Tevez je opet aktuelan

Ima nesto sigurno...Na kraju krajeva, i sam Claudio Ranieri je, iako uz osmjeh na licu, izjavio: "Tevez? A ko vam kaže da ga i mi ne pratimo?"
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ima nesto sigurno...Na kraju krajeva, i sam Claudio Ranieri je, iako uz osmjeh na licu, izjavio: "Tevez? A ko vam kaže da ga i mi ne pratimo?"
Di Marzio je na svom blogu naveo mogućnost da Caldirola ode na posudbu u Bresciu, što možda i nije loše u ovom momentu kada nema šansu da igra.Caldirola in prestito al Brescia
Iako nam je napad u qrcu odlaskom Samua i Tevez definitivno nije loš igrač ovaj me transfer neće puno dojmiti, jer ovaj se nigdje nije skrasio i uvijek mu nešto smeta.Plata mu neće biti mala sigurno, a cijelo vrijeme se tambura o FFP-u.SkySports: "Entro 48 ore Inter in Inghilterra per Tevez. E il City..."
Nije problem Wesa prodati, nego ko će ga zamijeniti, ovi klinci mu nisu ni do koljena ...Huska je napisao/la:Steta sto Wesa na uvalismo na ljeto nekome, nema od njega nista vise. Dzaba mu sve kada on pola sezone provede u bolnici, a kako je igrao u zadnje vrijeme bolje je i da ostane u bolnici, jer ne treba nam njegovo mlataranje rukama.
Ako Branca dovede Teveze malo ce barem popraviti dojam na svoje dosadasnje poslove...
Kako smo jučer i nagovjestili, dobro je za Luku da igra...Inter, UFFICIALE: Caldirola passa al Brescia
E to bi već bio posao...Jovetic all'Inter, Milito alla Fiorentina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.