Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
cak da iznajme dzeku na ljeto, gdje god da ode, zablistat ce. Samo cekam da u dresu Arsenala/Blackburna/Fulhama ili ili.. zabije gol onome zabaru !!
Zar neko stvarno misli da je Dzeko spao na nivo jednog Blackburna ili Fulhama? Moguce da ode na posudbu ili da ga prodaju na ljeto ako dodje Cavani ili van Persie, ali onda ce prec u klub na nivou Liverpoola, Arsenala, Milana, Juventusa itd. Pricamo o bivsem najboljem strijelcu Bundeslige i o covjeku koji je kostao skoro 30 miliona funti.JohnnyDinamitas je napisao/la:cak da iznajme dzeku na ljeto, gdje god da ode, zablistat ce. Samo cekam da u dresu Arsenala/Blackburna/Fulhama ili ili.. zabije gol onome zabaru !!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da, bez obzira na sve, Dzeko vrijedi, i ne moze niko osporiti njegove rezultate koje je ostvario. Medjutim, kol'ko god je Edin kriv, toliko je i Mancini zbog ovog nedavanja golova od 10h, kako navode ss.ba.Cartman je napisao/la:Zar neko stvarno misli da je Dzeko spao na nivo jednog Blackburna ili Fulhama? Moguce da ode na posudbu ili da ga prodaju na ljeto ako dodje Cavani ili van Persie, ali onda ce prec u klub na nivou Liverpoola, Arsenala, Milana, Juventusa itd. Pricamo o bivsem najboljem strijelcu Bundeslige i o covjeku koji je kostao skoro 30 miliona funti.JohnnyDinamitas je napisao/la:cak da iznajme dzeku na ljeto, gdje god da ode, zablistat ce. Samo cekam da u dresu Arsenala/Blackburna/Fulhama ili ili.. zabije gol onome zabaru !!
P.S. Stvarno mi je zao Edina, po onoj izjavi za ESPN se mnoge stvari vide. Mislim da ce i Edinovom strpljenju doci kraj, i to ubrzo. Samo se ako ovako "nastavi"...
Izdržati, to je temelj vrline!
Dzekin rejting je pao i niko od velikih klupova nece Dzeku, osim jedino kad bi ga mozda dobili za pola njegove cijene, ali od toga nema nista.
Ali ni Dzeko nije onaj stari dobri dijamant, osim one tekme protiv Tottenhama, Dzeko je pretezno srednja zalost sve od kad igra za City.
Ali ni Dzeko nije onaj stari dobri dijamant, osim one tekme protiv Tottenhama, Dzeko je pretezno srednja zalost sve od kad igra za City.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Stvarno cu poceti misliti da ti ne misliš to što pišeš, jer samo tako mogu opravdati ovo što ti napisa. Onako malo ti dosadno , pa ti odlucio idem ja napisati neku nebulozu, a sad ce se drugi upaliti i poceti raspravljatiPauk je napisao/la:Dzekin rejting je pao i niko od velikih klupova nece Dzeku, osim jedino kad bi ga mozda dobili za pola njegove cijene, ali od toga nema nista.
Je li Baloteli povrijedjen za vecerasnji mec?
Po njegovoj logici Dzeko je jedino dobar kad zabija 4 po mecu.Dajte ba ljudi,jest upao u krizu sto se golova tice,ali igrao je dosta dobro,i da ga onaj konj ne ubija u pojam bio bi savrsen.Iskreno bih volio da Edin ode u Arsenal,jer tamo ga jako simpatisu.ZOI84 je napisao/la:Stvarno cu poceti misliti da ti ne misliš to što pišeš, jer samo tako mogu opravdati ovo što ti napisa. Onako malo ti dosadno , pa ti odlucio idem ja napisati neku nebulozu, a sad ce se drugi upaliti i poceti raspravljatiPauk je napisao/la:Dzekin rejting je pao i niko od velikih klupova nece Dzeku, osim jedino kad bi ga mozda dobili za pola njegove cijene, ali od toga nema nista.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ja bi licno najvise volio vidjeti Dzeku u Arsenalu, ali...
