FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedva doso kući i zlo mi je... 

ma nisam jarane dosadno bolan pa sta da malo pisemo na poslu sam nemam sta raditHordeZla je napisao/la:ovaj covjek se registrovao samo da bi zakuhavaoanes78 je napisao/la:zavrseno 1-1 sad se kitari vesele
...i meni isto!nime_tm87 je napisao/la:Jedva doso kući i zlo mi je...

Osime, Amaru... pred 8.000 Manijaka na Grbavici niko od BH timova ne bi smeo da uzme bodove!
Zijanio si ona tri iz Zenice. Amare Osime uvek ces biti "samo" sin velikog trenera, Ivice Osima.

- 23 KING JAMES
- Kontakt:
e **** čovjek dobije dvije utakmice i to jednu protiv ekipe koja je jača od nas i super odigra neriješeno kod kuće s jednom od najjačih ekipa lige lošcole-ch je napisao/la:...i meni isto!nime_tm87 je napisao/la:Jedva doso kući i zlo mi je...![]()
Osime, Amaru... pred 8.000 Manijaka na Grbavici niko od BH timova ne bi smeo da uzme bodove!
Zijanio si ona tri iz Zenice. Amare Osime uvek ces biti "samo" sin velikog trenera, Ivice Osima.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
aje brate malo izvještaj za nas što nismo bili!nime_tm87 je napisao/la:Jedva doso kući i zlo mi je...
ultrasima otkazan bus 1 uoči samog polaska,dosta raje ispapilo prvi ja

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
evo ga,prvi kiks i odmah ste poceli da kudite amara a do prije samo dva sata ste se kleili u njega...ma bravo...svaka cast navijaci...
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Pa haj ti dodji levatu i natjeraj one debile da se bore. nemozes ti tu nista kad igraci NEZNAJU igrat fudbal ono je toliko glupo da kroz 7 igraca zrinjskog oce da doda loptu pa mene bi stid bilo a onim igracima zrinjskog *ebem sve zbog onih nevracenih lopti i zbog valjanja na terenu.cole-ch je napisao/la:...i meni isto!nime_tm87 je napisao/la:Jedva doso kući i zlo mi je...![]()
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
Sledecu izgubite u krizi ste kao i pitari. Sad vam je i Amar kriv 

