RK Gradacac
-
- Kontakt:
Re: RK Gradacac
sve mi je jasno a da ste od gracanice kuci izgubili,nemoguce,ocito prodajete utakmice
bordobijeli je napisao/la:sve mi je jasno a da ste od gracanice kuci izgubili,nemoguce,ocito prodajete utakmice
zašto u množini, pa to je samo jedna utakmica (koja možda nije ni prodana, nego komšijska solidarnost) a ti odmah generaliziraš
-
- Kontakt:
Covjek nije upucen u rukomet...Gradacac je dobra ekipa , al ne toliko da moze svakog pobijediti, a pustanja je bilo i bit ce..sto se tice Gracanice necu da komentarisem nisam vidio, al u Derventi je bila katastrofa...OK covjek je temperamentan, al u Derventi je bio ocajan...jer poslije onakve igre...iskreno da sam ja predsjednik kluba sve bi rastjerao od trenera do igraca....podigli se ljudi a nama islo...Al liga je takva da svako svakog moze pobijedit...i prilicno nekvalitetna...nazalost
sreca pa ti nisi nista, i ne mozes nikog tjerati...Dervencanin je napisao/la:Covjek nije upucen u rukomet...Gradacac je dobra ekipa , al ne toliko da moze svakog pobijediti, a pustanja je bilo i bit ce..sto se tice Gracanice necu da komentarisem nisam vidio, al u Derventi je bila katastrofa...OK covjek je temperamentan, al u Derventi je bio ocajan...jer poslije onakve igre...iskreno da sam ja predsjednik kluba sve bi rastjerao od trenera do igraca....podigli se ljudi a nama islo...Al liga je takva da svako svakog moze pobijedit...i prilicno nekvalitetna...nazalost
mislim da doborca tesko neko moze smijeniti u gradaccu...
Zadnja izmjena: imeime, dana/u 20 dec 2011, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
imperator, prodavac magle
-
- Kontakt:
pa neznam nesto ste mi mutni citavu sezonu.dobijete slogu i celik lagano a izgubite od gracanice,pa izgubite u dervennti 20 razlike nije to slucajno.seven je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:sve mi je jasno a da ste od gracanice kuci izgubili,nemoguce,ocito prodajete utakmice
zašto u množini, pa to je samo jedna utakmica (koja možda nije ni prodana, nego komšijska solidarnost) a ti odmah generaliziraš
-
- Kontakt:
Kao bivsi igrac i posmatrac, samo sam prokomentarisao konkretnu utakmicu i ramotan poraz...koji jos vise dobiva na tezini kad se zna da je Gradacac finansijski stabilna sredina koja nije duzna igracima nistaimeime je napisao/la:sreca pa ti nisi nista, i ne mozes nikog tjerati...Dervencanin je napisao/la:Covjek nije upucen u rukomet...Gradacac je dobra ekipa , al ne toliko da moze svakog pobijediti, a pustanja je bilo i bit ce..sto se tice Gracanice necu da komentarisem nisam vidio, al u Derventi je bila katastrofa...OK covjek je temperamentan, al u Derventi je bio ocajan...jer poslije onakve igre...iskreno da sam ja predsjednik kluba sve bi rastjerao od trenera do igraca....podigli se ljudi a nama islo...Al liga je takva da svako svakog moze pobijedit...i prilicno nekvalitetna...nazalost
i ja se slažem da je poraz sramotan i ja bih to motkom udar'oDervencanin je napisao/la:Kao bivsi igrac i posmatrac, samo sam prokomentarisao konkretnu utakmicu i ramotan poraz...koji jos vise dobiva na tezini kad se zna da je Gradacac finansijski stabilna sredina koja nije duzna igracima nistaimeime je napisao/la:sreca pa ti nisi nista, i ne mozes nikog tjerati...Dervencanin je napisao/la:Covjek nije upucen u rukomet...Gradacac je dobra ekipa , al ne toliko da moze svakog pobijediti, a pustanja je bilo i bit ce..sto se tice Gracanice necu da komentarisem nisam vidio, al u Derventi je bila katastrofa...OK covjek je temperamentan, al u Derventi je bio ocajan...jer poslije onakve igre...iskreno da sam ja predsjednik kluba sve bi rastjerao od trenera do igraca....podigli se ljudi a nama islo...Al liga je takva da svako svakog moze pobijedit...i prilicno nekvalitetna...nazalost

Prošlo je vrijeme motki i torture , i porazi ( pa čak i oni sramotni ) su sastavni dio sporta .
