Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Pa šta hoćete ljudi ne možemo reći da je sve tako sjajno i bajno, a po 3 komada primamo. Ovo je loše skroz i ako misle ovako nastaviti trebaju promjene. Cilj Liverpoola je Liga Prvaka i ako do toga cilja ne dođe KD može lagano pakovati kofere, kolika god on legenda bio. Svaka njemu čast, ali neka prepusti to osobama koje znaju i umiju. Ne žele ni navijači da gledaju Evropsku ligu (i to je pitanje hoćemo li je izboriti?) i ovakve blamaže.
On treba sad pakovati kofere dok se ova sezona moze jos spasiti.S dobrim trenerom i pravim pojacanjima Liverpool moze do LP,a ovako je to SF.Coalmanyx je napisao/la:Pa šta hoćete ljudi ne možemo reći da je sve tako sjajno i bajno, a po 3 komada primamo. Ovo je loše skroz i ako misle ovako nastaviti trebaju promjene. Cilj Liverpoola je Liga Prvaka i ako do toga cilja ne dođe KD može lagano pakovati kofere, kolika god on legenda bio. Svaka njemu čast, ali neka prepusti to osobama koje znaju i umiju. Ne žele ni navijači da gledaju Evropsku ligu (i to je pitanje hoćemo li je izboriti?) i ovakve blamaže.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Bimbrlica
(dugacka pauza)
radi apoteka i danas, sto preskaces terapiju?
(dugacka pauza)
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Pa ljudi jeste normalni?Cuj otkaz KDCoalmanyx je napisao/la:Pa šta hoćete ljudi ne možemo reći da je sve tako sjajno i bajno, a po 3 komada primamo. Ovo je loše skroz i ako misle ovako nastaviti trebaju promjene. Cilj Liverpoola je Liga Prvaka i ako do toga cilja ne dođe KD može lagano pakovati kofere, kolika god on legenda bio. Svaka njemu čast, ali neka prepusti to osobama koje znaju i umiju. Ne žele ni navijači da gledaju Evropsku ligu (i to je pitanje hoćemo li je izboriti?) i ovakve blamaže.

Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Bravo Igore, svojom si lukavom dosjetkom odusevio prisutni auditorijIgorBL je napisao/la:Bimbrlica
(dugacka pauza)

admin se pravio pametan pa sam osto bez sličiceKing Kenny je napisao/la:Đe ti je avatarStivi_Dzi je napisao/la:Ko je ovaj Rafa Benitez ?
I šta diskusija o Arsenalu radi na temi Liverpoola ?.

