Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rolex312
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rolex312 » 04 jan 2012, 12:48

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nema ni špekulacija.. :mrgreen: Rizo, pa gdje su ta 3 igrača, zar nisu potpisali? :lol:

To brate i mene brine, ni špekulacija nema. :roll: :roll:
Nad nama nebo ima da gori!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 jan 2012, 13:38

Kako stvari stoje Kuyt je vrlo blizu Galatasaraya.
Posto nije u pocetnom sastavu LFC, a na ljeto zali igrati u nacinalnom timu na euru2012 dao je svoje zahtjeve Galatasarayu.Celnici kluba su na pregovorima u Liverpoolu.

slika
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2012, 13:39

Otvara se prostor Bentu ili Podolskom. :mrgreen:

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 04 jan 2012, 13:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Otvara se prostor Bentu ili Podolskom. :mrgreen:
Pa podolski nece maknut nigdje do kraja sezone,sto se tice benta sto da ne samo da ne gulimo neke velike pare na njemu,15+ za mene licno je puno.
"You'll Never Walk Alone"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jan 2012, 14:45

Stivi_Dzi je napisao/la:
harishp je napisao/la:Taj ti najbolji stoji,zivopisan k'o i ti.
Nisi se ti džaba do zadnjeg kola borio za titulu Zlatna Kanta ;)

Što se tiče utakmice, rezultat ne pokazuje pravi odnos stvari na terenu. Ljudi nisu imali šanse kako treba. Doduše nismo ni mi bili na nivou. Mislim da je nedostatak igrača koji mogu donijet prevagu u našem timu jedini problem poraza. Adam je nešto ko playmaker jel ? Pa šta on zna hoće mi neko reći ? Centaršut, Dugi pas, Kratki pas ? pa tom liku ništa ne ide. Odigra jednu utakmicu na nivou i onda nestane, nema ga u sljedećih tri. Prosječan igrač, prava osobina prosječnog igrača. Sinoć smo vidjeli kolko imamo lošu klupu i mislim da sad svi znamo da su pojačanja potrebna, ali ako će ta pojačanja biti u vidu Benta i sličnih njemu onda bolje da ne dovodimo u januaru.
I ono niđe nisam vidio samo kod nas, Carroll sam u šesnestercu a oko njega pet igrača Citya :roll: Da nije smiješno bilo bi žalosno. I sad daj loptu Gerrardu da se on namjesti i pogodi Carrolla u glavu, igra nam se svodi na igru Engleske sa jednog od Svjetskih prvenstava, kad sve što su radili Albioni je bilo : dodaj loptu Beckhamu ovaj ide na centaršut a u petercu je Crouch.

Kolko su ove glasine istina to ne znam, al ja bi volio vidjet Podolskog i Lucasa iz Sao Paola u našim redovima :D
ne znam ni ja koliko su tacne al i ja bi bio jako sretan kad bi ta dvojica dosla. znas i ti sta valja :D mozda jos montolivo jer nekako steta ga ne dovesti skoro đaba.

ovih dana cu staviti spisak igraca kojima isticu ugovori na kraju sezone a koji bi nam jako dobro dosli pa ce i spekulacije da krenu odma :D

@reds foreve ne da su bili sretni kada su ti igraci koje danas pljuju dolazili nego ih je vecina bila euforicna... sve ovo pljuvanje i nezadovoljstvo je proizvod samo jedne stvari a to su nerealna ocekivanja koja ljudi imaju.
You are someone else I am still right here

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2012, 16:00

Stivi_Dzi je napisao/la:
harishp je napisao/la:Taj ti najbolji stoji,zivopisan k'o i ti.
Nisi se ti džaba do zadnjeg kola borio za titulu Zlatna Kanta ;)

