I dalje to govorimo.pluton je napisao/la:kad su neki govorili dzeko bolji od torresa hahah
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Jao šta tu sve možeš pročitat neka maštanja i nebuloze.
Bože!
Edin kralj sretno mu,samo strpljenje,možda je malo na rubu borbe i iskušenja ali svaki sportaš karijere velike prolazi i visinu i pad
al Edo je kralj,osoba koja će nam pokazati kavlitet dalje i karakter.Hvala Bogu da je tu gdje i je jer ovo je sve škola ,a tu samo prolaze klase. 

Edin kralj sretno mu,samo strpljenje,možda je malo na rubu borbe i iskušenja ali svaki sportaš karijere velike prolazi i visinu i pad

torres u zadnje 3 sezone nije dao ni na treningu golova koliko je edin u 1 godini za city.....pluton je napisao/la:kad su neki govorili dzeko bolji od torresa hahah

Realno ovako, moze se reci da fudbal koji Manchester City igra ne odgovara Dzeki, i nije nikakva sramota sto Dzeko nije uspio u City-u, ipak evo prosla je cijela godina i nista se nije promjenilo, na bolje barem.
Mnogi na forumu su slijepci i nikad nece priznati da Dzekino vrijeme u City-u nije uspjesno, medjutim Dzeko ce imati 26 godina za par mjeseci, a to su najbolje godine za napadaca, dok nas dijamant grije klupu pretezno.
Ali mozda je Dzeko zadovoljan, jer ima druge prioritete nego prije 2-3 godine, kada je gino za svaku loptu.
Bavi se drugim stvarima, ima webstranicu, pa facebook, zajebancija sa Balotellijem, druzenje sa Kolarovom i Savicem, uloga Deda Mraz itd.
Kad je igrao za Magatha i Wolfsburg bio je samo fudbal i uporan rad Dzekin prioritet, i tada je najbolji bio dijamant.

Mnogi na forumu su slijepci i nikad nece priznati da Dzekino vrijeme u City-u nije uspjesno, medjutim Dzeko ce imati 26 godina za par mjeseci, a to su najbolje godine za napadaca, dok nas dijamant grije klupu pretezno.
Ali mozda je Dzeko zadovoljan, jer ima druge prioritete nego prije 2-3 godine, kada je gino za svaku loptu.
Bavi se drugim stvarima, ima webstranicu, pa facebook, zajebancija sa Balotellijem, druzenje sa Kolarovom i Savicem, uloga Deda Mraz itd.
Kad je igrao za Magatha i Wolfsburg bio je samo fudbal i uporan rad Dzekin prioritet, i tada je najbolji bio dijamant.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
samo ovo ću ti napisatiPauk je napisao/la:Realno ovako, moze se reci da fudbal koji Manchester City igra ne odgovara Dzeki, i nije nikakva sramota sto Dzeko nije uspio u City-u, ipak evo prosla je cijela godina i nista se nije promjenilo, na bolje barem.![]()

Džeko bi realno najviše uspio u talijanskoj ligi 

- skyisthelimit
pluton je napisao/la:kad su neki govorili dzeko bolji od torresa hahah

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
15.10 - 15.06 ...
ovaj lik sa predugim postom je pogodio u srz problema, od prvog do zadnjeg slova.
...
Davno sam odustao od pisanja na ovoj temi. Previše je padobranaca koji veze o nogometu/fudbalu nemaju. 
Edin je najbolji poslijeratni igrač Bosne i Hercegovine. Pitanje je kad će se opet roditi jedan ovakav napadač.

