New York Knicks

alacious
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la alacious » 26 dec 2011, 15:15

NYK je napisao/la:^Hvala na wallpaperu yarane odmah sam ga postavio kao pozadinu. 8-)

- Evo ih nekoliko od mene:
http://www.slamonline.com/online/wp-con ... l_wide.jpg
http://diehardsport.com/wp-content/uplo ... lpaper.jpg
http://th08.deviantart.net/fs71/PRE/f/2 ... 3aw44y.jpg
http://4.bp.****/_dxMnbMCxkRc/T ... lpaper.jpg

Ako ti slučajno zatreba još nešto u vezi NY samo javi. ;)

Predobri wallpaperi 8-)

OK hvala,isto vazi i za tebe :)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 26 dec 2011, 20:14

Izgleda,da ce Shumpert dulje biti odsutan,tacnije 1 mjesec,njemu se pridruzio Jeffries na injury list...

S obzirom,da nemate visokih igraca ovo ce vam predstavljati problem,ostati na Harrellsonu kome je ova prva sezona u NBA i Jordan koji je do juce igro za Krku u ABA ligi je previse rizicno,kratka vam je klupa sto se tice igraca ispod kosa...
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 26 dec 2011, 23:13

Giallorossi je napisao/la:Izgleda,da ce Shumpert dulje biti odsutan,tacnije 1 mjesec,njemu se pridruzio Jeffries na injury list...

S obzirom,da nemate visokih igraca ovo ce vam predstavljati problem,ostati na Harrellsonu kome je ova prva sezona u NBA i Jordan koji je do juce igro za Krku u ABA ligi je previse rizicno,kratka vam je klupa sto se tice igraca ispod kosa...

jbg-a..valjda ce to nekako proc'...sad je kasno za neki transfer/trejd(ili nije :roll: ) :? :mrgreen:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 29 dec 2011, 13:52

jbg-a..zajebali su i sefa i stanicu. :mrgreen:

Licno,nisam gledo tekmu,al' kad vidim postotke suta i to...stvarno se zapitem koji im je racKu bio? :roll:

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 29 dec 2011, 14:01

alacious je napisao/la:jbg-a..zajebali su i sefa i stanicu. :mrgreen:

Licno,nisam gledo tekmu,al' kad vidim postotke suta i to...stvarno se zapitem koji im je racKu bio? :roll:
Ma tvrd je Golden State,dobice oni josh jakih ekipa,dobili su i nas ;) vrlo dobar napad a odbrana im je tvrda,imaju puno visokih igraca sto Knicksi u ovom trenutku nemaju,skok je odlucio..

PS:Planiro sam pogledati utakmicu,nado sam se,da ce na nba.com pisat 7:00 pm kad vidim 10:00 pm,rekoh zajebi ti ovo :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 jan 2012, 13:06

http://www.nba.com/tvc/index.html?gamec ... &brand=NBA" onclick="window.open(this.href);return false;

8-)

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 jan 2012, 16:11

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

8-)

NYK
Kontakt:

Post Postao/la NYK » 02 jan 2012, 09:32

Sinoć sam baš gledao dokumentarac o rivalstvu Knicksa & Pacersa i doista žalim što to više nije kao prije jer već više od decenije nema tih legendarnih mečeva. Baš sam sinoć gledao te mečeve i lude partije Millera u dresu Pacersa, te onaj promašaj Erwinga u posljednim sekundama meča.

Ipak ono što me je doista dojmilo jeste Spike Lee i njegovo rivalstvo s Reggie Millerom, ako neko nije pogledao neka pogleda neće se pokajati. Ja sam se stvarno ismijao na ona njegova dobacivanja :lol:
slika
...just have a little faith...

Carmelo #7

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jan 2012, 01:41

NYK je napisao/la:Sinoć sam baš gledao dokumentarac o rivalstvu Knicksa & Pacersa i doista žalim što to više nije kao prije jer već više od decenije nema tih legendarnih mečeva. Baš sam sinoć gledao te mečeve i lude partije Millera u dresu Pacersa, te onaj promašaj Erwinga u posljednim sekundama meča.

