FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Huska » 02 jan 2012, 12:41

Sta i dalje mahmurate :lol:

Tevez je opet aktuelan 8-) uh kako bi to bio dobar samar za one iz drugog dijela milana :D Moratti kao zvao Mancinia da cestita bozic i na kraju zavrsili sa pricom o Tevezu, do kraja sedmice ce se znati sta i kako...
Na kraju krajeva, i sam Claudio Ranieri je, iako uz osmjeh na licu, izjavio: "Tevez? A ko vam kaže da ga i mi ne pratimo?"
Ima nesto sigurno...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 02 jan 2012, 17:46

Nek ide u Milan,nek ostane u Cityu il nek radi sta hoce samo ga nemoj u Inter ;)

Pojavila se zanimljiva informacija po kojoj bi Zarate put Firenze,a Montolivo u Inter.Volio bih kad bi se ovo ostvarilo.

P.S. Sretna nova svima,sve najbolje :D
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 jan 2012, 20:46

Tevez bi nam sjeo ko bdali pleska,, jes da ga nevolim kao igraca al takav nam sada treba koji moze sam prodriblati i dati gol,, jer od MIlitovih sirenja ruku i Pazzinijevog cekanja u 16 metara ,, dobro bi nam dosao igrac koji se bori!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 02 jan 2012, 21:53

Balotelli svela: "Moratti mi rivuole, ho parlato con l'Inter ma per ora..."

8-)

Vratit ce se odbjegli sin jedan dan :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 02 jan 2012, 23:35

Giampaolo Pazzini se osvrnuo na dosadašnji dio sezone i pričao o planovima i željama za budućnost. Intervju koji je izašao u današnjem izdanju Gazzette dello Sport Vam u potpunosti prenosimo:

Ocjena za prvi dio sezone:
"Ekipa, do sada, zaslužuje šest i po, sredina od osam iz drugog dijela i pet od početka sezone. Ja sam imao period kad nisam baš bio briljantan, falilo mi je lucidnosti i koncentracije. Dodajem međutim sljedeće: da nisam pogodio prečke protiv Juventusa, Cagliarija i Leccea imao bi na kontu šest golova. Naljutio sam se jedino u Novari: razumio sam da startam i onda u svlačionici pročitam na ploči Castaignos, Milito, Forlan."

Ranieri?
"Zna držati grupu, zbog velikog iskustva. Zna ti dati mirnoću. I ne kažem to zato jer uvijek igram. Inter se polako vraća: povratak Lucija, Maicona i Forlana su od iznimne važnosti. Ekipa možda i igra loše, ali pobijeđuje."

Derbi može postati odlućujući?
"Derbi protiv Milana će biti prekretnica, lastik za nastavak sezone. Ne smijemo kiksati."

Ali već u subotu protiv Parme ne smijete kiksati:
"Ako izgubimo sami ćemo se kazniti..."

Dakle, povratak Maicona, Sneijdera i Forlana su od velikog značaja:
"Maiconovi ubačaji su mi falili. Kada je bio van terena ponavljao sam mu da jedva čekam da se vrati. Govorio sam mu da požuri. Sneijder je krucijalan za ekipu. Forlan je veoma važan, sa njim je lako igrati, zna igrati i kao trequartista i kao drugi napadač."

Treće mjesto?
"Kada pomislimo gdje smo bili prije dva mjeseca, sada postaje naš cilj. Ali nije u Interovom stilu juriti za trećim mjestom. Moramo pobijeđivati što više i razmišljati i dalje o scudettu."

Makar i sa ponekim pojačanjem sa mercata?
"Neću praviti fotorobot, ali volio bi da dođe netko ko je u stanju promijeniti lice ekipe, umjesto trojice koji ne mjenjaju mnogo.

Dobro je to Pazzo rekao, još da ga MM posluša i istrese kesu..

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 jan 2012, 14:44

Sa'š vidit kad prodaju Snajdera i dovedu Teveza :) Ne bi me iznenadilo ni sekundu!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 jan 2012, 17:02

Pozdrav svima 8-)
3 je ,ee ljudi do sada ste trebali izlapiti,odlapiti i sve na - iti . .. :D

Ma kakva prodaja Sneijdera ,do toga sigurno nece doci . A dolazak teveza ? sto da ne ? ali ,ali samo ako se rijesimo nekog od napadaca .. Forlan ,Milito ,Pazzini ,Zarate, Castagnios + Tevez - bilo bi previse ,rijesiti je jednog ,eventualno 2 - ce i tek onda shoping ( :mrgreen: ) do tada ...

