Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Daj Bože da je istina,da se polako rijesavamo ovih igraca sto nam ne trebaju..
ko je po vama igrač mjeseca,po meni Carrick,ali se ne mogu odlučiti između nejga i Berbatova,pa tu je i Valencia,šta vi mislite i da li neko zna ko mijenja ankete jer je vrijeme da se promijeni 

Šta mislite o ovoj majici,kako je meni jak tekst sto pise :
http://store.manutd.com/stores/manutd/p ... 4&cid=1546" onclick="window.open(this.href);return false;
http://store.manutd.com/stores/manutd/p ... 4&cid=1546" onclick="window.open(this.href);return false;
i da za te pare kupimo dobre igrače ,a ne tipa njih(mislim Gibsona,Machedu...)Narin je napisao/la:Daj Bože da je istina,da se polako rijesavamo ovih igraca sto nam ne trebaju..
gdje su kupiili ako se smije znati?????Narin je napisao/la:Evo dobio sam posteljinu od uniteda,haha,kupili mi starci,špica je..
Radnja se zove Jysk,imas u Sarajevu kod stupa,kod autopijace ima i u Republici sprskoj,kod Toma..
hvala što reče,ali mi daleko ja u Bihaću...štaš nema veze,još jednom hvalaNarin je napisao/la:Radnja se zove Jysk,imas u Sarajevu kod stupa,kod autopijace ima i u Republici sprskoj,kod Toma..
Roversi su fakat iznenadili na Old Traffordu. Dobro, nisu baš ni oni bili toliko dobri koliko je United bio loš i bezidejan, ali su se potrudili da zagorčaju život domaćinu. Ha Mančesterovci? Slažete li se?
Ipak, mrlju na pobjedu gostiju ne treba stavljati. Što jest, jest - zaslužili su subotnja tri boda. Blackburn je došao da se brani, bili bi prezadovoljni i bodom, no kasnije su iskoristili i najmanju šansu pa su, na krilima dvostrukog strijelca Yakubu-a i pobjedničkim golom Hanleya, tako došli do zlata vrijednih bodova.
S druge strane, Manchester me je frapirao, razočaran sam njihovom igrom. Propuštali su savršene prilike (dobro, ruku na srce - zicera kao zicera i nije bilo, al' neke stvari se moraju pogoditi). Berbatov je pokazao da zna iskoristiti šansu i zabiti golove, a Chicharito je ipak bolji kao jocker s klupe (problem je što Mančo nema veliku konkurenciju u napadu). Ferguson se trudi da od nečeg napravi nešto, al' momci nikako da ga obraduju, pa čak ni za Škotov sedamdeseti rođendan.
Činjenica je da klub nema dovoljno kvalitetne alternative i široku klupu, a o nedostatku zvijezda i provjerenih igrača da i ne govorim. Sreća u nesreći je što Crveni Đavoli još uvijek drže priključak zahvaljujući porazu City-a.

S druge strane, Manchester me je frapirao, razočaran sam njihovom igrom. Propuštali su savršene prilike (dobro, ruku na srce - zicera kao zicera i nije bilo, al' neke stvari se moraju pogoditi). Berbatov je pokazao da zna iskoristiti šansu i zabiti golove, a Chicharito je ipak bolji kao jocker s klupe (problem je što Mančo nema veliku konkurenciju u napadu). Ferguson se trudi da od nečeg napravi nešto, al' momci nikako da ga obraduju, pa čak ni za Škotov sedamdeseti rođendan.