ma naravno, to se samo tako kažexyz500 je napisao/la:Prošlo je vrijeme motki i torture , i porazi ( pa čak i oni sramotni ) su sastavni dio sporta .
-
- Kontakt:
da figurativno...po djepu boli najvise...samo po djepu...pa ces razmislit hoces li se vuc ko prebijen il ces izgarat za dres kluba u kojem si placen i gdje ti niko nije duzan, sto je danas rijetkost u nasem sportu
Slažem se u potpunosti ali nekad nije sve i u parama , slabosti su normalna pojava , a u profesionalizmu postoji i kazna ( po džepu ) , pa se to vjerovatno i dogodilo te su rezultati poslije bili puno bolji 

kakav vam je raspored utakmica za drugu polu sezonu ,jeli istina da će te biti zadnji na tabeli?Dervencanin je napisao/la:da figurativno...po djepu boli najvise...samo po djepu...pa ces razmislit hoces li se vuc ko prebijen il ces izgarat za dres kluba u kojem si placen i gdje ti niko nije duzan, sto je danas rijetkost u nasem sportu

-
- Kontakt:
Ne kontam te...6 kuci 6 na strani...Dolaze nam Prijedor,Celik, Krivaja, Bosna, Zrinjski, Leotar...nisam hronoloski poredao, al to je minimalno 5 pobjeda i ako se na strani sta uhvati dobro je...a 22 boda smo skupili jesenas tako da nam sredina tabele ne gine...a ko ce biti zadnji...to nek neko drugi brine...nismo u toj prici...
Jel vam odlazi samo Puljizović???Dervencanin je napisao/la:Ne kontam te...6 kuci 6 na strani...Dolaze nam Prijedor,Celik, Krivaja, Bosna, Zrinjski, Leotar...nisam hronoloski poredao, al to je minimalno 5 pobjeda i ako se na strani sta uhvati dobro je...a 22 boda smo skupili jesenas tako da nam sredina tabele ne gine...a ko ce biti zadnji...to nek neko drugi brine...nismo u toj prici...
Ako samo on ode vi ćete pobijediti sve kući,osim možda Zrinjskog,a tu znaš o čemu pričam (ko je bliže vatri njom se i ogrije-komesar lige).Mislim da ste zdrava ekipa,a takvih ekipa treba u BiH sportu,žalosno je samo da zbog finansija nećete moći zadržati neke igrače ,ali možda i to dođe na red.
Sretno !
-
- Kontakt:
Tako sam cuo...prica se zasad samo on...nema nigdje para a i Zrinjski se moze dobit glat, nas Dervencanin im trener Zoran Dokic...Evo za ovu godinu iz opstinskog budjeta 100 000 km plus placeni termini u dvorani..znaci otprilike oko trecine budzeta dobojske Sloge..al igrao se i igrat ce se rukomet u Derventi...Ko Feniks iz pepela smo se digli ratne 94 e, bukvalno bez icega, dvorane, malo pokrpano cuveno Partizanovo da bi 3 god kasnije 97 e se ravnopravno nosili sa Borcevom generacijom Bojinovica, Trivindje, Golica, brace LJubisic, sarica...tako da ostat ce i opstat Derventa...Samo sam bivsi igrac iz te generacije i pratim nisam uvijek na izvoru informacija nit vodim klupsku politiku...Hvala na lijepim zeljama.Pozdrav
-
- Kontakt:
Nikad necu skontat igraca koji odlazi u klub istog ranga za mozda 300-400 km vise...al na strani si doslo a kuci si hadzija...ajd otici u Borac, Izvidjac, prije u Bosnu...mozda sad i u Slogu to je neki pomak u karijeri...ali Gracanica?????????? Al svako ima svoju glavu i radi sto misli da mu je najbolje i to treba postovati...Mi mozemo samo komentarisat...
