo iz zvjezdani staza.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.