Edit : Najbolji svjetski playmakeri prema izboru IFFHS-a:

1. Xavi Hernandez (Špa/Barcelona) 232 boda
2. Lionel Messi (Arg/Barcelona) 147
3. Andres Iniesta (Špa/Barcelona) 110
4. Mesut Özil (Njem/Real Madrid) 59
5. Cristiano Ronaldo (Por/Real Madrid) 47
6. David Silva (Špa/Manchester City) 31
7. Wesley Sneijder (Niz/Inter) 22
8. Xabi Alonso (Špa/Real Madrid) 19
9. Diego Forlan (Uru/Inter) 17
10. Cesc Fabregas (Špa/Barcelona) 15
Andrea Pirlo (Ita/Juventus) 15
12. Franck Ribery (Fra/Bayern) 10
13. Bastian Schweinsteiger (Njem/Bayern) 9
14. Luka Modrić (Hrv/Tottenham) 8
15. Frank Lampard (Eng/Chelsea) 5
16.Javier Pastore (Arg/Paris Saint-Germain) 5
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 jan 2012, 20:58

Izgleda da cemo se uskoro vratiti formaciji 4-2-3-1,a da nam se na ljeto smijesi napad Lavezzi-Pazzo-Tevez 8-)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 03 jan 2012, 22:51

Caldirola in prestito al Brescia
Di Marzio je na svom blogu naveo mogućnost da Caldirola ode na posudbu u Bresciu, što možda i nije loše u ovom momentu kada nema šansu da igra.
Po talijanskim medijima Zarate se vraća u Rim već u januaru.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 04 jan 2012, 01:26

Juan mijenja Caldirolu.Iskreno mislim da je Luca mogo igrat i u Serie A (posudba,al spominje se i Cesena) al sta je tu je...

Sto se tice Maura,kolko god da mi je drag,realno je da on nije igrac za Intera i najbolje za sve je da on ode !

Sto se tice mercata volio bih da osim Juana dovedu jos jednog veznjaka i to je to. Kljuc ce biti naredne dvije utakmice i ako ih dobijemo ne samo da smo uveliko u igri za prva tri mjesta vec i za scudetto.

Forza Inter ! Forza Branca (ne bil sta pametno uradio) :mrgreen:

Lucio idiote umri !

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 04 jan 2012, 15:59

Nisam ocekivao da cete tako brzo vracati Zaratea ...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 04 jan 2012, 16:57

Nije niko,al ne igra a i ono sto igra nije se bas proslavio.Meni je zao jer je dobar igrac iako to nije pokazao,al sta je tu je...

Nego :

[youtube][/youtube]

8-) 8-) 8-) :geek:

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 04 jan 2012, 17:50

SkySports: "Entro 48 ore Inter in Inghilterra per Tevez. E il City..."
Iako nam je napad u qrcu odlaskom Samua i Tevez definitivno nije loš igrač ovaj me transfer neće puno dojmiti, jer ovaj se nigdje nije skrasio i uvijek mu nešto smeta.Plata mu neće biti mala sigurno, a cijelo vrijeme se tambura o FFP-u.
Još ako prodaju Wesa da bi se ovaj doveo,nemam riječi nek sve ide u pm...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 04 jan 2012, 17:58

Steta sto Wesa na uvalismo na ljeto nekome, nema od njega nista vise. Dzaba mu sve kada on pola sezone provede u bolnici, a kako je igrao u zadnje vrijeme bolje je i da ostane u bolnici, jer ne treba nam njegovo mlataranje rukama.

Ako Branca dovede Teveze malo ce barem popraviti dojam na svoje dosadasnje poslove...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 04 jan 2012, 18:05

Huska je napisao/la:Steta sto Wesa na uvalismo na ljeto nekome, nema od njega nista vise. Dzaba mu sve kada on pola sezone provede u bolnici, a kako je igrao u zadnje vrijeme bolje je i da ostane u bolnici, jer ne treba nam njegovo mlataranje rukama.