Ma da ,svako ima svoje JA,tako da ...mislim da mu to nije baš idealan potez,jer ...opet ne znam...da je bogdom ostao još ovih 6 mjeseci,pa onda gdje otišao...pogotovo što je u Gračanici teška sredina,tamo moraš biti klasa da bi bio iznad igrača koji su iz Gračanice...otom potom...Dervencanin je napisao/la:Nikad necu skontat igraca koji odlazi u klub istog ranga za mozda 300-400 km vise...al na strani si doslo a kuci si hadzija...ajd otici u Borac, Izvidjac, prije u Bosnu...mozda sad i u Slogu to je neki pomak u karijeri...ali Gracanica?????????? Al svako ima svoju glavu i radi sto misli da mu je najbolje i to treba postovati...Mi mozemo samo komentarisat...
I mi smo evo oslabljeni,Marković nam se povrijedio od pirotehničkih sredstava(petarde) desna ruka(dva prsta,prelom i opekotna) ,procjena odsustva je 6 sedmica,tako da ga nema do polovine drugog dijela prvenstva.Ali sve je to sastavni dio sporta.
Ipak je Gračanica osvajala Premijer Ligu , uz Bosnu Prevent jedini u ovoj Ligi 14 kojima je to pošlo za rukomDervencanin je napisao/la:Nikad necu skontat igraca koji odlazi u klub istog ranga za mozda 300-400 km vise...al na strani si doslo a kuci si hadzija...ajd otici u Borac, Izvidjac, prije u Bosnu...mozda sad i u Slogu to je neki pomak u karijeri...ali Gracanica?????????? Al svako ima svoju glavu i radi sto misli da mu je najbolje i to treba postovati...Mi mozemo samo komentarisat...

Puljizović će uz Salkića (op.a prvi strijelac lige na polusezoni) da bude pravo osvjezenje na bekovskim pozicijama ...mxx1000 je napisao/la:...opet ne znam...da je bogdom ostao još ovih 6 mjeseci,pa onda gdje otišao...pogotovo što je u Gračanici teška sredina,tamo moraš biti klasa da bi bio iznad igrača koji su iz Gračanice...otom potom...
-
- Kontakt:
Osvajala.nekad...nekad su iz Dervente krenuli na put sportskog uspjeha osvajaci olimpijskih, svjetskih i evropskih medalja...Gracanica je sad realno jedan sasvim prosjecan ili ispodprosjecan klub kao i svi ostali u ligi...Borac, Izvidjac, Bosna ce stati na noge, Sloga...ovo ostalo je tu negdje u 5 deka...
- gradacac10
- Kontakt:
Dusan??? Pa sta je bilo, ko ce nam igrat do tad :Omxx1000 je napisao/la:Ma da ,svako ima svoje JA,tako da ...mislim da mu to nije baš idealan potez,jer ...opet ne znam...da je bogdom ostao još ovih 6 mjeseci,pa onda gdje otišao...pogotovo što je u Gračanici teška sredina,tamo moraš biti klasa da bi bio iznad igrača koji su iz Gračanice...otom potom...Dervencanin je napisao/la:Nikad necu skontat igraca koji odlazi u klub istog ranga za mozda 300-400 km vise...al na strani si doslo a kuci si hadzija...ajd otici u Borac, Izvidjac, prije u Bosnu...mozda sad i u Slogu to je neki pomak u karijeri...ali Gracanica?????????? Al svako ima svoju glavu i radi sto misli da mu je najbolje i to treba postovati...Mi mozemo samo komentarisat...
I mi smo evo oslabljeni,Marković nam se povrijedio od pirotehničkih sredstava(petarde) desna ruka(dva prsta,prelom i opekotna) ,procjena odsustva je 6 sedmica,tako da ga nema do polovine drugog dijela prvenstva.Ali sve je to sastavni dio sporta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.