Citizen-X je napisao/la:
antologijski je l da

dani ponosa i slave znaci skinuo Mazembe 2 tekme zaredom na azijskom kupu na kvoti 7 i 11
nego dje's' ti poprdane nema te ko franaka

To je bilo genijalno
Ma igram ja kao i prije (ponedjeljak-petak sitni ulozi 7-8 parova ,subota-nedjelja ulozi 10-20KM 3-4 para) ,samo što imam trostruko više obaveza sada nego u ona stara dobra vremena kada sam visio ovdje više od pola dana ,pratio NBA ne spavajući cijelu noć,postavljao analize ,zajedno sa drugim se smijao i radovao dobitcima ,psovao kad fulim..Eh kad se sjetim.Nekako se sve promjenilo nakon undera Bosha 15.5 ,svi stariji forumaši znaju šta se tad' zamal' nije desilo i otad je kladionica bila u drugom planu ,ali zadnjih nekoliko mjeseci igram kao i prije ,već rekoh kako.Tako da ,nadam se ubrzo se vraćam ovdje kao dosta aktivniji i stalni forumaš na ovoj temi.
Sjećaš se jaruga ,kad sam odigrao jedan listić na markicu ,dobitak 101 marka ,čekam Juve -Lazio 1 i Benfica -Braga 1 hendikep. Juve daje u 94.minuti ,zapravo Krasić za 2:1 ,Benfica vodi 1:0 ,ja psujem nema drugog gola ,istom 93.minuta Saviola za 2:0 i 101 marka u džep.tu noć sam se napio ,uhh
Pozdrav.
You'll never walk alone.