Possible starting XI – Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua, Mascherano, Lucas, Kuyt, Benayoun, Gerrard, Torres.[/quote]ackeey je napisao/la: I zna li se sastav za sutra protiv Ville?
zar skrtel nece pauzirati 2 sedmice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Possible starting XI – Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua, Mascherano, Lucas, Kuyt, Benayoun, Gerrard, Torres.[/quote]ackeey je napisao/la: I zna li se sastav za sutra protiv Ville?
Jesi ti gledao proslu sezonu ili si odspavaosta ce vam vdv? - Pa manchester vas redovno prosipa ko kilu rize, propali ste ko sjekira u vodu
kao sto rekoh, niste skontali moju recenicuOTNYS_YNWA je napisao/la:Jesi ti gledao proslu sezonu ili si odspavaosta ce vam vdv? - Pa manchester vas redovno prosipa ko kilu rize, propali ste ko sjekira u vodu![]()
Ja mislim kako ce Grk poceti utakmicu , a Skrtel ostati na klupi jer nije jos 100% spreman
Ipak sam bio u pravu
ajd bar nas je postedio informacija s onog naprosto zaglupljujuceg blogaTorres_9 je napisao/la:Na ovakve kao sto je TATA netreba obracat paznju.Dijete ima 7 godina i netreba se zamarat oko toga
ne prizivajPhill Jackson je napisao/la:ajd bar nas je postedio informacija s onog naprosto zaglupljujuceg blogaTorres_9 je napisao/la:Na ovakve kao sto je TATA netreba obracat paznju.Dijete ima 7 godina i netreba se zamarat oko toga
boldaj to tata ubuduceTorres_9 je napisao/la:Na ovakve kao sto je TATA netreba obracat paznju.Dijete ima 7 godina i netreba se zamarat oko toga
tata jes ti onaj što ima u svojoj historiji 4 banaTata je napisao/la:boldaj to tata ubuduceTorres_9 je napisao/la:Na ovakve kao sto je TATA netreba obracat paznju.Dijete ima 7 godina i netreba se zamarat oko toga
jesam, bil me prijavio da imam 523 KING JAMES je napisao/la:tata jes ti onaj što ima u svojoj historiji 4 banaTata je napisao/la:boldaj to tata ubuduceTorres_9 je napisao/la:Na ovakve kao sto je TATA netreba obracat paznju.Dijete ima 7 godina i netreba se zamarat oko toga
ne bih već pitam i ja bih želio nešto slično da doživim preko internetaTata je napisao/la:jesam, bil me prijavio da imam 523 KING JAMES je napisao/la: tata jes ti onaj što ima u svojoj historiji 4 bana
pa hoces da ti opsujem sta, pa ti meni uzvrati, i tako nekoliko puta sa par razlicitih accounta, obecavam ti da ce nas uglyface il csh sigurno banovati23 KING JAMES je napisao/la:ne bih već pitam i ja bih želio nešto slično da doživim preko internetaTata je napisao/la:jesam, bil me prijavio da imam 523 KING JAMES je napisao/la: tata jes ti onaj što ima u svojoj historiji 4 bana
pa nije loša idejaTata je napisao/la:
pa hoces da ti opsujem sta, pa ti meni uzvrati, i tako nekoliko puta sa par razlicitih accounta, obecavam ti da ce nas uglyface il csh sigurno banovati
Tata je napisao/la:pa hoces da ti opsujem sta, pa ti meni uzvrati, i tako nekoliko puta sa par razlicitih accounta, obecavam ti da ce nas uglyface il csh sigurno banovati
Nešto sumjnam da je James Realovac pomješao si ga sa drugim Jamesomalan_kardec je napisao/la:Tata je napisao/la:pa hoces da ti opsujem sta, pa ti meni uzvrati, i tako nekoliko puta sa par razlicitih accounta, obecavam ti da ce nas uglyface il csh sigurno banovati
e ajd da i to vidimo kako se dva realovca "časte".
Tata je napisao/la:pa hoces da ti opsujem sta, pa ti meni uzvrati, i tako nekoliko puta sa par razlicitih accounta, obecavam ti da ce nas uglyface il csh sigurno banovati23 KING JAMES je napisao/la:ne bih već pitam i ja bih želio nešto slično da doživim preko internetaTata je napisao/la:
jesam, bil me prijavio da imam 5
navodno su trazili el zhara ali ga benitez nije zelio pustiti na posudbu te je ponudio nemetha, mislim da bi bilo bolje da ode na posudbu, jer tesko ce dobiti priliku za igru, i bolje mu je igrati za AEK nego za rezervePhill Jackson je napisao/la:Evo izgleda Nemeth ide u AEK na posudbu
The Liverpool striker has been linked with a switch to the Greek side after defender Sotirios Kyrgiakos sealed a �2million transfer the other way.
Nemeth's agent Tibor Pataky claimed talks have taken place between the two clubs and he has not ruled out a loan switch for the 20-year-old Hungarian.
Pataky told http://www.origo.hu: "This is not a finished business but it's a fact that there have been talks between the two clubs.
"Liverpool have extended Krisztian's contract until 2012 lately and this shows that they consider him as a good prospect for the future.
"At the moment anything can happen with him."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.