Ispostavilo se da sam se sa razlogom pribojavao ove utakmice...
Crnjak.
Crnjak.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
nije amar igrao
ma dzaba kukaju dosta i bod sta ima vezealemao je napisao/la:nije amar igrao
sta je bilo zeljovci hocete li i dalje titulu...trebace jos doooosta uloziti love u tim da bi na nesto izgledao..i naravno da pritom ne dovode trecerazredne igrace iz Srbije Hrvatske itd... 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
amar je strucnjak **** ove price treba biti zadovoljan i sa bodom ako se ne varam zrinjski je aktuelni sampion BIH jer treba ipak prvaku uzeti bod bez obzira iako se kuci igra
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
E ovako sad sa tekme...Zrinjski predobro odigrao i bio bolji u prvih 45' i realno trebali su voditi u 1 poluvremenu...go smo dali iz penala iskreno nisam mogo sa juga vidjeti jel. Go primamo nakon greske Bekrica koji grijesi na sredini terena dok su nasi vec bili u kontri, kad je pogrjesio ostalo je bila rutina uigranih igraca zrinjskog, Treba reci i da je Sehic bezveze gurno u vatru Bekrica upravo u tom napadu kad je Bekric i pogrjesio. Drugo poluvrijeme u potpunosti pripada nama ali medjutim jalovi napadi i bez pravih sansi. Sve u svemu zasluzen bod Zrinjski uzeo...
E sad za ove velike kriticare Amara, sto pisu postove znac odma poslije utakmice??? sigurno nisu ni bili na istoj...nek se gone u p...materinu, covjek pokusava od ovih kretena koji se uistinu trude covjek im ne moze nista zanjeriti za zalaganje na terenu on pokusava napraviti igrace...neko je jednom rekao "igrac se pocinje praviti od pjetlica"
manijac nije lose...ustvari kop i malo okolo za cistu 10...a ovo ostalo jbg ili brza pjesmu ili je ne zna...a jbg to su ti derby navijaci koji dodju tako nekad...Nadam se da ce uskoro biti slike koreografija je cuo sam ispala ekstra od ljudi sa sjevera pa cemo valjda to jos vidjeti
E sad za ove velike kriticare Amara, sto pisu postove znac odma poslije utakmice??? sigurno nisu ni bili na istoj...nek se gone u p...materinu, covjek pokusava od ovih kretena koji se uistinu trude covjek im ne moze nista zanjeriti za zalaganje na terenu on pokusava napraviti igrace...neko je jednom rekao "igrac se pocinje praviti od pjetlica"
manijac nije lose...ustvari kop i malo okolo za cistu 10...a ovo ostalo jbg ili brza pjesmu ili je ne zna...a jbg to su ti derby navijaci koji dodju tako nekad...Nadam se da ce uskoro biti slike koreografija je cuo sam ispala ekstra od ljudi sa sjevera pa cemo valjda to jos vidjeti
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
e ovako dolazim 5-10 min prije tekme navijaca puna grb raja se skupila mozda nekih 8000 -9000
pocetak dize se koreografija i baloni ludnica. pocetno ispitivanje snaga zrinjski imo jednou dobru sansu ali seha pokazo kvalitete
onda napad i 1:0 penal bekric i go nakon toga zeljo napada nekoliko dobrih ubacaja i poluprilika i onda kiks i kontra i 1:1
u drugom pol ponisten opravdano gol zrinjskom jerr je kordic igro rukom ja mislim
najbolji na tekmi:stoper zrinjskog broj 2 visok jak extra igrac i musa celavi
sve u svemu realno
pocetak dize se koreografija i baloni ludnica. pocetno ispitivanje snaga zrinjski imo jednou dobru sansu ali seha pokazo kvalitete
onda napad i 1:0 penal bekric i go nakon toga zeljo napada nekoliko dobrih ubacaja i poluprilika i onda kiks i kontra i 1:1
u drugom pol ponisten opravdano gol zrinjskom jerr je kordic igro rukom ja mislim
najbolji na tekmi:stoper zrinjskog broj 2 visok jak extra igrac i musa celavi
sve u svemu realno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
care moj ako Zujo hoce titulu kupiti ce je to ti treba biit jasno al Zujo hoce Zelju koji ce za 3-4 godine igrati Ligu evropski prvaka znaci praviti ce tim za titule a uspjeh ne dolazi preko noci potrebno je vrijeme zelja volja strategija a zeljo to ima aBd slijedec godine ce svi gledati u ledja gigantu al zeljo je to vecSaurman je napisao/la:sta je bilo zeljovci hocete li i dalje titulu...trebace jos doooosta uloziti love u tim da bi na nesto izgledao..i naravno da pritom ne dovode trecerazredne igrace iz Srbije Hrvatske itd...
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- alan ford 26
- Kontakt:
Sta ba kukate, sta ako smo remizirali. Bice bolje. zrinjski je dobra ekipa, mi jos nismo pravi.
Nemoj da cujem da ste kukali. Idemo na pobjedu u lukavicu i to je to. Ako ih uspijemo dobiti nekako onda ova izgubljena 2 boda nisu strasna.
IDEMO DALJE!!!
I bilo bi lijepo da se ne obaziremo na komentare udbasa i njima slicnih, samo ignore
Nemoj da cujem da ste kukali. Idemo na pobjedu u lukavicu i to je to. Ako ih uspijemo dobiti nekako onda ova izgubljena 2 boda nisu strasna.
IDEMO DALJE!!!
I bilo bi lijepo da se ne obaziremo na komentare udbasa i njima slicnih, samo ignore
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
-
- Kontakt:
Ma bjezi, strasno lose smo igrali, stanu bog te, ne znaju sta ce, niko ne zna da se otvori igracu, zadnjih 10 minuta izgorijeli od zelje da nesto urade, al' kad ne znas, ne znas. Ja ne znam kako je Seha bacio bekrica u vatru, bekric dodao njihovom igracu hladno loptu, i ovi je posrepmili kako treba, jednostavno onakva sansa se nije mogla propustit. Beslija se isto nafulao ko niko. Al' et jos smo u procesu, nadam se da ce biti bolje. Navijanje, nije lose, mada protiv sirokog je bilo puno bolje, ja ne znam zasto momci u kopu forsiraju stalno jednu te istu pjesmu, i to konstatno, u pocetku svi pjevaju, nakon 10 minuta samo oni.
MT87TM je napisao/la:care moj ako Zujo hoce titulu kupiti ce je to ti treba biit jasno al Zujo hoce Zelju koji ce za 3-4 godine igrati Ligu evropski prvaka znaci praviti ce tim za titule a uspjeh ne dolazi preko noci potrebno je vrijeme zelja volja strategija a zeljo to ima aBd slijedec godine ce svi gledati u ledja gigantu al zeljo je to vecSaurman je napisao/la:sta je bilo zeljovci hocete li i dalje titulu...trebace jos doooosta uloziti love u tim da bi na nesto izgledao..i naravno da pritom ne dovode trecerazredne igrace iz Srbije Hrvatske itd...

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot] i 135 gostiju.