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ja samo kažem ako ne bude Lige Prvaka onda, ali ima još dosta da se igra.el_ninho_torres je napisao/la:Pa ljudi jeste normalni?Cuj otkaz KDCoalmanyx je napisao/la:Pa šta hoćete ljudi ne možemo reći da je sve tako sjajno i bajno, a po 3 komada primamo. Ovo je loše skroz i ako misle ovako nastaviti trebaju promjene. Cilj Liverpoola je Liga Prvaka i ako do toga cilja ne dođe KD može lagano pakovati kofere, kolika god on legenda bio. Svaka njemu čast, ali neka prepusti to osobama koje znaju i umiju. Ne žele ni navijači da gledaju Evropsku ligu (i to je pitanje hoćemo li je izboriti?) i ovakve blamaže.mislis Benitez nesto bolji bio,on ima puno pravo da kiksa ovu sezonu covijek gradi polahko ekipu nemoze odjednom sve se dobiti.Kleli ste se prosle godine u KD-a a sad otkaz.Tuga!
Taj ti najbolji stoji,zivopisan k'o i ti.Stivi_Dzi je napisao/la:admin se pravio pametan pa sam osto bez sličiceKing Kenny je napisao/la:Đe ti je avatarStivi_Dzi je napisao/la:Ko je ovaj Rafa Benitez ?
I šta diskusija o Arsenalu radi na temi Liverpoola ?.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
igrajte FM i tamo pravite transfere koje vi zelite i osvajajte sta mozete jer dosadni ste vec postali
andy je igracina
andy je igracina
Walk on, with hope in your hearts.
- Rafa Benitez
- Kontakt:
http://dsclick.infospace.com/ClickHandl ... CDA6F68EF1" onclick="window.open(this.href);return false;Stivi_Dzi je napisao/la:Ko je ovaj Rafa Benitez ?
I šta diskusija o Arsenalu radi na temi Liverpoola ?
ocigledno nekim ljudima nije jasno da liverpool nije neki smijesni klub tipa sarajevo,dinamo,hajduk,zvezda koji mijenjaju trenere i igrace za svaku sitnicu.... gdje navijaci psuju legendama i ne postuju nikog... zbog takvih stvari ne idem na nase stadione. e sad da li su neki ovdje to ponasanje naucili na tribini nekoj ili je to jednostavno posljedica kucnog neodgoja ali nije lose ovako kad liverpool izgubi pa se ovi lazni navijaci pojave. misljenja sam da se se neki stari clanovi registrovali pod novim imenom da bi mogli malo psovati i pokazati kulturu.
meni je smijesno koliko su ljudi nerealni pa ebo te izgubili smo od citya koji je potrosio silne pare i ima sjajnu ekipu samo sto pola ove djece ne zna za to i ne zna koliko je city jak oni znaju samo džeku pa se sjebaj.u sto smo od njih izgubili... i mijenjali bi trenera jer je kao potrosio velike pare a nece uzeti titulu u engleskoj... pa wtf to samo moze reci osoba koja nema pojma o fudbalu i koja ocigledno nema pojma koliko su drugi klubovi trosili.
i ovo dobro zapamtite sve dok je comolli u klubu puno ce se trositi.
ova ekipa je razbila i jace ekipe od nas pa ferguson i kolege nisu dobili otkaze... mada me ne bi cudilo da se nasao neki pametni bosnjo koji je u to vrijeme fergusonu psovao sve redom i govorio da ga treba otjerati iz kluba. jer nebitno jesu li u pitanju navijaci manchestera, liverpoola ili bilo kojeg drugog kluba ovaj forum je pun nevaspitanih i glup.ih ljudi.
a danas se treba potruditi da budes glup jer sve su ti informacije servirane na tanjiru samo par klikova je potrebno da saznas sta god zelis i onda dođes ovdje na forum i vidis da ima ljudio koji nisu u stanju ni to da urade pa misle da navijaju za liverpool a u stvari nemaju pojma ni sta je liverpool.
ovaj forum je najbolji dokaz koliko smo mi zaostalo i nekulturno drustvo.
svaka cast onima koji se ne uklapaju u ovo intelektualno crnilo... te ljude postujem bez obzira na to koliko nam misljenja razlicita bila.
meni je smijesno koliko su ljudi nerealni pa ebo te izgubili smo od citya koji je potrosio silne pare i ima sjajnu ekipu samo sto pola ove djece ne zna za to i ne zna koliko je city jak oni znaju samo džeku pa se sjebaj.u sto smo od njih izgubili... i mijenjali bi trenera jer je kao potrosio velike pare a nece uzeti titulu u engleskoj... pa wtf to samo moze reci osoba koja nema pojma o fudbalu i koja ocigledno nema pojma koliko su drugi klubovi trosili.
i ovo dobro zapamtite sve dok je comolli u klubu puno ce se trositi.
ova ekipa je razbila i jace ekipe od nas pa ferguson i kolege nisu dobili otkaze... mada me ne bi cudilo da se nasao neki pametni bosnjo koji je u to vrijeme fergusonu psovao sve redom i govorio da ga treba otjerati iz kluba. jer nebitno jesu li u pitanju navijaci manchestera, liverpoola ili bilo kojeg drugog kluba ovaj forum je pun nevaspitanih i glup.ih ljudi.
a danas se treba potruditi da budes glup jer sve su ti informacije servirane na tanjiru samo par klikova je potrebno da saznas sta god zelis i onda dođes ovdje na forum i vidis da ima ljudio koji nisu u stanju ni to da urade pa misle da navijaju za liverpool a u stvari nemaju pojma ni sta je liverpool.
ovaj forum je najbolji dokaz koliko smo mi zaostalo i nekulturno drustvo.
svaka cast onima koji se ne uklapaju u ovo intelektualno crnilo... te ljude postujem bez obzira na to koliko nam misljenja razlicita bila.
You are someone else I am still right here
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pola utakmice nisam ni pregledao, zbog nekih linkova, nakon penala nisam dalje gledao. .... Valjda će, kad se Suarez vrati, ovo bolje funkcionisati (Gerrard - Suarez) može i Carroll. .... Koliko sam uspio vidjeti, nema nekih organizovanih akcija, a to nam treba. ....
Pola utakmice nisam ni pregledao, zbog nekih linkova, nakon penala nisam dalje gledao. .... Valjda će, kad se Suarez vrati, ovo bolje funkcionisati (Gerrard - Suarez) može i Carroll. .... Koliko sam uspio vidjeti, nema nekih organizovanih akcija, a to nam treba. ....
Kad se Suarez vrati Allah ce povrijedit Gerrarda.Za koga god ja navijam,jadna li im majka.Baksuz sam ja zesci.Da se pare seru ja bi se bez supka rodio !Unica_Liverpool_ je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
- peppo_owen
- Kontakt:
Msm da rezultat nije pokazatelj pravog omjera snaga na terenu,msm da je nerealan.Igrali smo solidno,nije City tolko dominirao utakmicom,sta vise cak smo sredinom prvog poluvremena mi dominirali al et.Nisam tolko razocaran,jer bio sam uvjeren da najvise sto mozemo izvuc je remi,al ni do toga nismo dosli.Igrali smo protiv prvoplasirane ekipe,ekipe koja na svakoj poziciji ima bolje individualce od nas,i dovoljno je bilo samo da jedan individualac explodira (Aguero-prvi gol) i eto ti belaja.Uglavnom jos smo u igri za ligu prvaka,prvenstveno zahvaljujuci losim igrama nasih konkurenata,i par pojacanja moze promijeniti stvar u nasu korist.
Nezz koliko god vi branili KK ,ja ga krivim(nek je legenda kluba,ni jedna legenda nije veca od samog kluba) al opet treba ga pustit do kraja sezone da odradi posao pa onda odlucivat sta dalje.
Jednostavno ovo prepirke posle utakmice su postale atrakcija kod nas na temi,ovdje ima ljudi koji nastoje "ugurati" svoje misljenje nekom u glavu,ako nekom stima KK,postujem,ako nekom ne stima i to postujem,ali to pretjerivanje "ovako je kako ja msm" nidje ne vodi.
Al sace Monolog,sa "bananicama" ,pa se vi svadjajte
Nezz koliko god vi branili KK ,ja ga krivim(nek je legenda kluba,ni jedna legenda nije veca od samog kluba) al opet treba ga pustit do kraja sezone da odradi posao pa onda odlucivat sta dalje.
Jednostavno ovo prepirke posle utakmice su postale atrakcija kod nas na temi,ovdje ima ljudi koji nastoje "ugurati" svoje misljenje nekom u glavu,ako nekom stima KK,postujem,ako nekom ne stima i to postujem,ali to pretjerivanje "ovako je kako ja msm" nidje ne vodi.
Al sace Monolog,sa "bananicama" ,pa se vi svadjajte