Jel zna ko moguci sastav za veceras, osim Mancinija ?
Jel zna ko moguci sastav za veceras, osim Mancinija ?

Uvijek pise nebuloze. Ne znam sta ti je to cudno?ZOI84 je napisao/la:Stvarno cu poceti misliti da ti ne misliš to što pišeš, jer samo tako mogu opravdati ovo što ti napisa. Onako malo ti dosadno , pa ti odlucio idem ja napisati neku nebulozu, a sad ce se drugi upaliti i poceti raspravljatiPauk je napisao/la:Dzekin rejting je pao i niko od velikih klupova nece Dzeku, osim jedino kad bi ga mozda dobili za pola njegove cijene, ali od toga nema nista.
Da je Dzeko bolji od Messija, opet bi ovaj ostavljao ovakve komentare.
meni je zao sto opet moram da vrijedjam forumase koji sebi daju za pravo da ocjenjuju kvalitet i nogometne sposobnosti edina dzeke.... dragi moji zabari iz srednjoskolskih klupa, sram da vas bude jer niti jedan od vas ne pokazuje vjeru u naseg dijamanta, sebicni ste i okrutni prema momku koji je ove sezone postigao 13 golova u dresu city-a i imao 6 asistencija. van persie je preko 5 godina u engleskoj i tek sada zabija najjace a 28 mu je godina...
losi ste mi jako losi!!!! ja vjerujem u edina i uvijek vidim najbolje u njemu, tekme koje nije igrao u posljendje vrijeme su posljedica rotacije, protiv sunderlanda jednostavno nije htjela u gol, precka je pogodio, najbolju sansu imao je aguero i pogodio golmana, silva sa posljednje dvije koje je branio odlicni golman.
kako vas samo nije sramota, kao da jedva cekate tekmu bez ucinka da se raspisete o edinu i kojekakvim posudbama.
edin veceras odmara ali sigurno ulazi podje li po zlu, a 100% igra kupove protiv ManU-a i Liverpoola!!! edine uz tebe su pravi navijaci reprezentacije BiH i one koje te vole i podrzavaju i kada je lose!!!
losi ste mi jako losi!!!! ja vjerujem u edina i uvijek vidim najbolje u njemu, tekme koje nije igrao u posljendje vrijeme su posljedica rotacije, protiv sunderlanda jednostavno nije htjela u gol, precka je pogodio, najbolju sansu imao je aguero i pogodio golmana, silva sa posljednje dvije koje je branio odlicni golman.
kako vas samo nije sramota, kao da jedva cekate tekmu bez ucinka da se raspisete o edinu i kojekakvim posudbama.
edin veceras odmara ali sigurno ulazi podje li po zlu, a 100% igra kupove protiv ManU-a i Liverpoola!!! edine uz tebe su pravi navijaci reprezentacije BiH i one koje te vole i podrzavaju i kada je lose!!!
4-IN-A-ROW
o cemu bolan ti pricas? valjas redovno gluposti,zbog tebe ne vrijedi biti dio foruma! sta si to ti veliko postigao u zivotu pa da ti drzis nekome lekcije o uspjehu??? postajes dosadan sa svojim sa svojim frustracijama...Pauk je napisao/la:Dzekin rejting je pao i niko od velikih klupova nece Dzeku, osim jedino kad bi ga mozda dobili za pola njegove cijene, ali od toga nema nista.
