Nail for Real je napisao/la:Cuj koga Albiol cuva kod kornera ...Pa svog igraca normalno. To sto Higuain, Ronaldo i Pepe ne umiju skociti njihov problem.
I sta sad, hocemo li i Ramosa na krst jer su ga silovali svi moguci igraci Barce u El Clasicima? Albiol nije neki bogzna kakav stoper, ali vala nije ni tolika flopcina.
Albiol je pogrijesio kod prvog gola, a Casilas i Ronaldo kod drugog
e brate nama Dinamo dadne 2 gola na Bernabeu,a samo pogledajte kako se doticni Albiol postavio kod prvog gola i od koga se lopta odbija kod drugog gola (doduse nespretno,ali sta taj lik radi na metar od Sahina koji poskusava da izbije loptu).
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 04 jan 2012, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Raul7 je napisao/la:Ma kakav Albiol. Ja sam uvijek govorio da se on nece snaci u Realu a to pokazuje vec par sezona. Flop ogromni, rijesit ga se sto prije. Sto se tekme tice ludilo, prolazimo dalje 100%, bice deranje u gostima
lakse cemo mi sa njima u gotima,ja sam zadovoljen ako opet neka trica padne u mrezi Malage.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nail for Real je napisao/la:Eto, najjaci argument vam je propao.
Ova je rasprava zavrsena.
Završena na činjenici da Albiol jednostavno nije sposoban da razvije orjentaciju u prostoru, pa tako svoj dio posla ostavlja svojim saigračima da odrade, koji nisu ni svjesni da ovaj češka mu'da uz aut liniju...
Nail for Real je napisao/la:Molim vas, dajte kakav dokaz, video klip ili slicno, ne naglabajte ovako.
Al' dobro, mozda Albiol stvarno nosi 20.
Kad' razvije sposobnost orjentacije u prostoru, onda ćemo pričati o njegovim ostalim sposobnostima, a imao si već postavljen jedan klip za koji su riječi suvišne...
Nail for Real je napisao/la:Molim vas, dajte kakav dokaz, video klip ili slicno, ne naglabajte ovako.
Kad' razvije sposobnost orjentacije u prostoru, onda ćemo pričati o njegovim ostalim sposobnostima, a imao si već postavljen jedan klip za koji su riječi suvišne...
Pa cek', onda je npr. Ramos obicni kloc jer ga vrte u Clasicima? Ili sjeca li se ko Ramosa na beku s pocetka godine?
Predrasude vam oblikuju zakljucke.
Da me ne bi pogresno shvatili, Albiol je tek 4.izbor, ali flop kakvim vi zelite da ga prikazete.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa cek', onda je npr. Ramos obicni kloc jer ga vrte u Clasicima? Ili sjeca li se ko Ramosa na beku s pocetka godine?
Predrasude vam oblikuju zakljucke.
Da me ne bi pogresno shvatili, Albiol je tek 4.izbor, ali flop kakvim vi zelite da ga prikazete.
Jedno je pogriješiti u 2 utakmice, a drugo biti flop utakmicu za utakmicom...