Paaaa?Admir_Sa je napisao/la:evo Bojan autonomash igra za cataloniju protiv tunisa
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
sta pa?VanBasten je napisao/la:Paaaa?Admir_Sa je napisao/la:evo Bojan autonomash igra za cataloniju protiv tunisa
nema potpisa
koja je pojenta tvog posta, šta je problem što je autonomaš? Ne kontam.Admir_Sa je napisao/la:sta pa?VanBasten je napisao/la:Paaaa?Admir_Sa je napisao/la:evo Bojan autonomash igra za cataloniju protiv tunisa
Pa poenta je da javim romanistima da mogu gledat Bojana ako hoce u ovoj utakmici
nema potpisa
aha, 'nako kako si napisao odao si dojam da je problem što igra za Kataloniju, što ej autonomaš itd..Admir_Sa je napisao/la:Pa poenta je da javim romanistima da mogu gledat Bojana ako hoce u ovoj utakmici
helem, i ja se bezze zakačio za tebe kad skontam. Malo sam tersali danas, izvinit' ćeš mi.
Gledam sad sve Tottieve golove. Zove se emisija : "Speciale Totti 200 gol...e oltre".
Kakve je frajer sve golove davao,ovo je fkt strasno.Doso sam do 90 i izuzev penala sve su golcine

Kakve je frajer sve golove davao,ovo je fkt strasno.Doso sam do 90 i izuzev penala sve su golcine
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Svim simpatizerima i navijacima Rome sretna nova 2012...
U narednih par dana agent od casemira stize u Rim.ima nekog posla oko nekog drugog igraca pa mozda uspud dodje i do sastanka sa valterom....oko DDR nista novo,hoce-nece sele ga u city onda ostaje u romi i tako sve iznova
)
U narednih par dana agent od casemira stize u Rim.ima nekog posla oko nekog drugog igraca pa mozda uspud dodje i do sastanka sa valterom....oko DDR nista novo,hoce-nece sele ga u city onda ostaje u romi i tako sve iznova
Ima li sta novo?
- harebianconero
- Kontakt:
Otisao Borrielloschmecker je napisao/la:Ima li sta novo?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovaj komentator na SK rece maloprije da je city odustao od ddr-a jer je ovaj potpisao novi ugovor na godina
ja nigdje da nadjem tu vijest
ja nigdje da nadjem tu vijest
nema potpisa
Nije jos produzio al mu Roma nudi 6 il 7 miliona eura godisnje !
Ako to ne prihvati onda je fkt papak.Ja jednostavno ne mogu Danielea zamislit u nekom drugom dresu osim Rominog.
Ako to ne prihvati onda je fkt papak.Ja jednostavno ne mogu Danielea zamislit u nekom drugom dresu osim Rominog.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
-
Evil Genius II
ma sve je to relativno nesigurno i ne bi rekao da je zvanican dogovor jos pao. eto recimo ja naletih oko nove godine na vijest da je ddr produzio do 2015. i da ce primat 6 miliona po sezoni ALI ubacena je klauzula u ugovor po kojoj je slobodan ici iz kluba za 25 miliona €, klauzula na kojoj je navodno on insistirao jer zeli vidjeti kako ce se razvijati situacija u ostatku sezone - naravno, odmah sutradan je vijest demantovana. sinoc opet procitah da je prihvatio 7 miliona godisnje (bez ikakvih klauzula) i da je stvar gotova, danas vec ocekujem demant
borriella smo poslali u juve, sto nije nimalo los posao ni za nas ni za njega. juventus ga ima obavezu finansirati, dok je kod nas bio jedan od najplacenijih a nije skoro nikako igrao. ono sto mi nije jasno je eventualna prodaja pizarra, pogotovo kada se zna da juventus nema prave zamjene za pirla i da na ovaj nacin zapravo baldini i ekipa direktno pojacavaju konkurenciju i to pretpostavljam za neku sicu il' jos gore, posudbu (kao borriella)
borriella smo poslali u juve, sto nije nimalo los posao ni za nas ni za njega. juventus ga ima obavezu finansirati, dok je kod nas bio jedan od najplacenijih a nije skoro nikako igrao. ono sto mi nije jasno je eventualna prodaja pizarra, pogotovo kada se zna da juventus nema prave zamjene za pirla i da na ovaj nacin zapravo baldini i ekipa direktno pojacavaju konkurenciju i to pretpostavljam za neku sicu il' jos gore, posudbu (kao borriella)
- spielführer_21
- Kontakt:
Biće da se Osvaldo povrijedio!
Vraćaj Boriela 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
kazu da nije nesh ozbiljno, tj ligamenti, al sutra ce se znati detaljnijespielführer_21 je napisao/la:Biće da se Osvaldo povrijedio!Vraćaj Boriela
obratite paznju na petu sekundu klipa
[youtube][/youtube]
nema potpisa
hahaahahahha...koji li je ovo manijak u fići...sve sto vise gledam snimak sve se vise smijem i ne vjerujem da frajer ladno ide sa ćofijem...samo zamisli na voznom parku ispered trening centra pored svih onih skupocjenih auta on sa ćofijem se parkira
...hehehhheh
--------------
valjda ovo sa povredom osvalda nije nista ozbiljno.jer ne bi valjalo da izgubimo osvalda na duzi pedriod....!!!
--------------
valjda ovo sa povredom osvalda nije nista ozbiljno.jer ne bi valjalo da izgubimo osvalda na duzi pedriod....!!!
-
Evil Genius II
drama pocinje:
osvaldo dva mjeseca out, pizarro napustio trening a ddr jos nije potpisao ugovor !?
da ne vidjoh tog ficu na klipu iznad, sad bi popizdio
osvaldo dva mjeseca out, pizarro napustio trening a ddr jos nije potpisao ugovor !?
da ne vidjoh tog ficu na klipu iznad, sad bi popizdio
Video-povreda Osvalda....
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;!
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;!
drug fićo je zastavina verzija fiat-a 600...Admir_Sa je napisao/la:al odakle da se u Rimu voza fico, to mi ne ide u glavu
http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_600" onclick="window.open(this.href);return false;
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
Evil Genius II
pjanic bi lahko mogao postat kljucna licnost kluba s obzirom da ga se forsira kako na terenu tako i van njega. recimo, prekjucer je ispred svih igraca upravo on odabran za press konferenciju kao najavu ostatka sezone a evo i ovi nasi su prenjeli par recenica sto je rekao o de rossiju
ako ddr ode, pjanica za iduceg kapitena!
inace, mogao bi nam vrli napadac amauri na posudbu kao zamjena za osvalda
ako ddr ode, pjanica za iduceg kapitena!
inace, mogao bi nam vrli napadac amauri na posudbu kao zamjena za osvalda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.