ako se šalje pismo u Manchester United,koju adresu napisati,molim vas odgovorite hitno je-
Evo ti adresa kluba.bazeni je napisao/la:ako se šalje pismo u Manchester United,koju adresu napisati,molim vas odgovorite hitno je-
Sir Matt Busby Way
Manchester
M16 0RA
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
eh,hvala puno ,je li ovo sigurno?Rooney88 je napisao/la:Evo ti adresa kluba.bazeni je napisao/la:ako se šalje pismo u Manchester United,koju adresu napisati,molim vas odgovorite hitno je-
Sir Matt Busby Way
Manchester
M16 0RA
100%bazeni je napisao/la:eh,hvala puno ,je li ovo sigurno?Rooney88 je napisao/la:Evo ti adresa kluba.bazeni je napisao/la:ako se šalje pismo u Manchester United,koju adresu napisati,molim vas odgovorite hitno je-
Sir Matt Busby Way
Manchester
M16 0RA
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- slani grad
- Kontakt:
supljiras...drago mi je sto je blackburn uzeo bodove jer su grizli i igrali srcem al da su bili bolji nisu....United se posteno nafulao i kazna je stigla...ovi nesretnici su na kraju nicim izazvani zgrabili sva 3 boda...osim toga jel znas ti koliko igraca iz prve postave nije igralo na toj tekmi...da se razumijemo...nema nikakve izvlakuse za poraz al United ovakav iskasapljen je JEDINI KONKURENT city za titulu....sad zamisli ekipu sa ovolikim povredama i ovakvom igrom ima ISTO bodova kao i prvoplasirana ekipaClaus je napisao/la:Roversi su fakat iznenadili na Old Traffordu. Dobro, nisu baš ni oni bili toliko dobri koliko je United bio loš i bezidejan, ali su se potrudili da zagorčaju život domaćinu. Ha Mančesterovci? Slažete li se?Ipak, mrlju na pobjedu gostiju ne treba stavljati. Što jest, jest - zaslužili su subotnja tri boda. Blackburn je došao da se brani, bili bi prezadovoljni i bodom, no kasnije su iskoristili i najmanju šansu pa su, na krilima dvostrukog strijelca Yakubu-a i pobjedničkim golom Hanleya, tako došli do zlata vrijednih bodova.
S druge strane, Manchester me je frapirao, razočaran sam njihovom igrom. Propuštali su savršene prilike (dobro, ruku na srce - zicera kao zicera i nije bilo, al' neke stvari se moraju pogoditi). Berbatov je pokazao da zna iskoristiti šansu i zabiti golove, a Chicharito je ipak bolji kao jocker s klupe (problem je što Mančo nema veliku konkurenciju u napadu). Ferguson se trudi da od nečeg napravi nešto, al' momci nikako da ga obraduju, pa čak ni za Škotov sedamdeseti rođendan.Činjenica je da klub nema dovoljno kvalitetne alternative i široku klupu, a o nedostatku zvijezda i provjerenih igrača da i ne govorim. Sreća u nesreći je što Crveni Đavoli još uvijek drže priključak zahvaljujući porazu City-a.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Mozel' mi neko reci hocel' Lindegard startat na golu?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Znat ćemo u srijedu oko 20h.Edin TM87 je napisao/la:Mozel' mi neko reci hocel' Lindegard startat na golu?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ja ne vidim šupljiranja ovdje, sve sam rekao kako jeste.slani grad je napisao/la:supljiras...drago mi je sto je blackburn uzeo bodove jer su grizli i igrali srcem al da su bili bolji nisu....United se posteno nafulao i kazna je stigla...ovi nesretnici su na kraju nicim izazvani zgrabili sva 3 boda...osim toga jel znas ti koliko igraca iz prve postave nije igralo na toj tekmi...da se razumijemo...nema nikakve izvlakuse za poraz al United ovakav iskasapljen je JEDINI KONKURENT city za titulu....sad zamisli ekipu sa ovolikim povredama i ovakvom igrom ima ISTO bodova kao i prvoplasirana ekipaClaus je napisao/la:Roversi su fakat iznenadili na Old Traffordu. Dobro, nisu baš ni oni bili toliko dobri koliko je United bio loš i bezidejan, ali su se potrudili da zagorčaju život domaćinu. Ha Mančesterovci? Slažete li se?Ipak, mrlju na pobjedu gostiju ne treba stavljati. Što jest, jest - zaslužili su subotnja tri boda. Blackburn je došao da se brani, bili bi prezadovoljni i bodom, no kasnije su iskoristili i najmanju šansu pa su, na krilima dvostrukog strijelca Yakubu-a i pobjedničkim golom Hanleya, tako došli do zlata vrijednih bodova.
S druge strane, Manchester me je frapirao, razočaran sam njihovom igrom. Propuštali su savršene prilike (dobro, ruku na srce - zicera kao zicera i nije bilo, al' neke stvari se moraju pogoditi). Berbatov je pokazao da zna iskoristiti šansu i zabiti golove, a Chicharito je ipak bolji kao jocker s klupe (problem je što Mančo nema veliku konkurenciju u napadu). Ferguson se trudi da od nečeg napravi nešto, al' momci nikako da ga obraduju, pa čak ni za Škotov sedamdeseti rođendan.Činjenica je da klub nema dovoljno kvalitetne alternative i široku klupu, a o nedostatku zvijezda i provjerenih igrača da i ne govorim. Sreća u nesreći je što Crveni Đavoli još uvijek drže priključak zahvaljujući porazu City-a.

Također, nigdje nisam spomenuo da je Blackburn jači (to je zaista apsurdno na fenjeraš ima bolje igrače od ekipe koja je na diobi prvog mjesta). Napisao sam:
Slažem se većim dijelom i sa tvojim komentarom, al' stvarno ne vidim šta sam pogrešno/netačno rekao. Svi znamo u kakvim okolnostima se sastavlja, bolje rečeno skrpi tim, pa tako da je i ovo veliki uspjeh. Priča ti ne pije vodu, tako da...Dobro, nisu baš ni oni bili toliko dobri koliko je United bio loš i bezidejan, ali su se potrudili da zagorčaju život domaćinu.
A do tada molimo Boga da ce Lindegaard bit na golu.Thunderstruck je napisao/la:Znat ćemo u srijedu oko 20h.Edin TM87 je napisao/la:Mozel' mi neko reci hocel' Lindegard startat na golu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ja molim boga da se oporave rio i samling u tom slucaju mi je svejedno ko ce bit na golu.Cartman je napisao/la:A do tada molimo Boga da ce Lindegaard bit na golu.Thunderstruck je napisao/la:Znat ćemo u srijedu oko 20h.Edin TM87 je napisao/la:Mozel' mi neko reci hocel' Lindegard startat na golu?
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Ma kad je De Gea tu ne mozes bit siguran ni sa Vidicem. Svaki korner je opasan po zivot.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- red devil88
- Kontakt:
Ovo je cinjenica pa jbt De Gea kod svakog kornera ima problema sjebem se kod svakog korneraCartman je napisao/la:Ma kad je De Gea tu ne mozes bit siguran ni sa Vidicem. Svaki korner je opasan po zivot.
Glory Glory Man United !!! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.