Edin je najbolji poslijeratni igrač Bosne i Hercegovine. Pitanje je kad će se opet roditi jedan ovakav napadač.
Zadnja izmjena: Johnyx95, dana/u 02 jan 2012, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Cincinnatus
- Kontakt:
Stvarno je sve objasnio bas kako jest.panties je napisao/la:ovaj lik sa predugim postom je pogodio u srz problema, od prvog do zadnjeg slova.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
A ko mu je to osporio? Nije Bosna cijeli svijet.Johnyx95 je napisao/la:Davno sam odustao od pisanja na ovoj temi. Previše je padobranaca koji veze o nogometu/fudbalu nemaju.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Kada Hrvati mogu uzdizati onoliko svoje igrače, prije svega Modrića koji je po njima najbolji i najskuplji igrač na svijetu, možemo vala i mi našeg Dijamanta hvaliti i uzdizati jer nas je momak zadužio sve svojim golovim za reprezentaciju. I ne samo Hrvati, i ostatak svijeta je uglavnom uz svoje igrače i uvijek im daju podršku, samo kod nas ima ljudi koji traže dlaku u jajetu. Ne znam što se niste javljali kada je Edin zabijao po 4 gola na utakmici, pa poslije Uniteda što se niste javljali?
Ma Edo je institucija.Čuj Djed Mraz pa klub određuje tko šta radi, kakve zabave i zanimacije dobiva!
Svašta sad još čovjek ne smije živjeti ,ni šalit se odmah sve radi , a nije fudbaler ,eto nas kakvi smo svi postali filozofi.
Edinu sretno čovjek je napisao svoju povijest i kvalitet se zna,ne treba više ni igrat ,karijeru je odradio super tako mlad momak , a ostali mogu samo mahat i gledat
Svašta sad još čovjek ne smije živjeti ,ni šalit se odmah sve radi , a nije fudbaler ,eto nas kakvi smo svi postali filozofi.
Edinu sretno čovjek je napisao svoju povijest i kvalitet se zna,ne treba više ni igrat ,karijeru je odradio super tako mlad momak , a ostali mogu samo mahat i gledat