Ako Branca dovede Teveze malo ce barem popraviti dojam na svoje dosadasnje poslove...
Nije problem Wesa prodati, nego ko će ga zamijeniti, ovi klinci mu nisu ni do koljena ...

Čekalo se na onakvoga igrača godinama, i sada ga tušnuti da se dovede Tevez koji je u svakom klubu gdje je igrao zatvorio sebi vrata...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 04 jan 2012, 18:07

Da je to Sneijder iz sezone 09/10 i ja bih rekao da mu klinci nisu ni do koljena, ali Coutinho i Ricky trenutno mogu vise dati nego on.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 04 jan 2012, 19:12

Inter, UFFICIALE: Caldirola passa al Brescia
Kako smo jučer i nagovjestili, dobro je za Luku da igra...
Jovetic all'Inter, Milito alla Fiorentina!
E to bi već bio posao...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 04 jan 2012, 19:16

Inter ima zamjenu za Sneijdera i zato sam misljenja da on na ljeto skoro pa sigurno odlazi.

Forlan se izgleda ponovo povrijedio i upitan je za Parmu ! :twisted: Nadam se da ce biti spreman za derbi...

Zvanicno je za Caldirolu,otisao je u Bresciu na posudbu.

U Peruu se raspisali da je Farfan zavrsio transfer u Inter ali kako stvari stoje to je suplja.

I da,jos uvijek je aktuelan Tevez.Iskreno se nadam da ovaj smrad ocima Intera nece vidjet !

@Mister No

Nema sanse da Jo-Jo dodje u Inter. Inter i Fiorentina su u jako losim odnosima (braca Della Valle nisu dobri sa Morattiem),a i bilo bi smjesno da daju Jovetica za polumrtvog igraca bez obzira koliko bi jos kesa dobili...

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 04 jan 2012, 19:31

Mago ,
znam da su male šanse za tu zamjenu, ali tamo je neko sranje a Jovetić je već izjavio da želi u veći klub, trebalo bi to malo zaganjati.Ako je već Vargas pušten, ovoga ne treba..

Ja ne dijelim vaše mišljenje oko Wesa glede toga da ga ima ko zamijeniti .Još ljetos sam bio pobornik njegove prodaje a ostanka Samua .Ne vidim ja u Cou i Rickyju to odnosno igrača njegovog kvaliteta, Wes je u njihovim godinama bio zvijer.Slažem se da nije to onaj Wes ali ne treba tek tako otpisivati čovjeka koji je još prije godinu i po bio na tronu kako sa Intero tako i repkom.
Prodati ga za dobre pare ali isto tako gledati da se dovede kvalitetna zamjena, ništa Poli ili Kucka, druga je to liga u odnosu na Wesa.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 04 jan 2012, 19:44

Pazi kad tako napises slazem se s tobom. Sneijder jeste nezamjenjiv al on u ovom trenutku nije neophodan Interu (kolko god to cudno zvucalo :mrgreen: ). Dosada je odigro kolko,desetak utakmica i nije bas bio prevaga na tim utakmicama,cak smo najbolje igre pruzali kad njega nije bilo. Da se razumijemo,on je meni nenormalno drag igrac i ja ga ne bih prodavo al misljenja sam da ce zbog sve ovoga on na ljeto biti prodan. A uz sve to imas mladog Coutinha i sezonu iskusnijeg Alvareza koji ga mogu zamijenit. Jos se spominje i Lucas tako da mislim da je od ljeta Wes bivsi igrac Intera.

Ono sto mene brine trenutno je to sto se nista ne dovodi. Licno sam ocekivo da cemo vec do utakmice sa Parmom imati na raspolaganju 2 nova igraca,al cini se da nasi fakat cekaju da vide kako ce proci ove dvije utakmice,te ako ih dobijemo da dovedu "velika" pojacanja,a u suprotnom ponovo mlade,talentovane igrace.

Ovoj ekipi trebaju 2 igraca koja ce biti titolari fissi a ne neko ko ce popunit rupe. Tevez bi s te strane bio odlicno rjesenje,al njega nikako ne zelim u Interu.

Lucio idiote umri !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.