Glede najboljeg tima, moguće je da i ja sad tražim dlaku u jajetu, al' mislim da su Hunto i Reus mogli komotno biti u tom timu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Omerbavarac je napisao/la:Tim polusezone.

Po meni Kroos u najboljih 11 nema sta traziti, no sa ostalim bih se slozio. Umjesto Kroosa svoje mjesto je trebao naci Marco Reus, ali veca armija navijaca pri glasanju je ucinila svoje.Omerbavarac je napisao/la:Tim polusezone.

Hmm, u ovom timu su se komotno mogli naci Reus i Huntelaar.Omerbavarac je napisao/la:Tim polusezone.
Reus je mogao da se nadje ovdje , ali Huntelaar sigurno nije , zna se ko je prvi strijelac jesenjeg dijela Bundeske.Goalgetter je napisao/la:Hmm, u ovom timu su se komotno mogli naci Reus i Huntelaar.
amerosm je napisao/la:Borussia M`Gladbach, polahko ali sigurno se raspada. Nakon Reusa, redove "Zdrijebaca" ce napustiti i Neustädter (kao slobodan igrac) i potpisati ugovor sa "Apotekarima". Ostaje da se vidi kako ce M`Gladbach kompenzirati odlazak ovog dvojca sa 17,5 miliona eura na racunu.
Takodjer se postavlja pitanje hoce li i Dante zatraziti transfer nakon odlaska dva kljucna igraca.
 )
 )Mislim na Jansena. Na ljeto 2013.godine mu istice ugovor sa HSV-om koji se nece produziti, a licno nisam siguran da ce kvalitetniji klubovi biti zainteresovani za njegove usluge, tako da mislim da bi za njega Borussia M`Gladbach bila idealna opcija, gdje bi imao sigurno mjesto u prvih 11, solidnu platu, zatim bio bi u krugu svoje porodice i svojih prijatelja, a Gladbach bi doio idealnu zamjenu za Reusa koja ima jos Evropskog iskustva koja moze igrati na dvije pozicije i to kao LM i LV. Mislim da bi ovo bila win-win-win situacija gdje bi oba kluba bila zadovoljna kao i igrac.Pale_Companion je napisao/la:na koga misliš? na Marina?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.