Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

muXmania
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la muXmania » 02 jan 2012, 20:01

Arsenalisation je napisao/la:Neko link??? Puce ovaj na atdhenet-u... :?
http://magic-sportzz.****/p/channel-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ako ti ne odgovara pronađi sebi ovdje u moru linkova odgovarajući :

http://www.koratv.net/football/" onclick="window.open(this.href);return false;
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jan 2012, 20:08

Oj evo ga... pomozi Boze
Rođen s tobom da budem

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 jan 2012, 20:13

Evo ga 1-1,ma nismo ni zasluzili pobjedu,drugo poluvrijeme kriminalno,ni jednu ozbiljnu šansu nismo napravili,.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 jan 2012, 20:19

kriminalno igramo :D, samo molim Boga da se vrati sagna santos i vermalen. djuru idi na godišnji majke ti gdje u asutraliju. nevjerovatno je da jedan arsenal prepusti 45 minuta inicajtivu jednom fulhamu :?:
u drugom poluvremenu nisam vidio da smo imali šut na gol kako treba -.-, zasluzeni bodovi fulhamu pa makar bila i 3
Vođa zna.

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 02 jan 2012, 20:20

2:1

Gushter
Kontakt:

Post Postao/la Gushter » 02 jan 2012, 20:20

Pose*em se na sreću!
***VICTORIA CONCORDIA CRESCIT***

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 02 jan 2012, 20:22

Gushter je napisao/la:Pose*em se na sreću!
Pusti srecu, nema sreca nista sa ovim , vec nasa kriminalna igra , fuj fuj fuj :evil:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jan 2012, 20:22

Kakva sreca,wenger krivac za poraz
Rođen s tobom da budem

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 jan 2012, 20:24

Gushter je napisao/la: Pose*em se na sreću!
Ma nije to ni sreća,nego Wenger i njegovo zatvaranje utakmice koje nam nikad dobrog ne donese,ne mogu da vjerujem da 45 minuta dominiras,stvaras šanse a onda u drugih 45 minuta se ne sastanemo s loptom kako treba.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 jan 2012, 20:25

kakvu sreću? nemojte sad tražit izgovore, gledo' sam utakmicu, kao navijač arsenala kažem fulham je zasluzeno pobijedio. ljudi su nas razvukli ko djecu na terenu,
Vođa zna.

Gushter
Kontakt:

Post Postao/la Gushter » 02 jan 2012, 20:26

oldbridge je napisao/la:
Pusti srecu, nema sreca nista sa ovim , vec nasa kriminalna igra , fuj fuj fuj :evil:
I to. Branimo se kao najveći jadnici 45 minuta i to u utakmici protiv Fulhama koji je izgubio od onakvog gubavog ManUtd 5:0. Stvarno se ne bih žalio na suđenje, ali opet nas je *ebao onaj penal iz prvog poluvremena što nije sviran.

A to za sreću, pa ni bod ne možemo uzeti. U 90+2 go, stvarno... nemam riječi.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 jan 2012, 20:27

Kad ti bekove igraju igraci tipa Djuro, Skilavi itd., onda ovakva sranja uvjek trebas ocekivati. Zasluzena pobjeda Fulhama, iako je Arsenal ovu utakmicu morao zavrsiti vec u prvom poluvremenu, kad smo imali inicijativu i kad smo bili mnogo bolji. Treba i dodati da je Walcott veceras bio kriminalno los a i Gervinho nas vec konstantno smara i zivcira svojim promasajima :x

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 jan 2012, 20:28

Zasluzen poraz.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Gushter
Kontakt:

Post Postao/la Gushter » 02 jan 2012, 20:30

Profesor je napisao/la:Kad ti bekove igraju igraci tipa Djuro, Skilavi itd., onda ovakva sranja uvjek trebas ocekivati. Zasluzena pobjeda Fulhama, iako je Arsenal ovu utakmicu morao zavrsiti vec u prvom poluvremenu, kad smo imali inicijativu i kad smo bili mnogo bolji. Treba i dodati da je Walcott veceras bio kriminalno los a i Gervinho nas vec konstantno smara i zivcira svojim promasajima :x
I Walcott i Gervinho su bili kriminalni, ali oni su naši najbrži igrači. Ako se već zatvorio i ako je igrao ko fol na kontre, šta je mislio da će uraditi Benayoun i Rosicky? Danas se Wenger ponašao kao početnik. Sramota.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 jan 2012, 20:34