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Bravo fera.
Sinoc smo poceli bez 4 nasa ponajbolja igraca. Tesko da je mogao biti bolji rezultat. Reina sebi opet daje oduska.
Mogao bi Doni malo stati medju stative.
Sinoc smo poceli bez 4 nasa ponajbolja igraca. Tesko da je mogao biti bolji rezultat. Reina sebi opet daje oduska.
Mogao bi Doni malo stati medju stative.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
ljudi, nas city uopste nije nadigrao cak smo mi bili bolji. imali su vise srece nego pameti. tek se veceras moglo vidjeti koliko nam je ustvari (ne)jak tim. nema te sirine u napadu i vidi se da fali bar jos dva igraca optimalno tri da bi to izgledalo dobro. falim nama pravo krilo, ubojiti napadac i jedan playmaker jer njega u ekipi nemamo osim ako hendersona ne stavi na tu poziciju. sinoc je dokazao mali da zna poslat dobru loptu i pas mada treba jos mnogo pure pojest . odbrana nam je sasvim ok jer su zaustavili uraganski napad citya i city je izgledao po meni nemocno iako su dali 3 gola. koja ironija. prvi je velika greska reine mada treba uzeti u obzir da je klizav teren . nemamo se sta sad ljutit sto smo izgubili jer aBd doci ce i nase vrijeme i necemo mi uvijek promasivat. kad procepimo bicemo strah i trepet. iskreno, ja uzivam u trenutnim igrama liverpoola jer igramo lijepo i to je mehlem za oci a ne ko prije kad se to nije moglo gledat.i jos nesto, ne znam zasto napadate toliko downinga kad covjek sad skroz ok odigra. sve je bolji i bolji. ne znam sta hocete vise od njega ? mozda messija?nije do njega sto nasi ne znaju dati gol. carrola gotivim drama ali ga gol nece (doduse sinoc nije ni imao prilika ni upotrebljivi lopti) mada mozda nesto bude od njega. fizicki je prejak igrac,razornog suta i fenomenalne igre glavom i sa ovim karakteristikama kad tad ce ocepiti samo je pitanje hocemo li cekati i od toga ce zavisiti hoce li biti flop ili ne. samo jos mora snauciti da se postavlja. rezultati ce doci vremenon, nece preko noci. liverpool se dize iz pepela i vjerujem da cemo sljedece godine biti glavni kandidat za titulu, naravno uz par pojacanja.
toliko od mene. pozdrav moji redsi i redsice
btw svaka cast @fera na postu
toliko od mene. pozdrav moji redsi i redsice
btw svaka cast @fera na postu
Nisi se ti džaba do zadnjeg kola borio za titulu Zlatna Kantaharishp je napisao/la:Taj ti najbolji stoji,zivopisan k'o i ti.

