UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
102
63%
Jon Jones
43
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 162

MakeTZ
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la MakeTZ » 03 jan 2012, 13:11

Sarajlijc@ je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Vi iz Sarajeva bi to najbolje trebali znati, preko interneta s' njim je tesko stupit u kontakt.
A nadamo se uskoro nekom intervjuu sa Denisom.
Ako nista de se malo raspitajte sta je s' njim kad ce sljedeca borba sta je sa kluba koji je trebao otvoriti.
Dobro bi bilo kada bi novinari sa ovog portala uradili intervju sa njim ;) Ako se ne varam on je jedini borac sa ovih prostora u UFC-u ?
Bice valjda neki intervju uskoro.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 jan 2012, 14:31

Evo dao sam im prijedlog valjda pokusaju.

PS kad se sjetim kako je ovo holandjanina ubio :o slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 03 jan 2012, 14:42

Ubio hljeb u njemu, i nesretno izgubio borbu, nakon toga izbacen iz UFC-a.
Da je dobio mislim da bi ostao jos dugo.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 jan 2012, 14:46

MakeTZ je napisao/la:Ubio hljeb u njemu, i nesretno izgubio borbu, nakon toga izbacen iz UFC-a.
Jel se vracao on poslije toga u UFC ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 03 jan 2012, 16:57

Sarajlijc@ je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Ubio hljeb u njemu, i nesretno izgubio borbu, nakon toga izbacen iz UFC-a.
Jel se vracao on poslije toga u UFC ?
Nije se vracao od tada a novi ugovor je potpisao proslog ljeta jos za UFC ali u medjuvemrenu nije dobio nijednu borbu mozda ima toga sto je borac iz Goldenglory-a a imali su problema sa isplatom Overeema odnosno Overeem sa Golden Glory pa kasnije u UFC-om sada vidjecemo sta ce biti.

Nadam se uskoro da ga pozovu negdje na tv naprimjer Hayat pa da urade neki kratki intervju u kojem bi rekao kakvo je stanje u vezi nastupa za UFC jer odavno nije imao borbu jos od Maja cini mi se u Rusiji da mu je bila zadanja borba sa Kujundzicem.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 03 jan 2012, 18:05

Gostovao je na Pinku u emisiji showtime prije neki mjesec, mjesec i po, ali ja to nisam gledao ne znam o cemu je pricao.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 03 jan 2012, 18:12

MakeTZ je napisao/la:Gostovao je na Pinku u emisiji showtime prije neki mjesec, mjesec i po, ali ja to nisam gledao ne znam o cemu je pricao.
Nisam ni ja to gledo samo sam cito onaj intervju prije isto tako nekih mjesec dana sto je bio na sarajevo X.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 jan 2012, 20:56

Ima vise boraca koji su iz ovih krajeva ili barem vuku korijene.

Trenutno mi Pokrajac pada na pamet a i nedavno je dosao novi borac hrvatskog podrijetla Stipe Miocic i zabiljezio je pobjedu u prvom mecu, uskoro ide drugi mec u veljaci.

Do nedavno je tamo bio i Reljic ali on je otjeran iako je bio velika nada, nakon pobjede u prvom mecu veze 3 poraza ali treba rec da je pretrpio tesku ozljedu.

Treba istaknuti i Pata Mileticha koji je imao najvise uspjeha u UFC-u a da vuce nekakve korijene iz ovih krajeva, bio je prvak Welterweighta.

Nadam se da bi Maro Perak moga uskoro u UFC, od njega ocekujem velike stvari. Jednom sam ga vidio u Splitu i covjek je ogroman, doslovno ga moras zaobilazit pola sata :lol: :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jan 2012, 23:01

Tritolone je napisao/la:Ima vise boraca koji su iz ovih krajeva ili barem vuku korijene.

Trenutno mi Pokrajac pada na pamet a i nedavno je dosao novi borac hrvatskog podrijetla Stipe Miocic i zabiljezio je pobjedu u prvom mecu, uskoro ide drugi mec u veljaci.

Do nedavno je tamo bio i Reljic ali on je otjeran iako je bio velika nada, nakon pobjede u prvom mecu veze 3 poraza ali treba rec da je pretrpio tesku ozljedu.