Squilaci asistent kod drugog gola,pa yebemu majku bolje da je Ramiza ostavio na beku nego kloca,baksuza sto je uveo u igru..I onaj Sacker,nolka mrcina a svaka šuša skoci pored njega,ma bruka..Nemamo klupu i evidentno je da nas stiže umor,yeben tempo a kod nas uvjek isti,skrpljeni tim,što je i razumljivo kad skontaš da su nam glavni aduti s klupe indisponirani i nezainteresovani Rus,flopina zvana Chamak i kvazi veznjak,češko govedo koje nikad dobrog nije donjelo..

Gushter
Kontakt:

Post Postao/la Gushter » 02 jan 2012, 20:38

chily-rz je napisao/la:Squilaci asistent kod drugog gola,pa yebemu majku bolje da je Ramiza ostavio na beku nego kloca,baksuza sto je uveo u igru..I onaj Sacker,nolka mrcina a svaka šuša skoci pored njega,ma bruka..Nemamo klupu i evidentno je da nas stiže umor,yeben tempo a kod nas uvjek isti,skrpljeni tim,što je i razumljivo kad skontaš da su nam glavni aduti s klupe indisponirani i nezainteresovani Rus,flopina zvana Chamak i kvazi veznjak,češko govedo koje nikad dobrog nije donjelo..
I mene je PerMer iznenadio. Ni jednog duela u zraku nije dobio. Koscielny se satra pored majmuna i to ne samo ovu utakmicu, nego sve do sada.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jan 2012, 21:02

Evo izgleda da ce Wenger dobit kaznu od saveza,nek dobije treba im yebat majku svima,svaku utakmicu nas ostete
Rođen s tobom da budem

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 jan 2012, 21:03

:roll:

Zanimljiva tekma. Igrači u samo 90 minuta pokazali i svoj maksimum i svoj minimum. :mrgreen:

Ja ne znam da li bi bilo pametno išta o ovoj tekmi reći, sem da nisam gled'o zadnjih ca.40 sekundi i da sam izgubio volju za gledanjem onog trenutka kad je onaj panj što ga majka nazva Sebastien ušao u igru, al' eto pokušaću.

Szczesny je odigrao dobru tekmu. Jbg, golmanu je najteže biti heroj, a najlaške krivac, a ja obično nemam namjeru kriviti golmana i na njem ispoljavati svoje frustracije. Za prvi gol je najveći krivac. Drugi dio otpada na Songa (ili ko je ono čuvao Senderosa :? )i na asistenta, jer je gol postignut pod dejstvom prekršaja. No, aj neću patetike. Tek reda radi da 'pomenem, iako želim da budem jasan: Krivi su igrači i ekipa u ćošku (nije baš ćošak, al' ko ga jbe).

Djourou je podigao polijepo svoju razinu igre u odnosu na prošlu/e sezonu/e. Svidja mi se i drago mi je da će propustiti tek Leeds United. Samo neka nastavi ovako. Ko ga bude krivio za crveni il' nije gled'o tekmu il' ju je površno gled'o, druge ne'a. To je tako jbg, jer onaj ,ko je gled'o ,vidio je na kakav je način Mertesacker prije toga izgubio loptu. Iiii daa...Djuro bome popravi ono svoje izbijanje lopte kad mu je protivnik na ledjima. 8-)

Eto, odma' da dodam, Mertesacker je igrao dobro, sem te greške. Može dvica, et' samo da ga kod kuće ne uderaju kad dodje.

Loran, svaka ti čast. Ne svidja mi se tvoja ljuta faca, al' bgmi moram priznati da ima u njoj i nečeg odlučnog. Jedan od boljih danas, iako bi' mogao naći par greškica, kao loše postavljanje (pravljenje ofsajd zamke) i ona zbunjenost kad Ruiz skoro pa dodje 1vs1 sa golmanom...Otom potom. Igrao si dobro.