Što se tiče utakmice, rezultat ne pokazuje pravi odnos stvari na terenu. Ljudi nisu imali šanse kako treba. Doduše nismo ni mi bili na nivou. Mislim da je nedostatak igrača koji mogu donijet prevagu u našem timu jedini problem poraza. Adam je nešto ko playmaker jel ? Pa šta on zna hoće mi neko reći ? Centaršut, Dugi pas, Kratki pas ? pa tom liku ništa ne ide. Odigra jednu utakmicu na nivou i onda nestane, nema ga u sljedećih tri. Prosječan igrač, prava osobina prosječnog igrača. Sinoć smo vidjeli kolko imamo lošu klupu i mislim da sad svi znamo da su pojačanja potrebna, ali ako će ta pojačanja biti u vidu Benta i sličnih njemu onda bolje da ne dovodimo u januaru.
I ono niđe nisam vidio samo kod nas, Carroll sam u šesnestercu a oko njega pet igrača Citya :roll: Da nije smiješno bilo bi žalosno. I sad daj loptu Gerrardu da se on namjesti i pogodi Carrolla u glavu, igra nam se svodi na igru Engleske sa jednog od Svjetskih prvenstava, kad sve što su radili Albioni je bilo : dodaj loptu Beckhamu ovaj ide na centaršut a u petercu je Crouch.

Kolko su ove glasine istina to ne znam, al ja bi volio vidjet Podolskog i Lucasa iz Sao Paola u našim redovima :D
Tebi kanta i ne treba kad si sam oblikovan u proporciji kante koja ne moze ni stati u avatar,pa si vjerovatno zbog toga ostao blanko.A bas bi ti lijepo stajao avatarcic,.
Sto se tice utakmice,kazes ljudi nisu ni imali sanse kako treba a dobili 3-0.Sta bi se desilo da su pored svega imali i koju sansu,kako ne treba?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 jan 2012, 16:49

Opet se slažem sa @Valenciom.Niti jedan od nabrojanih igrača od strane @Arnelinha po meni ne bi drastično popravio igru Liverpoola.Trenutno je neophodno pojačanje u napadu.Eh sad opet ponavljam bolje je da ne rasipaju novac bezveze nego nek' ga sačuvaju pa probaju dovesti nekog vrhunskog igrača.Definitivno se slažem da bi riješenje u napadu bio Hulk.Pa mislim da bar 2 godine o njemu pišem na ovoj temi al' Porto je odbio ako se ne varam 87 miliona od Anžia :shock: tako da... .Liverpool se sada zaista nalazi u nezahvalnoj situaciji.Igra se popravila drastično al' nedostaje tu jedan golgeter.

Također kao što @Valencia napisa ne bi bilo loše početi igrati sa 4-3-3 formacijom.U ovoj 4-5-1 klasični napadač je osuđen na borbu sa skoro kompletnom protivničkom odbranom s obzirom da imaš inferiorne Downinga i Kuyta.Kada je Liverpool bio 2.u ligi Gerrard i Torres su bili na vrhuncu,odigrali vjerovatno najbolje sezone u karijeri.Mada moram priznati da se čudim kako je Liverpool tada uopće bio tako blizu titule.

Više mi je dosadilo pisati o mogućim pojačanjima,nek' dovedu koga hoće. :P
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 jan 2012, 16:55

evo ga:

LFC Transfer Speculations
Alright i dont know what you guys will make of it...but Darren Bent stayed the Marriott and Albert Hotel in Manchester...no other Aston Villa players were there with him.

Birmingham Airport > Manchester Airport > Liverpool :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 04 jan 2012, 17:15

[youtube][/youtube]
Obratite pažnju na naziv ovog videa. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 jan 2012, 17:24

ma kakvi, neće on doći, čiste špekulacije.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 04 jan 2012, 17:26

harishp je napisao/la:Tebi kanta i ne treba kad si sam oblikovan u proporciji kante koja ne moze ni stati u avatar,pa si vjerovatno zbog toga ostao blanko.A bas bi ti lijepo stajao avatarcic,.
Sto se tice utakmice,kazes ljudi nisu ni imali sanse kako treba a dobili 3-0.Sta bi se desilo da su pored svega imali i koju sansu,kako ne treba?
Šta se lijepiš ko muha na g.ovno jbt, Nit sam ti se obratio nit sam želio sa tobom da ulazim u diskusiju zato što znam kakav si paćenik, nisi džaba bio jedan od glavnih kandidata za najgoreg forumaša. A avatar ko avatar, svejedno mi, ko što reko admin nije obavezan, ima puno forumaša koji ga ne koriste.