Treba istaknuti i Pata Mileticha koji je imao najvise uspjeha u UFC-u a da vuce nekakve korijene iz ovih krajeva, bio je prvak Welterweighta.

Nadam se da bi Maro Perak moga uskoro u UFC, od njega ocekujem velike stvari. Jednom sam ga vidio u Splitu i covjek je ogroman, doslovno ga moras zaobilazit pola sata :lol: :lol:
pokrajac i miocic su po meni dosta dobri borci. gledao sam debitantsku borbu miocica u ufc-u i bio je odlican. pokrajac pomeo polish experimenta...
You are someone else I am still right here

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 03 jan 2012, 23:20

Odlicni borci Pokrajac i Miocic, nema sta.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 04 jan 2012, 00:01

Cini mi se da se u Maju prosle godine u Moskvi Denis trebao bas borit protiv Peraka to bi volio vidjet, a ovaj Miocic dobar je bio pravo.
Obzirom da su ovi sportovi manje u medijima zapazeni kod nas i odma je teze doci do sponzora a druga stvar je sto imamo vrlo malo turnira i slicnih stvari kako naprimjer Holandjani svake sedmice imaju neke turnire a o Amerikancima da nepricamo gdje je MMA najjaci.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 04 jan 2012, 01:46

Valjda ce i kod nas to polako pocet da se razvija, da gledamo nekad nase borce u UFC-u.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jan 2012, 10:14

Polo je napisao/la:Cini mi se da se u Maju prosle godine u Moskvi Denis trebao bas borit protiv Peraka to bi volio vidjet, a ovaj Miocic dobar je bio pravo.
Obzirom da su ovi sportovi manje u medijima zapazeni kod nas i odma je teze doci do sponzora a druga stvar je sto imamo vrlo malo turnira i slicnih stvari kako naprimjer Holandjani svake sedmice imaju neke turnire a o Amerikancima da nepricamo gdje je MMA najjaci.
jest al je maro imao borbu protiv monsona malo prije toga pa je odustao od meca sa denisom. tu su oni negdje po meni bila bi zanimljiva borba sasvim sigurno.

sto se tice UFC-a mislim da je denisov najveci problem trenutno sto je clan golden glorya jer ima i losijih boraca od njega u teskoj kategoriji to je sigurno.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 04 jan 2012, 14:14

Znali neko kako se moze doci do Denisa ?
broj telefona, mail, facebook ili nesto slicno ?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jan 2012, 14:33

MakeTZ je napisao/la:Znali neko kako se moze doci do Denisa ?
broj telefona, mail, facebook ili nesto slicno ?
bio sam ti ja stavio ovdje na forumu al pa sam sklonio kasnije... ne znam jesi li vidio to. poslacu ti pp.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 04 jan 2012, 15:46

Zna li neko kada se bore Overeem i Silva ?

i da li će se Denis Stojnić vraćati u UFC ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 04 jan 2012, 15:48

Silva :S
Hvala Fera vidit cemo nesto sa Dadom iako kako mi rece kolega nema ga online nikad.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 04 jan 2012, 17:29

Posle meča sa Lesnarom, Overeem je rekao da će se za titulu protiv Cigana boriti tamo nekad na ljeto.. Hoće da se odmori i da se dobro pripremi. Uglavnom, ubrzo će se znati kad će se boriti.

Za Stojnića još ništa nije sigurno, neki naši mediji su prenosili kao da će vratiti, ali još ništa ufc.com nije potvrdio. ;)

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 04 jan 2012, 23:47

anonymousHD je napisao/la:Posle meča sa Lesnarom, Overeem je rekao da će se za titulu protiv Cigana boriti tamo nekad na ljeto.. Hoće da se odmori i da se dobro pripremi. Uglavnom, ubrzo će se znati kad će se boriti.

Za Stojnića još ništa nije sigurno, neki naši mediji su prenosili kao da će vratiti, ali još ništa ufc.com nije potvrdio. ;)
Vlasnik UFC-a je izjavio danas da ce ta borba biti polovinom godine na veliko nase razocarenje ali do toga sigurno ima 5 ili 6 ufc-a tako da ce biti i ostalih da uzivamo.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 jan 2012, 00:20

http://www.mma-bih.com/index.php/compon ... nom-godine" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.