Konačno jedan normalan i dobar post na ovoj temi da pročitam! Svaka čast kolega, lijepo napisano i objašnjeno! Slažem se sa svakom rečenicom koju si napisao.guuners_4ever je napisao/la:Vidim počeli ste raspravu,pa da i ja koju prozborim![]()
Nerealno je bilo očekivati jučer 3 boda jer igramo sa istim sastavom evo treću utakmicu u 7 dana.Nemamo dovoljan fond igrača ili tačnije imamo ali su povrijedjeni prije svega bekovi.Ljudi moji zadnjih mjesec i pol igramo bez bočnih igrača,dodje utakmica u kojoj se to mora osjetiti.Prvo poluvrijeme smo bili sjajni u drugom se sa loptom nismo sastali,razlog umor igrača.
Szczesny-izvlačio nas je čitavo drugo poluvrijeme da bi na kraju pogriješio kod prvog gola (dešava se pogotov kad udje onaj baksuz squilaci)
Mertesacker-kriv je jer je djorou dobio drugi žuti jer se spetljao sa loptom,ali ja ga ne mogu kriviti,jer da imamo igrača on jučer uopšte ne bi trebao igrati trebao bi odmarati,jer čovjeku prva sezona on za novu godinu igra 3 utakmice u 7 dana a cijelu karijeru proveo na odmoru za novu godinu (pauza u bundesligi ),frajer je jučer bio mrtav umoran..
Koscielny-uz robina najbolji dio ove polusezone.nevjerovatno je napredovao i jučer MOTM
Gervinho-kad gledam utakmicu jedva čekam da lopta dodje do njega jer znam da će nešto sa njom napraviti,nevjerovatno prodoran igrač,asistent ali ima loš šut i užasnu završnicu
Robin umoran ne znam uopšte što ga je stavio i rizikovao povredu,idealna prilika za chamaka koji ću usudiću se reći bio bolji igrač za jučerašnju utakmicu
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- frankqqqqq
- Kontakt:
čuj ovog tokmakaEdin TM87 je napisao/la:Nadam se dobrim Londonskim duelima u Europa Ligi naredne godine uz komentar:

evo jedna za raju od wengera

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

//
Coquelin blizu potpisivanja novog ugovora. Definitivno jedan od najboljih mladih igrača u Arsenalu. Evo, očit primjer gdje je filozofija Wengera dobra i korisna stvar.
Mislim na situaciju Denilson&Coquelin.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Gore na Wengerovoj slici;
Roy Hodgson "mlati" glavom desno u cosku

Roy Hodgson "mlati" glavom desno u cosku

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:Gore na Wengerovoj slici;
Roy Hodgson "mlati" glavom desno u cosku![]()

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
I još je neko do njega, ali ne vidim dobro ko. A dole u donjem lijevom ćošku Chamakh i još neko isto glavom zabacuju.dr.van nostrand je napisao/la:Gore na Wengerovoj slici;
Roy Hodgson "mlati" glavom desno u cosku![]()

Evo kako je nastao ovaj gif.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Vom Jäger zum Gejagten
Haha vidi Hodgsona
Evo šta sam danas čitao u vezi transfera u vezi s Arsenalom
Više bih volio da nisam imao elektrike danas pa da nisam ni čitao.
Neki klub iz Druge lige Omana je dobio ponudu da Arsenalu prepusti nekog beka na probu. Lik ima 23 godine. WTF !??
Zatim se spominje da je Arsene ozbiljno zagrizao za Kierana Richardsona koji je Unitedov otpadak a i u Sunderlandu ne kotira visoko. Koji ce nam đavo on ?
Zatim se spominju:
Adam Maher (18 godina) Az Alkmaar - veznjak
Abdennour (22 godine) Toulouse - stoper
Luuk de Jong (21 godina) Twente - veznjak/poluspic
Andy Polo (17 godina) igra negdje u Peruu - napadac
Pa tačno mi dođe da se dignem ruke od svega kad vidim ovu tugu.

Evo šta sam danas čitao u vezi transfera u vezi s Arsenalom

Neki klub iz Druge lige Omana je dobio ponudu da Arsenalu prepusti nekog beka na probu. Lik ima 23 godine. WTF !??
Zatim se spominje da je Arsene ozbiljno zagrizao za Kierana Richardsona koji je Unitedov otpadak a i u Sunderlandu ne kotira visoko. Koji ce nam đavo on ?
Zatim se spominju:
- frankqqqqq
- Kontakt:
**** mu mater dovodi neke klince umjesto da da priliku oxladeu, toralu, anghi il bellerinu. Bježi ba muka mi..
Bosco,Andy Pol-a sam u svojoj kolumni naveo kao jednog od zvijezda sutrasnjice,bas igrac po Wengerovom ukusu

Andy Polo
Datum rodenja:29/09/1994
Pozicija:Napadac
Vec sada bitan dio domace ekipe Universitarie,najbolji igrac Perua na posljednemu prvenstvu svijeta do 17 godina,prozvan novim Alexisom Sanchezom zbog sjajnih prodora i efektnih zavrsnica,Arsenal,Udineze,Valencia se utrkuju ciji ce clan postati ovaj mladic.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
E moj Bosco,od Wengera me više ništa ne može iznenaditi,pa ni taj lik iz Omana da zaigra za Arsenal
I ja sam nešto čitao,.
Arsenal manager Arsene Wenger wants to sign Schalke striker Klaas-Jan Huntelaar for 15m.
The Gunners have been alerted to the availability of Lyon full-back Aly Cissokho after Arsene Wenger confirmed his intention to recruit defensive cover.
I od Taiwa haman nema ništa..

