jel mi gledamo istu reprezntciju...lijep i moderan fudbal...pa covjece Boziji jesi ti svjestan sta pises...halo ba moderan fudbal...bio bi vjerovatno moderan da se igra 68 a sad tesko da moze biti i lijep a kamoli moderan....izet fazlinovic je napisao/la:Sta ce ti recepti ako nemas kuhara koji ce tebi iskuhati veceru?!^^
Imamo dobre igrace, to stoji ali treba mo jednog selektora, koji moze napraviti od tih igraca jednu velesilu.
I to je Ciro, iskusan je, i sta mene iznenadzuje, kako Repka igra lijep i moderni fudbal sa njim.
Nam treba jedan, koji moze smiriti igrace, da sacuvaju hladnu glavu. Nas mentalitet je takav, da mi vec na pocetku kvalifikacija pocinemo izracunati bodove i zamislimo da naprimjer bi bilo dobro protiv spanije igrati nerijesno itd.
Ali on kaze, da je svaka utakmica vazna i pripremi igrace da budu 100% spremni.
I netreba gledati kakav je politicar i koju zemlju vise voli hr ili BiH, neka on nas samo odveze nas na SP 2010 i to je to. Kako ima svaka druga reprezent. jednog stranca kao selektora pa ih taj vodi dobro, svejedno jeli voli tu drzavu koju trenira ili ne. Neka se ciro osjeca ko hrvat, meni je to svejedno on sada radi dobro kao selektor BiH.
pogledaj malo bolje....
nema nikakve, ama bas nikakve veze sto je covjek katolik al ima veze sto mrzi Bosnu...ahmic je napisao/la:Hvala mu na dvije pobjede nad Belgijom...Po prvi put je bilo srce puno i ponosno jer je bosansko....Nakon Belgije bio je s marjanom uzivo na HTV i covjek je sasvim normalan,ne vidim u cemu je problem...Pa ljudi ako je covjke Hrvat-katolik njegova stvar, sta je tu lose....ON JE RADNIK NASE REPKE ,SAVEZA ,on radi za pare i nema nam sta ne jasno biti...
pa i Zeljko Komsic je katolik pa covjek je bolji od svih muslimana politicara i vise radi za Bosnu...
pa ovdje niko nikoga ne mrzi zato sto je druge vjere...
P.S. izvinjenje adminu zbog nekoliko rijeci koji nisu bas vezani za sport...