Cini ti se, mozda jer te nervira kada govorim istinu nakon teskog poraza. Kada kazem istinu nakon pobjede, tebi tada svejedno, dobro ti jer su pobjedili, pa moje kritike mozda uopste ne primjetismajestic24 je napisao/la:I ti samo znas doci na temu kad United remizira ili gubi.

Ali moj stav se ne mijenja bila pobjeda ili poraz. Ovaj tim treba bolje igrace na krilima i u napadu. Nebi skodilo ni na sredini terena, naprotiv,.. Ova ekipa generalno gledano jeste daleko najslabija u posljednjih 20 godina.
Nema ti kod mene oscilacija u misljenju,.. Ne govorim jedan dan Nani fenomenalan, drugi nije dovoljno dobar. Ne govorim jedan dan Runi majstor, drugi Runi nije dobar. Ne govorim jedan dan Manco dominira, gdje je sada Barsa (

Misljenje se mijenja nakon malo duzeg vremenskog perioda. Ovu temu smatram losom bas zato sto pojedini forumasi promjene misljenje nekoliko stotina puta u roku od godinu dana

EDIT.
Momci bez brige,.. Trasimaco porucuje da je ovo veceras bio tipicni Junajted i da je sve pod kontrolom

Sad mi je lakse