Arsenal manager Arsene Wenger wants to sign Schalke striker Klaas-Jan Huntelaar for 15m.
The Gunners have been alerted to the availability of Lyon full-back Aly Cissokho after Arsene Wenger confirmed his intention to recruit defensive cover.
I od Taiwa haman nema ništa..
Sve je to fino, al' Arsenalu treba pravi napadač, a ne 17-godišnjak wunderkid. Pa u ovoj ekipi ako van Persie ne dadne gol nema tog Boga koji će svojim moćima naštimat da neko drugi dadne ili recimo da budu 2 gola na utakmici, a Robin nije dao ni jedan. Očajno. Ovo se još nije dogodilo od Drugog svjetskog rata, da u Arsenalu na polusezoni samo jedan igrač ima više od 5 golova (doduše Robin ih ima 20- za četvoricuDylan Dog je napisao/la:Bosco,Andy Pol-a sam u svojoj kolumni naveo kao jednog od zvijezda sutrasnjice,bas igrac po Wengerovom ukusu![]()

Da nema Robina Arsenal bi sad dijelio fenjeraško mjesto sa Boltonom.
Ma ne može valjda bit gori od Squillacija.chily-rz je napisao/la:E moj Bosco,od Wengera me više ništa ne može iznenaditi,pa ni taj lik iz Omana da zaigra za ArsenalI ja sam nešto čitao,.

- frankqqqqq
- Kontakt:
Aly je i više nego dobar lijevi bek, bio bi on odlično pojačanje za nas 

Koliko ja znam i koliko sam uspio upratiti lik je lijevi bek.Iskreno i istina nisam puno upratio, al' nešto i jesam. Ne znam kolika bi bila kocka, al' ako bi bio novi Sagna onda ok.Bosco je napisao/la:Haha vidi Hodgsona![]()
Evo šta sam danas čitao u vezi transfera u vezi s ArsenalomViše bih volio da nisam imao elektrike danas pa da nisam ni čitao.
![]()
Zatim se spominju:

Od ostalih:
Richardson- šta će mi on. Neka ga gdje i jeste.
Taj Omanac, vjerujem da je šuplja. Bježat glavom bez obzira.
Adam je igrač koga mediji povezuju i sa Barcelonom. Dakle, možda nešto ima u njemu. Centralni veznjak je. Haj i neka ga, za nadolazeće dane.
Luuk je snalažljivi napadač. Sasvim pristojan igrač. Unaprijedio bi našu igru, tako da može.
Andy za neka bolja i druga vremena.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Nemoj mi Squilacija spominjati,postao sam alergican na njega k'o Bear na pčeleBosco je napisao/la: Ma ne može valjda bit gori od Squillacija.![]()

Marco Reus ošo u Borusio
, priča se da bi to mogla biti prekretnica da gotze dođe nama 

Vođa zna.
Manonne na posudbi u Hull Cityu. 
Netreba se previse nadati. Ipak pricamo o Wengeru. Nama je plafon ako dovedemo 2 mlada igraca iz žnj lige. Nadam se da grjesim, ali vrjeme ce sve pokazati. Volio bi, da se uopste ne pisu spekulacije oko prelaska nekih igraca u Arsenal jer smo jednom vec prolazili kroz tu pricu (ljeto).

Dortmund sporting director Michael Zorc: "We have agreed with Mario that he plays next season in Dortmund,"nedim1993 je napisao/la:Marco Reus ošo u Borusio, priča se da bi to mogla biti prekretnica da gotze dođe nama
Netreba se previse nadati. Ipak pricamo o Wengeru. Nama je plafon ako dovedemo 2 mlada igraca iz žnj lige. Nadam se da grjesim, ali vrjeme ce sve pokazati. Volio bi, da se uopste ne pisu spekulacije oko prelaska nekih igraca u Arsenal jer smo jednom vec prolazili kroz tu pricu (ljeto).
- armin arsenalovac
- Kontakt:
SAD CITAM TAIWO U ARSENAL NA POSUDBU !!
ja procitah ovako .. http://www.givemefootball.com/premier-league/?id=163837armin arsenalovac je napisao/la:SAD CITAM TAIWO U ARSENAL NA POSUDBU !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.