Dobro je što će Real proći samo zbog El Classica.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
*p!p!t@* je napisao/la:@tyler durden
Lik je najprecjenjeniji stoperski flop na svijetu, pa fraer pravi greške koje stoperi u Premijer ligi ne prave, a bravanje istog' od strane pojedinih napadača je samo za
Kažem ti Albiol se itekako pokazao do sad', valjda je vrijeme da se malo obrati pažnja na ove mlađe talente, a ne uvijek trošiti pare na pojačanja koja služe brukanju tima...tyler durden je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:@tyler durden
Lik je najprecjenjeniji stoperski flop na svijetu, pa fraer pravi greške koje stoperi u Premijer ligi ne prave, a bravanje istog' od strane pojedinih napadača je samo za
Znam,ne kazem da je dobar uopste ,ali kao i svaki drugi mora dobiti priliku da se pokaze.On se pokazao,Madrid je to potvrdio trazeci onog brazilca stopera-beka i sada ovjerio tako sto je objavio ako dodu kakve normalne ponude za njega i granera da oni lete iz Reala![]()
Ali opet sam ti bi dao prije sansu u iole bitnijoj utakmici nekom ko ima 25-6 godina nego ,momcicu od 18 godina
Napis'o si ono što nisi na prvu mislio, zbog toga nisam htio a da ne citiramtyler durden je napisao/la:Ajd procitaj ponovo post i vidi sta sam napisao
alo stoko ne pricamo ti generalno o jednoj utakmici i nema potrebe da neko napravi gresku pa da bi se smatrao losim igracem,dovoljno je to da se momak ne zna postaviti i ne moze nikom zivom oduzeti loptu.Prvo ga umrli RVN hebe,pa onda ga je u jednom trenutku Rondon prosao kao da ne postoji.Ima tih primjera mali milion,a da ne govorim koliko je nesiguran kada je lopta kod njega,bolje da je odmah izbije,a u najvise slucajeva to i radi (znaci flop teski).Nail for Real je napisao/la:Mamlazi, dajte te greske koje je Albiol napravio.
Koga Albiol čuva kod prvog i drugog gola ? Duha ?Nail for Real je napisao/la:Mamlazi, dajte te greske koje je Albiol napravio.
*p!p!t@* je napisao/la:Napis'o si ono što nisi na prvu mislio, zbog toga nisam htio a da ne citiramtyler durden je napisao/la:Ajd procitaj ponovo post i vidi sta sam napisao
Očigledno mu je to nova zanimacija, valjda tako privlači simpatije @Naila i ekipe...anonymousHD je napisao/la:Koga Albiol čuva kod prvog i drugog gola ? Duha ?Nail for Real je napisao/la:Mamlazi, dajte te greske koje je Albiol napravio.
De malo bolje pogledaj kad već pametuješ i izigravaš pametnjakovića...Nail for Real je napisao/la:Cuj koga Albiol cuva kod kornera...Pa svog igraca normalno. To sto Higuain, Ronaldo i Pepe ne umiju skociti njihov problem.
I sta sad, hocemo li i Ramosa na krst jer su ga silovali svi moguci igraci Barce u El Clasicima? Albiol nije neki bogzna kakav stoper, ali vala nije ni tolika flopcina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.