Što se tiče utakmice, rezultat ne pokazuje pravi odnos stvari na terenu. Ljudi nisu imali šanse kako treba. Doduše nismo ni mi bili na nivou. Mislim da je nedostatak igrača koji mogu donijet prevagu u našem timu jedini problem poraza. Adam je nešto ko playmaker jel ? Pa šta on zna hoće mi neko reći ? Centaršut, Dugi pas, Kratki pas ? pa tom liku ništa ne ide. Odigra jednu utakmicu na nivou i onda nestane, nema ga u sljedećih tri. Prosječan igrač, prava osobina prosječnog igrača. Sinoć smo vidjeli kolko imamo lošu klupu i mislim da sad svi znamo da su pojačanja potrebna, ali ako će ta pojačanja biti u vidu Benta i sličnih njemu onda bolje da ne dovodimo u januaru.
I ono niđe nisam vidio samo kod nas, Carroll sam u šesnestercu a oko njega pet igrača Citya

Kolko su ove glasine istina to ne znam, al ja bi volio vidjet Podolskog i Lucasa iz Sao Paola u našim redovima

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
KD ce se vjerovatno odluciti za engleze koje ce platiti 3 puta vise nego sto vrijede tako da od Podolskog i Lucasa nema nista 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nema ni špekulacija..
Rizo, pa gdje su ta 3 igrača, zar nisu potpisali? 

- reds_forever
- Kontakt:
Eh, gundjala, primirite malobimbrlica je napisao/la:KD ce se vjerovatno odluciti za engleze koje ce platiti 3 puta vise nego sto vrijede tako da od Podolskog i Lucasa nema nista

Sto se tice Carrolla, cinjenica jeste da smo mogli uzeti igraca za manje novca, koji bi se vise isplatio. To niko ne moze osporiti i to je to...E sad, ja ipak se nadam da ce on konacno proraditi, pogotvo mi se cini da bi uz Gerrarda to moglo krenuti na bolje.Nisam za njegovu prodaju zato sto, od toga ni mi ne bismo koristi, a ne bi ni on...
Nije cudno sto smo mi od citya izgubili, samo, mene uhvati zal za onim bodovima koje mi prospemo protiv nekih klubova od kojih sigurno imamo bolje igrace...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.