Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adinjo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Adinjo » 03 jan 2012, 22:38

Pa opucaj i ti nekad Edine, nece ti otpast'.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 jan 2012, 22:39

Eh sad maloprije bio sekundu sam pred golom ali ga opkolise odmah. :cry:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 jan 2012, 22:40

Pa koji mu je jbt :?
Pricajte sta hocete al on meda ne moze veceras :(

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 03 jan 2012, 22:41

Ili je umoran ili nonsalantan, kod suta Johnsona mrsko mu iz offside-a izac :mrgreen:
Po mom misljenju utakmicu odigrao ispod svog prosjeka
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 jan 2012, 22:44

Soni je napisao/la:Ili je umoran ili nonsalantan, kod suta Johnsona mrsko mu iz offside-a izac :mrgreen:
Ja mislim i jedno i drugo . Umorio se jest' al' opet vamo kad skonta da nece igrati iducu da dadne i hattrick , sto bi se trudio . **** ga , isto mu dođe :)

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 03 jan 2012, 22:53

bavarian_bk je napisao/la:
Soni je napisao/la:Ili je umoran ili nonsalantan, kod suta Johnsona mrsko mu iz offside-a izac :mrgreen:
Ja mislim i jedno i drugo . Umorio se jest' al' opet vamo kad skonta da nece igrati iducu da dadne i hattrick , sto bi se trudio . **** ga , isto mu dođe :)
Sad je dokazao da je imao snage, sto je za svaku pohvalu. Tako da je ono ostajanje u offside-u ipak bezobrazno.
Ne ocekujem ga sljedecu utakmicu, osim ako ne bude neki slican scenario kao prije ove utakmice
Ale Del Piero aleee

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 03 jan 2012, 22:54

flop of the match..100%..eto dao mu je Mancini 180 minuta i nista nije korisno uradio..opet je Mancini kriv..mhmm
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 jan 2012, 22:56

Kriza večeras iskreno,psihički retardiran...

Al' se zato Škrtel i Agger odbijaju od njega k'o od bašluk :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 03 jan 2012, 22:56

hajte fino prestanite dijelit dzeki savjete da se pocne ponasat ko balotelli i aguero.
...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 jan 2012, 22:57

pa vidio da se Johnson zalijece za udarac tako da nije imao potrebe da se vraca u liniju
15.10 - 15.06 ...

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 03 jan 2012, 22:59

Nemojte vise da spominjete tipa "Aguero ima toliko penala Baloteli toliko itd". Tuga kad on dopusti da mu Milner suta penal.Svaki bolji napadac puca penale, tako da me ova situacija uzasno uznemirila. Sto se igre tice odigrao je solidno prvo poluvrijeme, nista specijalno, trudio se ali po mom misljenju lose se kretao. Drugo poluvrijeme ne vrijedi ni spominjati, po meni jako lose, vjerovatno je bio umuran,ali on je profesionalac koji citav zivot trenira. Ja dobijem osjecaj da ja vise zelim da on postigne gol nego on, toliko se lose krece tipa sut Adama, on hoda i ne gleda da li ce se lopta odbiti. Jaja sprinta naprijed Edin stoji sa strane i gleda,stvarno nekad dobijem osjecaj da se ne trudi ni sekunde da postigne pogodak. Srkel ga ubio u skok igri, ne znam sta se desava sa njim, ono sto ga prije krasilo sada je samo ostalo meni u sjecanju, sve govorim bice bolje. Ali sada ispada da ponovo pljujem naseg dijamanta jer 90% ovdje je naravno prezadovoljno njegovim nastupom veceras.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 03 jan 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 03 jan 2012, 22:59

skyisthelimit je napisao/la:

pa vidio da se Johnson zalijece za udarac tako da nije imao potrebe da se vraca u liniju
Ma mislim na to da je mogla da ga pogodi lopta koja je imala potencijala da udje u go. Izbjegao je za milimetar :mrgreen:
Ale Del Piero aleee

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 jan 2012, 23:00

jasko_juve je napisao/la:flop of the match..100%..eto dao mu je Mancini 180 minuta i nista nije korisno uradio..opet je Mancini kriv..mhmm
Ma naravno ako ces o flopovima kompetan sastav Liverpoola moze tu,ljudi ni sa igracem vise meda nisu mogli.
Uostalom pogledati golove i vidjeti im ''golmancinu a staviti Dzeku kao flop of the match je ocigledno da su nekome potrebne naocale ali ne suncanice.
P.S Da nije pao onaj prvi gol,pitao bih vas jel Kun uopste igrao.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 jan 2012, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 jan 2012, 23:00

jasko_juve je napisao/la:flop of the match..100%..eto dao mu je Mancini 180 minuta i nista nije korisno uradio..opet je Mancini kriv..mhmm
Nije Mancini kriv , daleko od toga i daleko od toga da je Džeko flop of the match . Samo je problem u tome da on može 100% bolje od ovoga večeras ;)

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 03 jan 2012, 23:01

Momak je vjerovatno mislio na flop u ekipi City-a
Ale Del Piero aleee

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 03 jan 2012, 23:02

Džeko nije igrač da šutira penale jer je par puta do sada promašio penale. Večerašnji nastup daje nade ali fali mu dosta samopouzdanja.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 jan 2012, 23:03

Solidna utakmice Dzeke veceras.

Nisam ga dugo vido da je ovako borben bio, iako je bio prilicno umoran krajem tekme, opet je se trudio i borio.

Jeste napravio nekoliko greski i mogao je dati jedan gol, ali dosta je vazan njegov trud i rad veceras na terenu protiv najbolje odbrane u ligi (prije ove tekme veceras)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 jan 2012, 23:03

Samo da prevedem sta kazu drugi.posto gledam tekme na Holandskom Sportu 1 reci cu ovo.Spiker kaze ovako,strasni dueli dzeke i onog cele a i zbog ovog se gleda fudbal .a za zadnju akciju kad uze loptu onoj dvojicu kaze za Dzeku da je zvjer kako je uopste uspio ispred dvojice u zadnjoj minuti da odnese loptu ali mi smo najveci strucnjaci recimo kao sto je pape pa zato i idemo na velika takmicenja.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 03 jan 2012, 23:04

Alipasino je napisao/la:Samo da prevedem sta kazu drugi.posto gledam tekme na Holandskom Sportu 1 reci cu ovo.Spiker kaze ovako,strasni dueli dzeke i onog cele a i zbog ovog se gleda fudbal .a za zadnju akciju kad uze loptu onoj dvojicu kaze za Dzeku da je zvjer kako je uopste uspio ispred dvojice u zadnjoj minuti da odnese loptu ali mi smo najveci strucnjaci recimo kao sto je pape pa zato i idemo na velika takmicenja.
Pa to njemu niko ne osporava. Momak je masina. Ima potencijala, ali kljucno je to sto ga ne koristi. U momentima totalno nezainteresovan da krene naprijed.
Ale Del Piero aleee

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 03 jan 2012, 23:06

Pa najbitnija je pobjeda Cityja a sad i Edin polako treba mu vremena onaj ko je igrao nogomet dobro zna sta znaci kad igrac ulazi konstantno po 5 min 10 a onda dobije priliku hoces da pokazes sta znas a na kraju nista a evo po meni i veceras i proslu tekmu je na terenu radio mnogo mnogo vise od Kun_a ali je on i sretno zabio ali Edin ima stvarno velike zasluge i u veznom redu svaki pas sto posto tacan

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kakarut, riki46, Zglavkar i 41 gost.