FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
ma ok,znam ja sta si ti mislio,ali vidis da @sedra pominje preseljenje.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Unaprijed se znalo da nema ništa od toga...
Jel tačno ovo za Karalića, Trivunovića i Ognjenovića... 

" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
Perica Ivetić u Borcu!!!
-
- Kontakt:
Borac i Savic sporazumno raskinuli ugovor
odakle je ovaj igrac i mozel nesto vise o njemu?Baklja je napisao/la:Perica Ivetić u Borcu!!!

-PAJA Fan Club!!
Perica Ivetic rodjen 1986. prosao omladinsku skolu Borca,a sa 16 godina debitovao za prvi tim, igrao za BSK Banja Luka, potom je otisao u Sloveniju ne znam tacno koji klub, zatim se vatio u GOŠK, pa opet u BSK, pa u Velež...lijevak, gledao sam ga dosta puta kako igra, može igrati beka, zadnjeg veznog i krilo...

Ako vam zurzinov dodje ,kako sam negdje provitao biti ce super stvar,ostalo manje vise.Moje misljenje!
AMAR OSIM!!!
Moja greska ja sam se odino na zizovica,na njega sam mislio da bi bio pojacanje!
AMAR OSIM!!!
Nakon Radulovica,i Mladena Zizovica,sljedece pojacanje Borca je Igor Zurzinov...A to je tek pocetak. 

Iako sam Veležovac moram se javiti na ovu vijest oko Žižovića...iznenadilo me kada sam vidio članak na naslovnici da je sve završeno pa sam zvao prijatelja koji se direktno čuo sa Žižovićem...
Moram vam reći da ovo nema veze sa istinom...čovjek nije ništa potpisao, još mi kaže da je očigledno da Zrinjski ne može parama parirati Borcu ali da Žižović ipak čeka kakvu takvu ponudu od Zrinjskog jer je njegova želja da ostane u Mostaru...tu je već dugo i familija mu se navikla tu i djeca mu idu u školu tu, tako da provjerite šta pišete...sve najbolje
Moram vam reći da ovo nema veze sa istinom...čovjek nije ništa potpisao, još mi kaže da je očigledno da Zrinjski ne može parama parirati Borcu ali da Žižović ipak čeka kakvu takvu ponudu od Zrinjskog jer je njegova želja da ostane u Mostaru...tu je već dugo i familija mu se navikla tu i djeca mu idu u školu tu, tako da provjerite šta pišete...sve najbolje
-
- Kontakt:
kako ce potpisati kad jos nije poceo prelazni rok,carina je napisao/la:Iako sam Veležovac moram se javiti na ovu vijest oko Žižovića...iznenadilo me kada sam vidio članak na naslovnici da je sve završeno pa sam zvao prijatelja koji se direktno čuo sa Žižovićem...

"JOŠ OD 1926"
Kako god, ja samo prenosim...u članku je prikazano kao da je to gotova stvar...veteran 1987 je napisao/la:kako ce potpisati kad jos nije poceo prelazni rok,carina je napisao/la:Iako sam Veležovac moram se javiti na ovu vijest oko Žižovića...iznenadilo me kada sam vidio članak na naslovnici da je sve završeno pa sam zvao prijatelja koji se direktno čuo sa Žižovićem...
-
- Kontakt:
dogovoreno jeste, a dali ce biti potpisa vidjecemo kad pocne prelazni rok. Nebi se klub oglasavao bez razloga, nismo mi neozbiljnicarina je napisao/la:Kako god, ja samo prenosim...u članku je prikazano kao da je to gotova stvar...veteran 1987 je napisao/la:kako ce potpisati kad jos nije poceo prelazni rok,carina je napisao/la:Iako sam Veležovac moram se javiti na ovu vijest oko Žižovića...iznenadilo me kada sam vidio članak na naslovnici da je sve završeno pa sam zvao prijatelja koji se direktno čuo sa Žižovićem...
"JOŠ OD 1926"
neznam sta mantaju ovi novinari cojek je reko na svoja usta da nije nista potpiso,ali da je bilo kontakta,i da ceka sta ce zrinjski uradit,tako da su bezveze price da je vec potpiso sto ne znaci da nece do kraja roka....
nisu još,vjeruj micsh je napisao/la:sa zizovicem ste dobili pojacanje!pravo!

Einigkeit und Recht und Freiheit
- zli mrkvić
- Kontakt:
Nadam se da znaš čitati ćirilicudomorocki je napisao/la:nisu još,vjeruj micsh je napisao/la:sa zizovicem ste dobili pojacanje!pravo!![]()
? - $ ¥ & у " ? &, ? Огњена $, је " $ ", $ $ ".
Он је % " " на ? / &, а трансфер се $ ?. $ $ $ " ", $ " ", $, " " ? ? " " " - ? $ у $ ? " ".
- & је ? ? " - ' % ' постао $ њега. ' $ је " ове сезоне " ? на $ сцену, ? " освајање $ $ трофеја. & " на то % $ " " % $ $, ' $ & за ? % " " ", а ту је " & ". $ ? $ се % / " " $ се на " " $ $ " ? на повјерењу - & је ".
$ $ у ? ? ' " $ " " $ " " " ". & " на овај " & $ $ потеза, $ је $ ? " провјерена ", ? је " ? $ $ $ & у " за $ ?.
- " са " " $ ?, а он је & $ " " у % $, " је " $ " $ $ уговор са " ?. $ ? ? " у $ ", " " ? $ $ $ у & сезоне. ? ¥ " /, а " ' $ - " ? " $ " " & ", % је $ " - & је % ¥ % ? ".
" $ ' " $ $ ? % $ " " &, $ " у ' ' ' $ & ' $, & $ ' $ ?, а у ? је " $ $ провјереног $. % се " $, $ " ", " је ' " уговор, & " % " " ? $ " $, % вјероватно - " ? са $ &, & " ' у ? $.
"
- ¥ $ старт јесењег $ првенства & " ' $ $ у ? ? ", $ " је $ $ своје " провео на $ $. " $ ? " $ " % $ " " $ се " у &, " & је " непуну $ " у ". ? " & у / ? $, " " управа су ' ? уговор, & $ " у & ? $ $ & $ ".
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
-
- Kontakt:
' $ " " $ ? &. $, " " на " $, $ је " уговор са ? " $ ? 6 " у ' ? & " нову $, $ - управа ? ? " ново % у ".
- KB-TM87
- Kontakt:
radil se još uvijek na stadionu ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
RadiKB-TM87 je napisao/la:radil se još uvijek na stadionu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.