Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Veceras po meni najvaznija utakmica sezone.Pobjedom barem na 24 sata opet imamo prednost od 3 boda.Nakon onakve traume protiv Sunderlanda i ciste sudijske nepravde ocekujem da tim pokaze karakter i da dobije Liverpool.Po meni osim velike kolicine nesrece koja je bila u utakmici protiv Crnih Macaka po prvi put moram se osvrnuti i kriticno na igru pojedinih igraca.Prvi je Samir Nasri koji bolje da nije ni igrao ovu utakmicu jer ono sto je pokazao nije vrijedilo nista.Kako je igrao kad je tek stigao mislio sam da ce opravdati novac ulozen u njega ali osim tih par pocetnih utakmica kada je igrao dobro kasnije je usao u neki cisti prosjek.Zatim Kolarov i Zabaleta su takodje odigrali kriminalno i mislim da su barem po ovom do sada Clichy i Richards pokazali mnogo vise i trebaju cesce dobijati sansu od pomenutog dvojca.E sad ide ono sto je sveto ovdje na forumu ali jednostavno moram.Dzeko jeste klasa i sve to stoji ali ovu utakmicu me tako iznervirao da je to nemoguce.Dosta sansi ali nikako gol da padne.Vjerujem u njega ali mislim da veceras nece poceti utakmicu jer se Mancini najvise nervirao nakon njegovih poteza.Aguero i Silva isto ne briljiraju zadnja dva gostovanja ali imaju kod mene jos uvijek kredita pa ih necu kritikovat.Jos jednom izvinjenje forumasima na ruznim rijecima koje sam izrekao nakon utakmice inace ne koristim to ali toliko sam se iznervirao da sam izgubio kontrolu.Protivnik je doista tezak i u finoj su formi pa ocekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Bolji od "tih" se više neće roditi.

On topic : Teško vama večeras

You'll never walk alone.
bolje reći namaVolimLiverpool je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Bolji od "tih" se više neće roditi.![]()
![]()
![]()
![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Hart, Richards,Toure, Kompany, Clichy, Yaya, Barry, Silva, Milner, Aguero, Dzeko.Sve ocekivano osim toga sto je Big Ed u prvoj postavi.Bitno je samo da ne gledam Kolarova i Zabaletu na bokovima dosta mi ih je bilo za proslu utakmicu.
Ima li kakav link da radi?
Hvala.
Hvala.
Bolji City i zasluženo vodi 2:0 treba dodati i da blesavi sudija nije svirao očit penal nakon igranja rukom Škrtela.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
cole-ch je napisao/la:Ima li kakav link da radi?
Hvala.
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo biraj,dobri su vshare linkovi,samo trebas skinuti vshare plugin,ponudice ti da ga skines kad kliknes na link ako nemas...
Nazalost ja gledam na tv pa tako da ne mogu pomoci.cole-ch je napisao/la:Ima li kakav link da radi?
Hvala.
Imate linkove na http://www.firstrowsports.tv/watch/1006 ... ow%29.html" onclick="window.open(this.href);return false;
shandrlike-tandrlike
Ako MC uspije jos dva uvalit.. rijesili su tekmu.
Suarez fali Liverpoolu ko samar budali.
Suarez fali Liverpoolu ko samar budali.
shandrlike-tandrlike
Extra...enobarca je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Ima li kakav link da radi?
Hvala.
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo biraj,dobri su vshare linkovi,samo trebas skinuti vshare plugin,ponudice ti da ga skines kad kliknes na link ako nemas...
Hvala.
VolimLiverpool je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Bolji od "tih" se više neće roditi.![]()
![]()
![]()
![]()

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Arnelinho je napisao/la:VolimLiverpool je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Bolji od "tih" se više neće roditi.![]()
![]()
![]()
![]()
On topic : Teško vama večerasNeko bolji ?

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Pobjeda cista kao suza.Yaya Toure je jos jednom pokazao zasto je najbolji DMF igrac na svijetu.Kompany kapitenski zasluzeno proglasen igracem utakmice.Hart spasavao kada je bilo gusto.Mozda danas da je najlosiji bio Kolo Toure ali sve u svemu super igra i pokazalo se da tim Cityja ima karakter.Sutra navijati za Svrake barem bod da uzmu Unitedu.A u nedjelju veliki derbi u F.A cupu utakmica pocinje u 14.00 h.Bit ce zanimljivo.
Sigurna igra i rutinski uzeta 3 boda , Kompany i Yaya odradili sjajan posao , Džeko veoma loš jedina svjetla tačka je ono proigravanje Toura nakon čega je dosuđen penal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
dobra igra Citya,igrali su protiv najbolje odbrane u ligi,zabili 3 gola i zasluzeno pobjedili! bez Nasria i Balotelija koji su bili na tribinama.. J.Toure najbolji uz Kompanija,mada su svi bili dobri..Dzeko se trudio,imao dosta precizni pasova,asistirao kod penala ,ali je u zavrsnici bio sputavan,ali dugo je ulazio sa klupe,treba mu koja utakmica da udje u svoju staru formu,u svakom slucaju bio je dobar veceras..
Albiol iz Reala bi mogao preci u City,mislim da bi to bilo dobro ,igrao bi na lijevoj strani,vidjecemo sta ce biti,ali nam fali jedan dobar veznjak u rotaciji..ili jedan stoper,zasad najbliizi dolasku u City je Civu iz Intera,pogotovo ako Tevez ode u drugom pravcu..
Albiol iz Reala bi mogao preci u City,mislim da bi to bilo dobro ,igrao bi na lijevoj strani,vidjecemo sta ce biti,ali nam fali jedan dobar veznjak u rotaciji..ili jedan stoper,zasad najbliizi dolasku u City je Civu iz Intera,pogotovo ako Tevez ode u drugom pravcu..
pobjeda čista ko mlijeko!!! city ponovo pokazuje da može!!! svim hejterima preporučujem pogled na tabelu!!!
4-IN-A-ROW
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Zaslužena pobjeda Citya.
Liverpool je zaslužio barem jedan gol ,ali jednostavno realizacija ove sezone je prevelik problem kojem se ne nazire rješenje.
18 : 13
5 : zerro
@Arnelinho ,jesi nešto rek'o ?
Liverpool je zaslužio barem jedan gol ,ali jednostavno realizacija ove sezone je prevelik problem kojem se ne nazire rješenje.
18 : 13
5 : zerro
@Arnelinho ,jesi nešto rek'o ?

You'll never walk alone.