Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Mislim da ne pokazuje, eto ja ga imam i nevide ljudi da posjecuje stranice sa strane fejsa
, ali da je sranje to je istina, profil je u totalnom rasulu.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- alan_kardec
- Kontakt:
BaDa12 je napisao/la:Pogrešno shvaćeno.
Timeline pokazuje one stranice, čiju si aplikaciju dozvolio na facebooku. Na primjer, zasad ima par aplikacija news stranica, tipa The Independent, New York Times, The Guardian... I, neke aplikacije za muzičke stranice (online slušanje muzike).
Kako su u početku govorili da će se vidjeti šta god si ukucao na google, što bih naglasila, to nije istina!
Uglavnom, u pravu ste da je previše transparentno, i sigurno je raj za one koji žele znati sve o svakome, ali danas je svijet takav da vam je facebook profil pravi prikaz vaše ličnosti. Na zapadu se sve više koristi kao jedan od glavnih faktora pri zapošljavanju. Stoga, pazite šta objavljujete.
Ma nisam pogrešno shvatio, nego sam ja čuo baš tu priču koja se pojavila neposredno nakon što se pojavio i timeline, o čemu i ti govoriš. Znači svaku stranicu na koju uđeš, pokaže ti na timelineu, to je bila tadašnja priča. Nebitno.
Inače fb sam ranije koristio i za chat, a sad se više i ne sjećam kad sam zadnji put sa nekim dobro zachatovao. Ono ko je s kim spavao, šta je jutros jeo, kakvog je raspoloženja i sl., ne zanima me. Samo log in, odradim MW i logout.

Barack Obama ćerkama zabranio da koriste fb. I to nešto govori.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
fkt ima ovih fb manijaka, ja stvarno rijetko udjem, provjerim nes i to je to, al kad god udjem u 90% slucajeva 4-5 ljudi je tu 

Wir sind Borussia!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ako 90% osoba na fejsu nije napisalo minimalno 3 statusa o novoj godini ili objavio sliku vezanu za novu godinu dabogda me admin banovo dozivotno
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
timeline je glupost, kad tacnije ce svi dobiti? ja hvala Bogu jos nisam 

timeline je extra, fazon je što se drugi ne mogu snać', a ja sam opet uspio sakrit sve što ne želim da drugi vide
važno je znat' 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
meni se interface ne svidja kod timelinea
Ajde napiši kako se to radi.Plivadon je napisao/la:timeline je extra, fazon je što se drugi ne mogu snać', a ja sam opet uspio sakrit sve što ne želim da drugi videvažno je znat'
YNWA!
Podešavanja privatnosti->
Način povezivanja
Kontrolirajte kako se povezujete sa osobama koje poznajete. Uredite podešavanja
Kako funkcioniraju oznake
Kontrolirajte šta se događa kada prijatelji označe Vas ili Vaš sadržaj. Uredite podešavanja
Aplikacije i internetske stranice
Kontrolirajte šta će se dijeliti putem aplikacija, igara i internetskih stranica. Uredite podešavanja
Ograničite publiku za prijašnje objave
Ograničite publiku za objave koje ste podijelili s prijateljima prijatelja ili javno Upravljajte vidljivošću prijašnjih objava
sve ovdje možeš sredit',
nit' mi ko vidi prijatelje nit' išta
sem nekih osoba, koje su na allow listi
Način povezivanja
Kontrolirajte kako se povezujete sa osobama koje poznajete. Uredite podešavanja
Kako funkcioniraju oznake
Kontrolirajte šta se događa kada prijatelji označe Vas ili Vaš sadržaj. Uredite podešavanja
Aplikacije i internetske stranice
Kontrolirajte šta će se dijeliti putem aplikacija, igara i internetskih stranica. Uredite podešavanja
Ograničite publiku za prijašnje objave
Ograničite publiku za objave koje ste podijelili s prijateljima prijatelja ili javno Upravljajte vidljivošću prijašnjih objava
sve ovdje možeš sredit',
nit' mi ko vidi prijatelje nit' išta

sem nekih osoba, koje su na allow listi

- Arsenalisation
- Kontakt:
Kod mene,srecom,jos nije dosao... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
-
- Kontakt:
Kako cu ukloniti timewiewer, nemogu se nikako snaci na onim cudu ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
najvjerovatnije mislis timeline jer je timewiewer program a neces nikako ga ukinuti jer je postalo obavezno i polako dolazi kod svih fb korisnikaragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako cu ukloniti timewiewer, nemogu se nikako snaci na onim cudu ?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ljudi pomagajte,sj-ebo sam chat skroz na skroz..
Uglavnom,zajebavo sam se oko one dostupnosti(kad kliknes na onaj kruzic u desnom gornjem cosku chata pa onda drugo po redu)...uglavnom sad kako god stavim,samo mi je 3-4 osobe na chatu...s tim da su to uvijek iste osobe,bile one on-line ili ne

Uglavnom,zajebavo sam se oko one dostupnosti(kad kliknes na onaj kruzic u desnom gornjem cosku chata pa onda drugo po redu)...uglavnom sad kako god stavim,samo mi je 3-4 osobe na chatu...s tim da su to uvijek iste osobe,bile one on-line ili ne

- Arsenalisation
- Kontakt:
Ima li kakav nacin za brze brisanje prijatelja?
Da ne moram ici na svakog pojedinacno...Nekad su bili na desnoj strani naslovne, kad kliknes na prijatelje oni x--ici, a sada toga nema...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
alacious je napisao/la:Ljudi pomagajte,sj-ebo sam chat skroz na skroz..![]()
Uglavnom,zajebavo sam se oko one dostupnosti(kad kliknes na onaj kruzic u desnom gornjem cosku chata pa onda drugo po redu)...uglavnom sad kako god stavim,samo mi je 3-4 osobe na chatu...s tim da su to uvijek iste osobe,bile one on-line ili ne![]()
![]()
![]()
Odi opet na taj kružić i vidi kome si sve dopustio da vidi tebe dostupnog. Čekiraj one liste prijatelja kome želiš biti dostupan, ako hoćeš svima, stavi sve.
Pazi, imaju dvije opcije "kome želiš biti dostupan" i "kome ne želiš...", jedna treba da ti je sva čekirana, jedna sva non-čekirana.
Kad uđeš u listu prijatelja, stavi miš na nekog od njih, pa će ti se pojaviti dvije opcije, Prijatelji i Subs.. Uglavnom, pod tim Prijatelji, na dnu ti ima da brišeš.Arsenalisation je napisao/la:Ima li kakav nacin za brze brisanje prijatelja?Da ne moram ici na svakog pojedinacno...Nekad su bili na desnoj strani naslovne, kad kliknes na prijatelje oni x--ici, a sada toga nema...
Problem je što ne možeš izabrati više njih, nego opet pojedinačno, ali bar ne moraš ulaziti na svaki profil posebno.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kako u ovom timelinu da se fino napravi slika profila, ono da se podesi da ti bude u centru ako me razumijete 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mislis u timewieweru ?Bianconeri1988 je napisao/la:Kako u ovom timelinu da se fino napravi slika profila, ono da se podesi da ti bude u centru ako me razumijete

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ljudi postoji li ikakav nacin da u POTPUNOSTI obrisem svoj fb profil? Dakle ne ono deaktiviranje pa da opet ipak mogu kad god hocu ponovo uci tj. aktivirati ga...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.