FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

braoolyo
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la braoolyo » 30 dec 2011, 17:24

radoja je napisao/la:Podržavam Krstajića,ali isto tako smatram da i on kao član UO neke stvari trebao ili reći ranije ili sačekati kraj sezone pa tada reći,a ne ovako u pola sezone,pred važne pripreme....
Pa na kraju sezone imas jos vaznije pripreme i jos vazniji prelazni rok u kojem trebas pripremiti ekipu za Ligu Sampiona. Ovako imas tim koji ce sigurno igrati na proljece (minus jedan-dva igraca) i vec osiguranu titulu. Dakle puno je bolje za Partizan sto je sad rekao ono sto je imao reci (a nije rekao nista, sjetimo se najave 'Srbija mora znati istinu o tome sta se desava u Partizanu').

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2011, 20:14

braoolyo je napisao/la:
radoja je napisao/la:Podržavam Krstajića,ali isto tako smatram da i on kao član UO neke stvari trebao ili reći ranije ili sačekati kraj sezone pa tada reći,a ne ovako u pola sezone,pred važne pripreme....
Pa na kraju sezone imas jos vaznije pripreme i jos vazniji prelazni rok u kojem trebas pripremiti ekipu za Ligu Sampiona. Ovako imas tim koji ce sigurno igrati na proljece (minus jedan-dva igraca) i vec osiguranu titulu. Dakle puno je bolje za Partizan sto je sad rekao ono sto je imao reci (a nije rekao nista, sjetimo se najave 'Srbija mora znati istinu o tome sta se desava u Partizanu').
potpuno si u pravu, najbolje vrijeme za obračun je upravo sad......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2012, 14:34

Ako Mateja dodje za sportskog pokusace Djuri da podvali Ten Catea za novog trenera.S obzirom na Djurinu sklonost ka parama od toga nema nista rekao bih. :roll:

Pojavila se informacija da Stojkovic ode u Azerbejdzan.Jbg ne moze BOjana bez Stamenog. :lol: :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 jan 2012, 14:43

Slušam danas kažu Ivan Tomić najbliži mjestu sportskog direktora pa mi ništa nije jasno. :? Zar to mjesto nije već kaparisao Kežman, a Tomić je još prije desetak dana odbio đurića?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2012, 14:47

alan_kardec je napisao/la:Slušam danas kažu Ivan Tomić najbliži mjestu sportskog direktora pa mi ništa nije jasno. :? Zar to mjesto nije već kaparisao Kežman, a Tomić je još prije desetak dana odbio đurića?
Kezman je pre par dana vec vidjen kao sportski direktor,ali se onda Tomic pre 2-3 dana niotkuda opet pojavio za to mesto. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 jan 2012, 14:23

Ja Kezmana uopste ne vidim kao kvalitetnog menadzera, rukovodioca bilo cega. Sto se tice Henka i bilo kog stranog trenera protiv toga sam. Mi nemamo taj kvalitet da dodje neki stranac i postavlja taktiku. Nama treba neko ko razumije nas mentalitet, a i kvalitetan je. To od stranaca mogu samo oni iz Ex-Yu, ili neki Bugar, Grk ili Turcin. Ostali, ne!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 05 jan 2012, 01:16

" onclick="window.open(this.href);return false;

alal vera 8-) 8-) 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2012, 14:52

Sta kaze Chelsea poslao ponudu za Meda. :lol: :lol: :lol:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 jan 2012, 14:59

Devil je napisao/la:Sta kaze Chelsea poslao ponudu za Meda. :lol: :lol: :lol:
A ti ne vjerujes u to?

Al' ovo mi je jace: http://www.zurnal.rs/2012/01/04/zasto-s ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dokazan, pobjednik, karakter, specijalista, takmicar, izdrzljiv, otvoren, planer, stvaralac... pomislio bi covjek da se prica o SAF-u :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2012, 15:03

braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sta kaze Chelsea poslao ponudu za Meda. :lol: :lol: :lol:
A ti ne vjerujes u to?

Al' ovo mi je jace: http://www.zurnal.rs/2012/01/04/zasto-s ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dokazan, pobjednik, karakter, specijalista, takmicar, izdrzljiv, otvoren, planer, stvaralac... pomislio bi covjek da se prica o SAF-u :lol:
A ti verujes ? :?

24 godine,nista epohalno da zasluzi poziv u najjacu svetsku ligu,a jos vise ako se razmislja o tome da ide u klub gde na njegovoj poziciji stoje Essien,Meireles,Obi Mikel,Romeu i povremeno Ramires. :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 jan 2012, 15:12

Naravno da ne vjerujem. Zaboravio sam staviti " :D " iza recenice. :)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 jan 2012, 23:17

pa kad smo uvalili Tosica ser Aleksu koji je imao na krilima Nanija, Parka, CR7, Gigsa, mozemo vala i Meda Celziju! Mene raduje sto Stanoje ipak ostaje!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 07 jan 2012, 00:16

Pa vala i ne mozete. :?
Stanoje se svakim danom sve vise srozava. Steta, u pocetku njegove trenerske karijere u Partizanu mi se cinio 'drugaciji' od ostalih ali kako vrijeme prolazi...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 jan 2012, 01:13

Kako jadno od Stanojevića. Šta je sve izjavljivao i sad odjednom ostaje trener jer je partizan iznad svega. :lol: :lol: Pitam se za koliko mu je procenata plata uvećana u ovih zadnjih dvadesetak dana. :mrgreen:

" ", " се $.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 jan 2012, 16:40

Mir Boziji Hristos se rodi i sve najbolje braco u borbi protiv komunisticke i kapitalisticke gamadi iz kluba.