Coquelin. :lol: Najbolji lijevi bek Arsenala zadnjih 5 godina. :mrgreen: Ofanzivno je bio odličan čak 90 minuta, što je, priznaću ,za Arsenalova igrača rijetkost (""). Defanzivno ? Jedna greškica, koju sam ja upratio, ali ajde, nju može podijeliti sa ostalih 9-10 igrača. ;)

Theo mi odigra dojmljivo prvo poluvrijeme. Ili barem neke trenutke prvog poluvremena. Kasnije...(stidim se i šutim).

Aarone druže aj mi pomozi naći onaj post, gdje kažem da samo trebaš odmor. Prvih 45 minuta Rambo pokaza sav svoj talenat. Jbno dobar, hrabar, odvažan, ovaj put je pegl'o loptu sa stilom. Fina partija bar za prvih 45 minuta.

Za ostatak ću ti dati ocjenu dobar, al' ćeš je podjeliti zajedno sa Songom, a Arteti ću dati 3+, pa nek' smatra da je to 4-. Song je odigrao slabu tekmu. Prvo poluvrijeme i nešto u ofanzivi i solidno, drugo poluvrijeme je trio Song-Arteta-Rambo očigledno izgubio bitku na sredini terena.

Zanimljivost: Kasnio sam na tekmu oko minutu i kada sam počeo gledati, prvo što sam vidio je Song kako drži loptu na sredini terena. Mislio sam da je Aneke počeo od prve minute. Ne znam dje naraste 'noliko. :mrgreen:

Za Mikaela već rekoh. Gubio je brate nekoliko puta loptu, a to ne valja. Trebao bi on malo na klupicu, pa da odmori. Jedino što je dao današnjem Arsenalu je nepanika iliti smirenost, za lingviniste (one koji će mi naći tri tone značenja riječi "smirenost") dao je Arsenalu barcelonin način vraćanja lopte u posjed.

Gervinho , ja ne znam šta da ka'em. Mnogi ne daju ni da te stavim u istu rečenicu sa Nasrijem, iako bi trebalo da je obrnuta situacija grijeh.
Idemo redom: Korner, 3 igrača imaju bolju poziciju od tebe, istrčavaš iz gužve, sjajno njušiš gdje će lopta pasti i... (doduše) fulaš. 2 solo prodora ja upamtih, od toga jedan završi sa šutem. Nisi prošao deset igrača, al' jesi trojcu. To zbilja ne može momak bez mozga, bio si stalno u odbrani. Vjerujem ,da sve digneš na noge kad lopte na Arsenalovoj polovici dodje do tebe i stvoriš lijep prostor za kontru. Obećao sam, neću spominjati nedosudjen (OČIGLEDAN) penal nad tobom. Imao si samo jedno pogrešno dodavanje (eto za statističare).

Eh i za kraj vaš dragi bog (bogohulim li?). Drag mi je igrač, iako meni, za razliku od mnogih, zauzima poziciju tamo negdje oko broja šest (valjda se zna, od standardnih je neprikosnoven Jack, iza je Szczesny, iza je Rambo, a još iza je Alex Aca Song, tu negdje se nalazi Yao, čisto ,jer me podsjeća na Jack Sparrowa ,a onda ko stigne...).

Neću vam ga kudit, neću vam ga hvalit. Vaš je i džaba vam ga. Samo ću reći: Robine druže, aj ti malo odmori.

//
Samo i jedino Yao trči do lopte mlatarajući rukama, a onda aj ga stigni. :mrgreen:

@Bosco: To mi nešto htjede šuknut? Objasni mi šta, molim te, ja plavuša pa ne razuMem bre?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jan 2012, 21:52

Fali Verminator. Bez njega je nazad sve pogubljeno.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 jan 2012, 21:55

arnelinho tvoja hvala gervinha malo postade pretjerana a kudjenje robina isto.
ja ne znam kako možeš reć nešto protiv RVP-a loše. tražiš mu neke mane u igri, (maše rukama :?: )
čovjeku koji je dao 35 golova ove godine. nemam ništa protiv gervinha , naprotiv sjajan je igrač, al koliko je dao on golova i uostalom šta je on uradio na ovoj utakmici :?: sam rvp nam je ove sezone donio bruku poena i čovjek nas je digo na mjesto gdje smo sad, a šta je gervinho to uradio da se stalno hvali :?:
ustvari prošle :mrgreen:
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.