Ipak ono što me je doista dojmilo jeste Spike Lee i njegovo rivalstvo s Reggie Millerom, ako neko nije pogledao neka pogleda neće se pokajati. Ja sam se stvarno ismijao na ona njegova dobacivanja :lol:
slika
daj link ako ti nije problem :D

Idemo večeras po pobjedu nad Raptorsima!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jan 2012, 02:47

Ne znam sta mi bi pa se odlucih da od vecerasnjih utakmica gledam ovu Toronto-New York,naravno zbog New Yorka.Gledam Knickse prvi put ove sezone i sudeci po ove dve prve cetvrtine mogu reci samo da ja ovako nesto od vas ne videh odavno :? Odbrana ocajna,napad bez idejan,ne znaju sta ce sa loptom i onda brat Karmelo baci neku frljoku i tako napad za napadom,svaka cast njemu na dosadasnjem proseku od 24. poena ali ovo je stvarno ispod svakog nivoa. Onaj "mocni NO 55" sutira trojku i pogadja ivicu table (jedva).Valjda ce nesto bolje napraviti u drugom delu utakmice,ali ja to necu gledati.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jan 2012, 02:54

ja ne vjerujem. walkera se treba riješiti samo tako, a o novaku, harrellsonu ne treba ni pričati. jedino što vrijedi je Anthony. nadam se boljem drugom poluvremenu.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 03 jan 2012, 13:19

I can't fucking believe! :roll:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jan 2012, 01:34

Shumpert i Amare spremni za večerašnji meč 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 jan 2012, 04:00

@ Carlo sta vam bi sa odbranom veceras? Nisam gledao mec,samo po neki detalj :? Vidim da je otislo na +230 :?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 jan 2012, 12:44

Tribalian je napisao/la:@ Carlo sta vam bi sa odbranom veceras? Nisam gledao mec,samo po neki detalj :? Vidim da je otislo na +230 :?
dantoni im je bio sa odbranom.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 05 jan 2012, 13:00

kada vas Bobcatsi ovako lagano dobivaju na vasem parketu onada shvatis koliko je situacija ozbiljna u New Yorku.Odbrana jednostavno ne postoji na celu sa Anthonyem koji igra samo u jednom pravcu,dok je na drugom kraju parketa samo nijemi i staticni posmatrac,to tako ne ide ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jan 2012, 14:00

Tribalian je napisao/la:@ Carlo sta vam bi sa odbranom veceras? Nisam gledao mec,samo po neki detalj :? Vidim da je otislo na +230 :?
Odbrana je bila katastrofa. Jedino su Shumpert (koji je dao 18 poena i bio je odličan) i Douglas odigrali odbranu na nivou, dok su ključni igrači što se odbrane tiče zakazali. Diaw i Henderson su radili šta su htjeli, Amare i Chandler su samo odmarali pod košem i čekali da dobiju loptu na drugoj strani. Carmelo se u zadnjoj četvrtini uvijek izvuče što se poena tiče, a to je razumljivo jer slabo kome da loptu, čak i kad vidi da nije njegova noć. Strašno, ne zaslužujemo ni play-off.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 jan 2012, 14:40

Nazalost u ovoj ekipi New Yorka ima previse igraca koji bi na utakmici samo koseve davali. Dok ti igraci ne skontaju da kosarka nije samo zabij kos nece oni vidjet nikakvu titulu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 jan 2012, 16:03

BIHfan je napisao/la:Nazalost u ovoj ekipi New Yorka ima previse igraca koji bi na utakmici samo koseve davali. Dok ti igraci ne skontaju da kosarka nije samo zabij kos nece oni vidjet nikakvu titulu.
Nije do igrača do trenera je ;) Eno i Warriorsi počeli igrat odbranu(nije vrhunska,ali vidi se napredak)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jan 2012, 16:04

Samo im još fali Westbrook na poziciji 1. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “New York Knicks”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.