A to da nisu imali šansi, stojim iza toga, prvi gol više sretno i zbog kiksa našeg golmana, drugi iz kornera i treći iz nepostojećeg penala, Ni jednom nisu zaprijetili našem golu iz igre i pokazali da su nadmoćniji i dosta jači. Rezultat će ovo sve bacit u vodu, al svako ko je gledo tekmu zna o čemu pričam.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 04 jan 2012, 17:28

Carlo je napisao/la:ma kakvi, neće on doći, čiste špekulacije.
Neznam brate, ali ova stranica na facebooku je pouzdana. Prvi su znali za transfer Adama i Bellamya. :roll: Po meni je Bent strasno pojacanje..
Nad nama nebo ima da gori!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2012, 17:34

Stivi_Dzi je napisao/la:
harishp je napisao/la:Tebi kanta i ne treba kad si sam oblikovan u proporciji kante koja ne moze ni stati u avatar,pa si vjerovatno zbog toga ostao blanko.A bas bi ti lijepo stajao avatarcic,.
Šta se lijepiš ko muha na g.ovno jbt, Nit sam ti se obratio nit sam želio sa tobom da ulazim u diskusiju zato što znam kakav si paćenik, nisi džaba bio jedan od glavnih kandidata za najgoreg forumaša. A avatar ko avatar, svejedno mi, ko što reko admin nije obavezan, ima puno forumaša koji ga ne koriste.

A to da nisu imali šansi, stojim iza toga, prvi gol više sretno i zbog kiksa našeg golmana, drugi iz kornera i treći iz nepostojećeg penala, Ni jednom nisu zaprijetili našem golu iz igre i pokazali da su nadmoćniji i dosta jači. Rezultat će ovo sve bacit u vodu, al svako ko je gledo tekmu zna o čemu pričam.
Bolje to nego kao ti go-vno na muhu.
Nisi se obratio a frajo citira moj post :roll: Kako ti rece do zadnjeg kola :lol: , toliko o pacenistvu.
Sto se tice avatara malo ti morgen svejedno,kukao si ko zla godina,tako da....
A to za sanse objesi macku o rep.MC je imao sedam suteva direktno na gol a Liverpool 6.Znaci matematika,objektivnost nula.Plus nedosudjeni penal i 100% igrano rukom i jos pola sata igrati sa igracem vise a umjesto da daju oni prime jos jedan gol.Nigdje veze,kao ni ti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 04 jan 2012, 17:38

Ovaj Stivi dzi i harishp bi se mogli negdje drugo prepucavati
You talkin' to me ?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jan 2012, 17:40

Mamba je napisao/la:Ovaj Stivi dzi i harishp bi se mogli negdje drugo prepucavati
Reci gdje, @Los Blanose. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 jan 2012, 17:41

Rolex312 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:ma kakvi, neće on doći, čiste špekulacije.
Neznam brate, ali ova stranica na facebooku je pouzdana. Prvi su znali za transfer Adama i Bellamya. :roll: Po meni je Bent strasno pojacanje..
ali su zato fulili najmanje 100, samo kad se sjetim prije godinu dana kada su pričali da je Elia potpisao...

http://sportsport.ba/ino_fudbal/reus-po ... mund/71603" onclick="window.open(this.href);return false;

jedan manje

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2012, 17:43

Zaista bih volio da Bent potpiše. ;)

Rafa Benitez
Kontakt:

Post Postao/la Rafa Benitez » 04 jan 2012, 17:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:Zaista bih volio da Bent potpiše. ;)
Nema navijača koji to ne bi volio, drugo su lažni moralisti. 340 utakmica 144 gola u EPL. Svaki dalji komentar je suvišan.
Te golove je davao u šaban ekipama, a neko će doći i reći igrao je za Tottenham i nije uspio. Za njih je odigrao 79 utakmica i dao 25 golova, a nejčešće je bio treći napadač, ponekad i četvrti. Igrao je tada u timu koji jednostavno nije snažan ni 50% ovog današnjeg Tottenhama.
Darren Bent welcome to Liverpool.

Sa Oldhamom igramo u petak u 21 sat.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 04 jan 2012, 17:57

Dovođenje Benta znači da je i Kenny skontao kako je usro s Carrollom. :?
Zola in, Zola passes, Zola scores !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jan 2012, 17:59

ja ne bi volio ako je cijena 25 miliona...
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 5 gostiju.