a za ove "brizne" jedan klip " onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2012, 17:06

Opet Zvezda na Partizanovoj temi.Do kada li boze ? :?
Samo navedi kakve ima veze ovaj klip sa pricom da li Stanojevic ostaje ili ne ?
Ja ne vidim nikakvu vezu. :? :roll:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 jan 2012, 18:09

Mogao sam staviti i na vasoj temi,ali rekoh necu da kokodacem kao vi ovde...Klip je odgovor na prozivke "moralnih" zvezdasa koji prigovaraju nemoralnom Stanojevicu,a cutali su da ne kazem ko sta kad je njihov presvetli Robi pojeo **** u vezi Vilote.Jel sada veza jasnija?ili se treba crtati?
Poenta price je gledajte u svoje dvoriste i potrudite se da budete koliko toliko objektivni i pravicni....nemojte da se selektivni u pljuvanju.Uostalom imate vas forum koji je tradicionalno frustrirajuce nastrojen u zadnjih par godina pa tamo pljujte i pacoja i glodare itd,ostavite ove teme ciste.Eto jedna fina molba na ovaj veliki praznik

Jos jedan primer...
http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudb ... tizan.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2012, 18:20

A koji bi ti argument bio da se javio neko ko nije navijac Zvezde ? :?
Uzmimo da su ova dvojica navijaci Zeljeznicara,dakle nisu navijaci Zvezde,koji bi ti argument bio,to me bas interesuje.

Ja cu ti reci da izmedju ta dva slucaja nema ni 10% identicnosti,zasto to cu ti navesti ako te interesuje i kada ti das neki drugi argument koji ne pripada Crvenoj Zvezdi. ;)

Ovo sto igraci pricaju nikada ne uzimam za ozbiljno,normalno da ce biti ovakvog lozenja pred bitnije utakmice,ako si ikada pratio neke druge derbije u svetu videces sta se pise,razudicemo dresove je standardni repertoar price. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 jan 2012, 18:26

Gle ovako da je Zeljin navijac,Velezom ili neciji treci napisao ne bi odreagovao...ali opet nemaju oni razloga tako lajati ovde,zna se ko vrsi tu funkciju.E a kad vec taj neko izvrsi svoje,red je da dobije kontru zar ne?sto da cutimo na "domacem terenu",lepo zapusis usta sa 2,3 kontre i cao zdravo.
Jel bi ti meni odgovorio na primer da sam ja sad na vasoj temi rekao kako je Robi licemer prica jedno,radi drugo...ili Bajko...bi naravno.Ne bi sigurno cutao..
Sto se tice tih lozenja uglavnom ih rade maloumni igraci,uvek se ispostavi da onaj ko laje na kraju dobije po guzi.Drzi brale jezik za zubima i radi,treniraj pa na terenu pricaj,a ne po novinama.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jan 2012, 18:38

sasagmp je napisao/la:Gle ovako da je Zeljin navijac,Velezom ili neciji treci napisao ne bi odreagovao...ali opet nemaju oni razloga tako lajati ovde,zna se ko vrsi tu funkciju.E a kad vec taj neko izvrsi svoje,red je da dobije kontru zar ne?sto da cutimo na "domacem terenu",lepo zapusis usta sa 2,3 kontre i cao zdravo.
Jel bi ti meni odgovorio na primer da sam ja sad na vasoj temi rekao kako je Robi licemer prica jedno,radi drugo...ili Bajko...bi naravno.Ne bi sigurno cutao..
Sto se tice tih lozenja uglavnom ih rade maloumni igraci,uvek se ispostavi da onaj ko laje na kraju dobije po guzi.Drzi brale jezik za zubima i radi,treniraj pa na terenu pricaj,a ne po novinama.
Vidi sad ti ovako...
Momci sve sto su napisali su upravu.Zar je sada pohvalno kada neko tako pogazi svoju rec,a pre toga se jasno i odlucno iskenjas u facu svima,pri tome povuces i Rasovica sa sobom. :roll:
Ja sam prvi zamerio Robiju na tome sto gazi svoju rec,ali iskreno tada sam se jos uvek i nadao da ce je pogaziti jer nam je trebao stoper.
Ali osnovna i glavna razlika koja cini prevagu je da se ovde radi o Stanojevicu koji odlucuje sam o svojoj sudbini i on valjda zna sta je najbolje za njega.Ako se pre 15-ak dana toliko iskenjao sa Krstajicem o Djuricu i ostalim u Partizanu zasto sada nagla promena misljenja,zasto sada odjednom dolazi kao da nista nije bilo. :?
Vracamo se onda na Robija iako ne bi trebali na ovoj temi.Tu je stvar dosta komplikovanija ali isto tako za onoga ko hoce shvatice najbitnije razlike.Tu je bila relacija koja je isla na 3-4 strane za razliku od Stanojevica gde su bile samo 2 strane.
Robi da je sam odlucivao o Viloticu i da se iskljucio on PITAO,Vilotic ne bi sigurno igrao to ti garantujem.Ali su se tada umesali i Ostojic i Adzic i uprava i jos jaci likovi od njih koji su izvrsili pritisak na Robija da Vilotic NE SME biti odstranjen iz ekipe inace ce da lete glave(sto je naravno bio samo blef jer znaju da ne bi smeli da smene Robija zbog toga kao Pizona npr).Dakle slicnost 0 bodova.A da su oba pogazila svoju rec jesu. ;)

Ima tih igraca i u Partizanu da ne odstupam od teme koji se prave indijanci kao npr.on http://www.youtube.com/watch?v=yuamMR9vjms

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.