Večeras opet noga preko noge 

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
pa normalno, igrao je prije 48 sati!!!! ali ako zafali gol eto ga unutra!!!mozak je napisao/la:Večeras opet noga preko noge
4-IN-A-ROW
Vala i ti pretjerujes. Ispade sad da ga odmara sto je dobar. Ne mislim ovim da kazem da je Baloteli bolji od njega, ali ocigledno je da je kod Mancinija Dzeko treci napadac. Ovo mislim pod pretpostavkom da je bio siguran da ce bilo koji njegov tim dobiti Sunderland i da je cuvao igrace za tezu utakmicu, tj. ovu sa Liverpoolom. Mozda ni Balo ne pocne, ako se odluci da krene s jednim spicem, ali onda sam gotovo 100% siguran da ce Balo uci prije Edina s klupe.emir_ je napisao/la:pa normalno, igrao je prije 48 sati!!!! ali ako zafali gol eto ga unutra!!!mozak je napisao/la:Večeras opet noga preko noge
Utakmica im je prevazna jer bi losim rezultatom mogli doci u situaciju da ispuste prvo mjesto na tabeli.
(Sve slicnosti ovih recenica sa recenicama Dzekinih pljuvaca, inace neprijatelja broj 1 ss foruma su slucajne)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Man. City - Liverpool
25Joe Hart
2Micah Richards
6Joleon Lescott
4Vincent Kompany
22Gael Clichy
42Yaya Touré
18Gareth Barry
19Samir Nasri
16Sergio Agüero
21David Silva
45Mario Balotelli
-------------------
25Jose Reina
2Glen Johnson
37Martin Skrtel
5Daniel Agger
3Jose Enrique
14Jordan Henderson
8Steven Gerrard
26Charlie Adam
19Stewart Downing
39Craig Bellamy
7Luis Suarez
25Joe Hart
2Micah Richards
6Joleon Lescott
4Vincent Kompany
22Gael Clichy
42Yaya Touré
18Gareth Barry
19Samir Nasri
16Sergio Agüero
21David Silva
45Mario Balotelli
-------------------
25Jose Reina
2Glen Johnson
37Martin Skrtel
5Daniel Agger
3Jose Enrique
14Jordan Henderson
8Steven Gerrard
26Charlie Adam
19Stewart Downing
39Craig Bellamy
7Luis Suarez
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Kako bih volio da udje u 60. i zabije dvicu to je nevjerovatno.
Edo je.bi im mater !
I nek opet izgube 3:2
Edo je.bi im mater !
I nek opet izgube 3:2

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Marseille84
- Kontakt:
Sastav ce se znati sat prije utakmice :SEmir_BIH je napisao/la:Man. City - Liverpool
25Joe Hart
2Micah Richards
6Joleon Lescott
4Vincent Kompany
22Gael Clichy
42Yaya Touré
18Gareth Barry
19Samir Nasri
16Sergio Agüero
21David Silva
45Mario Balotelli
-------------------
25Jose Reina
2Glen Johnson
37Martin Skrtel
5Daniel Agger
3Jose Enrique
14Jordan Henderson
8Steven Gerrard
26Charlie Adam
19Stewart Downing
39Craig Bellamy
7Luis Suarez
Nije Džeko dobro odigrao, ali nije ni Balo na zadnje tri utakmice, ali nažalost mislim da ce opet prednost dati Bali. U tome i jeste problem što neki imaju pravo loše odigrati, ali ne i Džeko
Baloteli ce uvijek imati prednost u odnosu nad Dzekom (i pored crvenih kartona, paljenja kuce u noc pred mec, zanemarivanje pravila o neizlazenju 24 sata pred mec, tuce na treninzima i losije forme! ), a vala i AgueroZOI84 je napisao/la:Nije Džeko dobro odigrao, ali nije ni Balo na zadnje tri utakmice, ali nažalost mislim da ce opet prednost dati Bali. U tome i jeste problem što neki imaju pravo loše odigrati, ali ne i Džeko
Sad svako normalan vidi da je Mancini unistio Dzekinu odlicnu formu sa pocetka sezone svojim nekim rotacijama
Valjda je Dzeko trebao u ovih pet, sest minuta sto je ulazio zabijat po 2 gola da bude ravnopravan sa Aguerom i Balotelijem. I onda ko da jedva docekaju da ne zabije u utakmici koju pocne od pocetka (a jos City izgubi) da bude proglasen potpunim promasajem. Jednostavno je u nemilosti trenera, neposteno!