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Javljali smo se da kazemo kako je majstor. I sada je majstor, ali je odigrao slabo utakmicu u kojoj je morao da zablista da bi izborio mjesto u ekipi (po misljenjima mnogih) tj. da bi postao drugi napadac, a ne treci. (Naravno ne mislim da je ova utakmica bila odlucujuca za nesto, ali dobio je priliku da je iskoristi)Coalmanyx je napisao/la:Kada Hrvati mogu uzdizati onoliko svoje igrače, prije svega Modrića koji je po njima najbolji i najskuplji igrač na svijetu, možemo vala i mi našeg Dijamanta hvaliti i uzdizati jer nas je momak zadužio sve svojim golovim za reprezentaciju. I ne samo Hrvati, i ostatak svijeta je uglavnom uz svoje igrače i uvijek im daju podršku, samo kod nas ima ljudi koji traže dlaku u jajetu. Ne znam što se niste javljali kada je Edin zabijao po 4 gola na utakmici, pa poslije Uniteda što se niste javljali?
Bosna boljeg nema. Ali cim neko kaze da je Dzeko slabo odigrao, a odigrao je (promasio svaku priliku) odma je od ostalih deklarisan kao pljuvac.
Licno mi je Dzeko bolji od Balotelija i zao mi je sto ne igra, ali jos jednom ponavljam znao je u kakav klub dolazi.
Stvarno ne razumijem to donosenje zakljucaka: "Ne valja sto Hrvati toliko hvale Modrica, kada ne vrijedi toliko. Haj'mo i mi Dzeku"
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Ne vidim potrebu da se ovdje razglaba dal je bolji Džeko ili Torres.
Jučer sam gledao cijelu tekmu, i ne vidim razlog zašto neki misle da je Džeko van forme??? To što nije dao go ne znači da nije u formi. Pogodio je prečku, šutirao iz svih pozicija, sjajno asistirao Kunu koji sa 2 metra nije uspio da pogodi itd itd Jedini koji je nešto pokušavao i trudio se, vjerujem da kad bi se pogledala statistika da je u top3 igrača po broju pretrčanih kilometara, nedostatak sreće ga je spriječio da postigne pogodak. A iskreno u onakvom timu malo ko bi i uspio dati go, kad skontate da oni ne znaju nijedne lopte nabaciti, da ne znaju proigrati svog napadača onda shvatite koliko je njemu teško. Da Džeko igra u Barseloni dosad bi imao 30 postignutih golova i nije problem njegova forma već jednostavno njegov tim igra preloše a Džeko nije CR da može predriblat 4 igrača i postići go. On je igrač koji na prave lopte postiže golove a pošto takvih nema u Cityju već zadnjih 5 utakmica zato se i muče ovoliko.
Jučer sam gledao cijelu tekmu, i ne vidim razlog zašto neki misle da je Džeko van forme??? To što nije dao go ne znači da nije u formi. Pogodio je prečku, šutirao iz svih pozicija, sjajno asistirao Kunu koji sa 2 metra nije uspio da pogodi itd itd Jedini koji je nešto pokušavao i trudio se, vjerujem da kad bi se pogledala statistika da je u top3 igrača po broju pretrčanih kilometara, nedostatak sreće ga je spriječio da postigne pogodak. A iskreno u onakvom timu malo ko bi i uspio dati go, kad skontate da oni ne znaju nijedne lopte nabaciti, da ne znaju proigrati svog napadača onda shvatite koliko je njemu teško. Da Džeko igra u Barseloni dosad bi imao 30 postignutih golova i nije problem njegova forma već jednostavno njegov tim igra preloše a Džeko nije CR da može predriblat 4 igrača i postići go. On je igrač koji na prave lopte postiže golove a pošto takvih nema u Cityju već zadnjih 5 utakmica zato se i muče ovoliko.
🔵⚪
naravno,Hrvati(osim pojedine djecice) kraj živih Messia,Ronalda,Xavia,Inieste,Ozila,Fabregasa i ostalih sigurno ne misle da je Modric najbolji i najskuplji igrac svijeta,tako da si to sam izmislioCoalmanyx je napisao/la:Kada Hrvati mogu uzdizati onoliko svoje igrače, prije svega Modrića koji je po njima najbolji i najskuplji igrač na svijetu, možemo vala i mi našeg Dijamanta hvaliti i uzdizati jer nas je momak zadužio sve svojim golovim za reprezentaciju. I ne samo Hrvati, i ostatak svijeta je uglavnom uz svoje igrače i uvijek im daju podršku, samo kod nas ima ljudi koji traže dlaku u jajetu. Ne znam što se niste javljali kada je Edin zabijao po 4 gola na utakmici, pa poslije Uniteda što se niste javljali?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koliko igra dzeko ,a koliko torres u engleskoj ?pluton je napisao/la:[youtube][/youtube] san za mnoge
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ovo je vecinom u prvoj sezoni,ja ne znam sta se raspravljam sa vama ,torres glavna poluga spanije na euru i na wc osvojio titule,volim dzeku ali treba biti realan i reci da je torres bolji(vecina ekipa bi zeljela iamti torresa u ekipi mada je u losoj formi nego dzeku u ovakvoj formi(koja je bolja od torresove))).Sarajlijc@ je napisao/la:Koliko igra dzeko ,a koliko torres u engleskoj ?pluton je napisao/la:[youtube][/youtube] san za mnoge
Bosna <3
Nije se snašao juče Džeko, al ko bi ??? Čovjek je zadnji nekoliko utakmica stalno ulazio sa klupe, i haj da je on dobivao po 20 - 30 minuta, neg uđe u zadnjih desetak, čak nekad i manje, i šta da pokaže !? Na kraju krajeva kad mu je najbolje išlo njega je Mancini premjestio na klupu ! To mi nikako nije jasno...
Sve bih više i više volio da Džeko ode iz City-a, nek ostane u ENG, vala svejedno mi i gdje da pređe, samo nek ode iz MC.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*