OTNYS_YNWA je napisao/la:Nema ni špekulacija..Rizo, pa gdje su ta 3 igrača, zar nisu potpisali?
To brate i mene brine, ni špekulacija nema.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
OTNYS_YNWA je napisao/la:Nema ni špekulacija..Rizo, pa gdje su ta 3 igrača, zar nisu potpisali?
Pa podolski nece maknut nigdje do kraja sezone,sto se tice benta sto da ne samo da ne gulimo neke velike pare na njemu,15+ za mene licno je puno.OTNYS_YNWA je napisao/la:Otvara se prostor Bentu ili Podolskom.
ne znam ni ja koliko su tacne al i ja bi bio jako sretan kad bi ta dvojica dosla. znas i ti sta valjaStivi_Dzi je napisao/la:Nisi se ti džaba do zadnjeg kola borio za titulu Zlatna Kantaharishp je napisao/la:Taj ti najbolji stoji,zivopisan k'o i ti.
Što se tiče utakmice, rezultat ne pokazuje pravi odnos stvari na terenu. Ljudi nisu imali šanse kako treba. Doduše nismo ni mi bili na nivou. Mislim da je nedostatak igrača koji mogu donijet prevagu u našem timu jedini problem poraza. Adam je nešto ko playmaker jel ? Pa šta on zna hoće mi neko reći ? Centaršut, Dugi pas, Kratki pas ? pa tom liku ništa ne ide. Odigra jednu utakmicu na nivou i onda nestane, nema ga u sljedećih tri. Prosječan igrač, prava osobina prosječnog igrača. Sinoć smo vidjeli kolko imamo lošu klupu i mislim da sad svi znamo da su pojačanja potrebna, ali ako će ta pojačanja biti u vidu Benta i sličnih njemu onda bolje da ne dovodimo u januaru.
I ono niđe nisam vidio samo kod nas, Carroll sam u šesnestercu a oko njega pet igrača CityaDa nije smiješno bilo bi žalosno. I sad daj loptu Gerrardu da se on namjesti i pogodi Carrolla u glavu, igra nam se svodi na igru Engleske sa jednog od Svjetskih prvenstava, kad sve što su radili Albioni je bilo : dodaj loptu Beckhamu ovaj ide na centaršut a u petercu je Crouch.
Kolko su ove glasine istina to ne znam, al ja bi volio vidjet Podolskog i Lucasa iz Sao Paola u našim redovima
Tebi kanta i ne treba kad si sam oblikovan u proporciji kante koja ne moze ni stati u avatar,pa si vjerovatno zbog toga ostao blanko.A bas bi ti lijepo stajao avatarcic,.Stivi_Dzi je napisao/la:Nisi se ti džaba do zadnjeg kola borio za titulu Zlatna Kantaharishp je napisao/la:Taj ti najbolji stoji,zivopisan k'o i ti.
Što se tiče utakmice, rezultat ne pokazuje pravi odnos stvari na terenu. Ljudi nisu imali šanse kako treba. Doduše nismo ni mi bili na nivou. Mislim da je nedostatak igrača koji mogu donijet prevagu u našem timu jedini problem poraza. Adam je nešto ko playmaker jel ? Pa šta on zna hoće mi neko reći ? Centaršut, Dugi pas, Kratki pas ? pa tom liku ništa ne ide. Odigra jednu utakmicu na nivou i onda nestane, nema ga u sljedećih tri. Prosječan igrač, prava osobina prosječnog igrača. Sinoć smo vidjeli kolko imamo lošu klupu i mislim da sad svi znamo da su pojačanja potrebna, ali ako će ta pojačanja biti u vidu Benta i sličnih njemu onda bolje da ne dovodimo u januaru.
I ono niđe nisam vidio samo kod nas, Carroll sam u šesnestercu a oko njega pet igrača CityaDa nije smiješno bilo bi žalosno. I sad daj loptu Gerrardu da se on namjesti i pogodi Carrolla u glavu, igra nam se svodi na igru Engleske sa jednog od Svjetskih prvenstava, kad sve što su radili Albioni je bilo : dodaj loptu Beckhamu ovaj ide na centaršut a u petercu je Crouch.
Kolko su ove glasine istina to ne znam, al ja bi volio vidjet Podolskog i Lucasa iz Sao Paola u našim redovima
Šta se lijepiš ko muha na g.ovno jbt, Nit sam ti se obratio nit sam želio sa tobom da ulazim u diskusiju zato što znam kakav si paćenik, nisi džaba bio jedan od glavnih kandidata za najgoreg forumaša. A avatar ko avatar, svejedno mi, ko što reko admin nije obavezan, ima puno forumaša koji ga ne koriste.harishp je napisao/la:Tebi kanta i ne treba kad si sam oblikovan u proporciji kante koja ne moze ni stati u avatar,pa si vjerovatno zbog toga ostao blanko.A bas bi ti lijepo stajao avatarcic,.
Sto se tice utakmice,kazes ljudi nisu ni imali sanse kako treba a dobili 3-0.Sta bi se desilo da su pored svega imali i koju sansu,kako ne treba?
Neznam brate, ali ova stranica na facebooku je pouzdana. Prvi su znali za transfer Adama i Bellamya.Carlo je napisao/la:ma kakvi, neće on doći, čiste špekulacije.
Bolje to nego kao ti go-vno na muhu.Stivi_Dzi je napisao/la:Šta se lijepiš ko muha na g.ovno jbt, Nit sam ti se obratio nit sam želio sa tobom da ulazim u diskusiju zato što znam kakav si paćenik, nisi džaba bio jedan od glavnih kandidata za najgoreg forumaša. A avatar ko avatar, svejedno mi, ko što reko admin nije obavezan, ima puno forumaša koji ga ne koriste.harishp je napisao/la:Tebi kanta i ne treba kad si sam oblikovan u proporciji kante koja ne moze ni stati u avatar,pa si vjerovatno zbog toga ostao blanko.A bas bi ti lijepo stajao avatarcic,.
Sto se tice utakmice,kazes ljudi nisu ni imali sanse kako treba a dobili 3-0.Sta bi se desilo da su pored svega imali i koju sansu,kako ne treba?
A to da nisu imali šansi, stojim iza toga, prvi gol više sretno i zbog kiksa našeg golmana, drugi iz kornera i treći iz nepostojećeg penala, Ni jednom nisu zaprijetili našem golu iz igre i pokazali da su nadmoćniji i dosta jači. Rezultat će ovo sve bacit u vodu, al svako ko je gledo tekmu zna o čemu pričam.
Reci gdje, @Los Blanose.Mamba je napisao/la:Ovaj Stivi dzi i harishp bi se mogli negdje drugo prepucavati
ali su zato fulili najmanje 100, samo kad se sjetim prije godinu dana kada su pričali da je Elia potpisao...Rolex312 je napisao/la:Neznam brate, ali ova stranica na facebooku je pouzdana. Prvi su znali za transfer Adama i Bellamya.Carlo je napisao/la:ma kakvi, neće on doći, čiste špekulacije.Po meni je Bent strasno pojacanje..
Nema navijača koji to ne bi volio, drugo su lažni moralisti. 340 utakmica 144 gola u EPL. Svaki dalji komentar je suvišan.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zaista bih volio da Bent potpiše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.